Diepvriezer


Electromania biedt u een uitgebreid assortiment aan diepvriezers. Vele merken beschikbaar. Snelle levering aan scherpe prijzen.Bij Electromania vindt u een groot assortiment aan diepvriezers, welke allemaal uniek zijn om zo te voldoen naar gelang uw gezinssamenstelling en eetgewoontes.

Een koffer diepvries is het gemakkelijkste bij het vullen en biedt de meeste plaats, terwijl je bij een verticale of vrijstaande diepvries een beter overzicht hebt. De keuze welke diepvriezer te kopen, is dus een kwestie van voorkeur.

Afhankelijk van de vraag of je een vrijstaande diepvriezer of een inbouwmodel zoekt, zijn er verscheidene mogelijkheden. Inbouwkasten kunnen in een keukenelement worden geschoven. Vrijstaande diepvriezers kunnen vrij in de ruimte worden geplaatst, ofwel zelfstandig, ofwel naast of tussen twee keukenkasten. Vrijstaande kasten hebben normaal gesproken een breedte van 60 of 65 cm.

Een kofferdiepvries heeft meer plaats nodig en is altijd vrijstaand.

Een goede diepvriezer heeft ventilatie nodig om optimaal te kunnen functioneren. Als deze te weinig ventilatie ontvangt, zal hij normaal gesproken minder lang meegaan en meer energie verbruiken.


SetkortingLaagste prijs
© Copyright 2005-2010 - BIT marketing BVBA
Webwinkel software door Woensdag - SEO door Woensdag & bSeen