Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Fysic FC38

Wekkerradio - Netvoeding - Dwaaldetectie - Tijd & Datum weergave - snooze functie

Voor 59,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
Op bestelling | leverbaar op 1 a 2 weken
   

Fysic FC38

Bij deze site heeft u altijd de mooiste artikelen zoals deze Wekkerradio van Fysic. Electromania streeft er naar dat wij de goedkoopste service geven op de door ons verkochte artikelen. Met onze laagste prijs garantie bieden we de laagste prijs voor deze Wekkerradio van Fysic met model FC38. Ontdekt u het deze Wekkerradio van Fysic elders voor een lagere prijs dan moet u dat ons altijd laten weten.De FC38 van Fysic wordt voor Belgie kosteloos bezorgt, uiteraard kunt u dit product altijd kosteloos afhalen in onze afhaallocatie. Voor NL kunt u deze Fysic wekkerradio gratis laten leveren bij uw woning.

Wekkerradio - Netvoeding - Dwaaldetectie - Tijd & Datum weergave - snooze functie

Merk
Fysic
Model
FC38
EAN
8712412571895

FC38 dwaaldetectie voorkomt nachtelijk dwalen†
Nachtelijk dwalen op hogere leeftijd komt veel voor. Ouderen kunnen last krijgen van een verstoorde biologische klok, vaak als gevolg van dementie, waardoor ze ‘s nachts opstaan en door het huis gaan dwalen. Met alle mogelijke risico’s en gevolgen van dien.
De FC38 alarmklok met dwaaldetectie zorgt ervoor dat nachtelijk dwalen snel en doeltreffend wordt opgemerkt. Dat vergroot het gevoel van veiligheid, rust en vertrouwen voor zowel verzorgde als verzorgende, binnen de vrijheid en zelfstandigheid van uw eigen woonomgeving.
Dwaaldetectie in twee delen
De FC38 bestaat uit twee delen. Een dwaalsensor: een stekker met een detector en lampje die u in een stopcontact steekt. Dat kan in uw slaapkamer zijn maar ook een ruimte elders in uw huis. Het andere onderdeel is een wekker die u naast uw bed zet.
In het geval van nachtelijk dwalen werkt de dwaaldetectie als volgt:
De dwaalsensor schakelt het oriŽntatielampje in zodra de detector een beweging waarneemt.
De dwaalsensor stuurt een alarmsignaal naar de ontvanger.
De wekker waarschuwt met geluidsignalen dat de bewegingsdetector een beweging heeft waargenomen; als u een vaste slaper bent kunt u ook voor lichtsignalen kiezen.
Het bereik van de dwaalsensor is groot. Hij kan tot een afstand van 50 meter van de alarmklok worden geÔnstalleerd. Dat geeft u dus veel vrijheid om te bepalen wanneer u in het geval van nachtelijk dwalen wil worden gewaarschuwd.
Ook gewoon een goede wekker met alarmklok
Natuurlijk is het voornaamste kenmerk van de FC38 zijn dwaaldetectie. Maar het is ook gewoon een goede elektronische wekker met alarmklok waar u veel plezier van beleeft. Het heldere scherm heeft een uitstekende weergave van tijd en datum. De alarmklok van de wekker kan worden ingeschakeld op elk gewenst tijdstip en wekt u met geluidssignalen, lichtsignalen of beide. Uiteraard is de wekker voorzien van een snooze-functie voor als u zich ‘s ochtends graag nog eens omdraait.
Met Fysic kiest u voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.†
Technische kenmerken
Productnummer FC38
Merk Fysic
Type klokradio
Ontvanger met wekkerfunctie: waarschuwt met licht en/of geluidsignalen dat de bewegingsdetector een beweging heeft waargenomen†
Dwaalsensor: schakelt het oriŽntatielampje in zodra de detector een beweging waarneemt en stuurt een alarmsignaal naar de ontvanger
Weergave van tijd en datum
Alarm(wek)functie met snooze†
Zendfrequentie: 1880 tot 1900 MHz (DECT)
Bereik dwaalsensor: tot maximaal 50 meter
Detectieradius: 100į
Detectiebereik: maximaal 4 meter
Voeding ontvanger: via meegeleverde adapter
Voeding dwaalsensor: wordt in het stopcontact geplaatst

Fysic FC38 Fysic FC38(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
De Fysic FC38 wekkerradio is bij Electromania te verkrijgen voor maar € 59,00

ID: 36346/24571
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA