Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Panasonic SC-ALL30TEG-K

Soundbar, 2.1 System, 200 Watt (RMS), Clear-mode Dialog, Stream TV Sound Multi room function

Voor 429,- Incl. btw
Afhalen: Gratis | Verzendkosten België: 10,- | Verzendkosten Nederland: 10,-
Gemiddeld leverbaar op 5 werkdagen.
Laagste prijs
   

Panasonic SC-ALL30TEG-K

Bij deze webwinkel heeft u altijd de beste producten zoals deze Panasonic Soundbars. We streven er naar dat wij de beste ondersteuning bieden op de door ons verkochte producten. Met onze laagste prijs garantie bieden we de laagste prijs voor deze Soundbars van Panasonic met type SC-ALL30TEG-K. Herkent u het deze Panasonic Soundbars ergens anders goedkoper dan moet u dat ons altijd laten weten.Dit product van dit merk wordt voor Belgie voor maar € 10,- geleverd, uiteraard kunt u de SC-ALL30TEG-K steeds gratis ophalen in Sint-Niklaas. Voor Nederland kunt u deze Panasonic soundbars laten bezorgen voor slechtst 10,- bij uw woning.

Soundbar, 2.1 System, 200 Watt (RMS), Clear-mode Dialog, Stream TV Sound Multi room function

Merk
Panasonic
Model
SC-ALL30TEG-K
EAN
5025232822621

Productbeschrijving
Een speakerboard en nog veel meer
De Multi-room Audio ALL30T zorgt voor een veelzijdige weergave van muziekbronnen met surroundgeluid in meerdere ruimtes. Twee geďntegreerde subwoofers zorgen daarbij voor een krachtige bas. * De beschikbaarheid van online muziekdiensten en internetradio zijn van het land afhankelijk.
Overview
De ALL30T-speakerboard biedt je een krachtige home cinema-ervaring met luidsprekers, maar dan zonder de gebruikelijke rommel. 
Je kunt het gewoon onder je tv plaatsen en het 200 W 2.1-kanaals speakersysteem doet de rest. 
En omdat het een speaker is van de ALL-serie, kan deze muziek van diverse bronnen delen met andere ALL-speakers overal in je huis. 
Een grote, gelukkige muzikale familie 
De ALL-serie is een groep audio-apparaten die je draadloos kunt koppelen om zo vrijwel elke audiobron, van mobiele telefoons tot computers en cd's, in meerdere ruimtes af te spelen. 
Opties zijn onder andere de ALL1C draadloze connector, de ALL3 draagbare luidspreker, de platte ALL8-luidspreker, de ALL2-luidspreker met wekkerradio, de ALL5CD CD Hi-Fi, de ALL70T home cinema soundbar, het ALL30T speakerboard en de PMX100 Hi-Fi met hoge resolutie. 
Elke bron, op elk moment, overal 
De ALL-familie is zo flexibel dat je vrijwel elke muziekbron kunt afspelen. Internetradiozenders, digitale muziekcollecties op je computer, cd's, AUX en zelfs tv en filmsoundtracks behoren tot de mogelijkheden. 
Met de Music Streaming App van Panasonic kun je zelfs genieten van de originele functies en interfaces van de belangrijkste muziekabonnementsdiensten, zoals Qualcomm Allplay Radio Powered by TuneIn, Spotify, AUPEO! en Napster. 
Geluidskwaliteit 
Panasonic heeft twee geheel nieuwe luidsprekers voor het ALL30T speakerboard gemaakt. Deze zijn zo gevormd dat ze vervormingen onderdrukken en de bas verbeteren, terwijl ze er ook voor zorgen dat hoge frequenties helder en duidelijk klinken. 
Het speakerboard heeft ook een innovatief Long Aero stream-poort-design en twee subwoofers met poorten die de bas verbeteren. 
De ALL30T van 200 W kan ook hoogwaardige FLAC-bestanden afspelen. Als je twee ALL2-luidsprekers toevoegt, kun je het zelfs veranderen in 4.1-kanaals systeem. 
Design
De ALL30T is zo ontworpen dat je hem wel hoort, maar niet ziet. 
Dankzij de compacte en aantrekkelijke doch robuuste vorm past deze perfect onder je tv. De twee krachtige aandrijvingen en een op de onderkant gemonteerde subwoofer zorgen voor een krachtig home cinema-geluid van 200 W. 
Een ALL-systeem installeren is erg eenvoudig
Het enige wat je nodig hebt om een multi-room ALL-luidsprekersysteem te installeren is een Wi-Fi-router en de Music Streaming App van Panasonic. 
Schakel je nieuwe ALL-luidspreker in, zoek hem via de Music Streaming App, geef hem een naam (zoals Keuken of Slaapkamer) en dat is het. Je kunt nu je muziek streamen.
Je kunt de app ook gebruiken om luidsprekers eenvoudig te koppelen of te groeperen om het perfecte geluid te creëren bij je thuis*. 
Denk Smart
Wil je de geluidskwaliteit van al die nummers op je smartphones loslaten? Maak dan gewoon een Bluetooth-verbinding met je dichtstbijzijnde ALL-luidspreker. Zo kun je je muziek direct streamen naar je apparaat. ALL-luidsprekers kunnen zelfs het geluid van muziekvideo's die je bekijkt op je tablet afspelen. Sterker nog, omdat ALL-luidsprekers netwerkluidsprekers zijn, kun je het geluid zelfs doorsturen van je dichtstbijzijnde ALL-luidspreker naar andere ALL-luidsprekers overal in huis. 
Laat het geluid van de tv los 
Je hoeft niet langer naar je tv te kijken om te genieten van het geluid van een tv-programma. Als er bijvoorbeeld een live concert op de tv in de woonkamer is, maar je moet koken. Met de ALL30T soundbar kun je gewoon het geluid van het concert naar elke ALL-luidspreker in de keuken streamen*. 
Van computer naar hi-fi
Voor veel muziekliefhebbers is de natuurlijke thuisbasis voor hun digitale muziekcollectie hun laptop. Met de ALL-serie kun je dus gemakkelijk de beperkingen van de minder goede luidsprekers van je laptop doorbreken en je muziek vrij laten klinken. Je kunt Bluetooth of Wi-Fi gebruiken om nummers van je laptop te streamen naar je ALL-luidsprekernetwerk en de Music Streaming App van Panasonic om te kiezen door welke ALL-luidsprekers de muziek moet klinken. 
Overal geluid 
Als je het 2.1-kanaals geluid van je ALL30T speakerboard wilt omzetten in een volledig draadloos 4.1-kanaals surround sound-systeem, moet je gewoon twee ALL2-luidsprekers toevoegen om het geluid van het kanaal aan de achterzijde te kunnen leveren. 
 
Technische kenmerken
Geniet van een helder en dynamisch tv-geluid  200 W, 2.1 kan, dialoogmodus 
Muziek en internetradio streamen  Eenvoudige bediening met app voor muziek streamen 
Het geluid van de tv door het hele huis streamen  Dankzij de functie voor meerdere ruimtes 
Stroomuitgang/Thuisbioscoopmodus (RMS) Total Power  200 W 
Stroomuitgang/Thuisbioscoopmodus (RMS) Front  50 W / kan. (1 kHz, 6 ohm, 10% THD) 
Stroomuitgang/Thuisbioscoopmodus (RMS) Subwoofer  100 W (100 Hz, 3 Ohm, 10% THD) 
Output Channel  2.1ch 
Dolby Digital  ja 
Dolby Pro Logic II/ Dolby Virtual Speaker  ja 
DTS Digital Surround  ja 
Analoge audio-ingang (AUX) Aansluiting  ja 
HDMI Output  yes (TV) 
HDMI Input  yes (BD/ DVD) 
Optische digitale audio-ingang  yes (TV) 
Power Consumption Normal Use  58 W 
Power Consumption Standby  0,5 W*5 
Power Supply  AC 220-240V, 50Hz 
Scherm  FL (Dot matrix) 
Remote Control  ja 
Geluid in meerdere ruimtes met Qualcomm® AllPlay™  ja 
Wireless LAN System  ja 
Bluetooth® Wireless Technology  ja 
Panasonic Music Streaming App*1  ja 
NFC (One-touch Connectie)*2  ja 
Re-streaming (Bluetooth®, CD, Radio, USB, AUX)  ja (Bluetooth®, AUX)*3 
Clear-mode Dialog  ja 
Dialog Level Control  ja 
H.Bass  ja 
Geluidsmodus (Standaard, Stadion, Muziek, Bioscoop, Nieuws, Stereo)  ja 
Up to 7.1ch Linear PCM Input via HDMI  ja 
Long Aero Stream-aansluiting  ja 
Dual Integrated Subwoofer  ja 
FULL HD 3D Compatible  ja 
1080p-uitgang (x.v.Color, Deep Colour)  ja 
4K/60p signaaldoorgang  ja (HDCP2.2) 
Auto Gain Control  ja 
ARC (Audio Return Channel)*4  ja 
HDMI CEC  ja 
Configuration  1-way 1 speaker, Bass-reflex 
Luidspreker-unit  Full range: 3.8 x 9 cm Cone Type x 2 
Configuration  1-way 2 speakers, Bass-reflex 
Luidspreker-unit  Woofer: 8 cm Cone Type x 2 
Afmetingen (B x H x D)  600 x 63 x 365 mm 
Weight  6,0 kg 
Maximale belasting  50 kg 
 

Panasonic SC-ALL30TEG-K(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Panasonic SC-ALL30TEG-K soundbars is bij ons te koop voor maar slechtst 429

ID: 35110/23391
Laagste prijsSetkorting
© Copyright 2005-2010 - BIT marketing BVBA