Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Panasonic SC-ALL70TEG-K

Soundbar, Multi-room, 350W, 3.1 ch system, B/T, re-streaming, Qualcom® Allplay™

Voor 499,- Incl. btw
Afhalen: Gratis | Verzendkosten België: 10,- | Verzendkosten Nederland: 10,-
Gemiddeld leverbaar op 5 werkdagen.
Laagste prijs
   

Panasonic SC-ALL70TEG-K

Bij deze site heeft u altijd de mooiste artikelen zoals deze Soundbars van Panasonic. Electromania streeft er naar dat we de goedkoopste service geven op de door ons verkochte artikelen. Met deze laagste prijs garantie geven we de beste prijs voor deze Panasonic Soundbars met type SC-ALL70TEG-K. Ontdekt u het deze Soundbars ergens anders voor een lagere prijs dan kunt u dat ons altijd laten weten.De SC-ALL70TEG-K van dit merk wordt binnen Belgie voor maar € 10,- verstuurd, uiteraard kunt u dit artikel steeds kosteloos afhalen in onze winkel. Voor NL kunt u dit artikel laten leveren voor maar 10,- bij uw woning.

Soundbar, Multi-room, 350W, 3.1 ch system, B/T, re-streaming, Qualcom® Allplay™

Merk
Panasonic
Model
SC-ALL70TEG-K
EAN
5025232822645

Productbeschrijving
Een soundbar en muziekhub in één
De Multi-room Audio ALL70T is een 3.1-kanaals kwaliteitsgeluidssysteem dat zorgt voor een veelzijdige weergave van muziekbronnen in meerdere ruimtes. In combinatie met de ALL2 levert hij 5.1-kanaals surroundgeluid.
Overview
De ALL70T brengt de geneugten van de thuisbioscoop naar je ALL-speakersysteem. 
De prachtig ontworpen, slanke driekanaals soundbar werkt perfect samen met een draadloze subwoofer zodat je films kunt afspelen met ongelofelijk veel detail.
En omdat het een speaker is van de ALL-serie, kan deze muziek delen met andere ALL-speakers overal in je huis. Je kunt er ook een full surround-geluidssysteem van maken door twee draadloze ALL2-speakers toe te voegen als achterkanaal. 
Een grote, gelukkige muzikale familie 
De ALL-serie is een groep audio-apparaten die je draadloos kunt koppelen om zo vrijwel elke audiobron, van mobiele telefoons tot computers en cd's, in meerdere ruimtes af te spelen. 
Opties zijn onder andere de ALL1C draadloze connector, de ALL3 draagbare luidspreker, de platte ALL8-luidspreker, de ALL2-luidspreker met wekkerradio, de ALL5CD CD Hi-Fi, de ALL70T home cinema soundbar, het ALL30T speakerboard en de PMX100 Hi-Fi met hoge resolutie. 
Elke bron, op elk moment, overal 
De ALL-familie is zo flexibel dat je vrijwel elke muziekbron kunt afspelen. Internetradiozenders, digitale muziekcollecties op je computer, cd's, AUX en zelfs tv en filmsoundtracks behoren tot de mogelijkheden. 
Met de Music Streaming App van Panasonic kun je zelfs genieten van de originele functies en interfaces van de belangrijkste muziekabonnementsdiensten, zoals Qualcomm Allplay Radio Powered by TuneIn, Spotify, AUPEO! en Napster. 
Geluidskwaliteit 
De ALL70T soundbar brengt films tot leven met drie nieuw ontworpen luidsprekers die zo gevormd zijn dat ze vervormingen beperken, de bas verbeteren en hoge frequenties helder en duidelijk weergeven. 
Een nieuwe digitale versterker houdt het geluid stabiel bij een hoog volume, terwijl de ALL70T-subwoofer een down firing driver gebruikt voor een krachtigere, goedgevormde bas. 
De ALL70T van 350 W kan ook hoogwaardige FLAC-bestanden afspelen. Als je twee ALL2-luidsprekers toevoegt, kun je het zelfs veranderen in een 5.1-kanaals systeem. 
Design
De opvallend platte body van de ALL70T soundbar is zo ontworpen dat die thuis zowel op een plank past of gemonteerd aan de muur. 
Het innovatieve driekanaals luidsprekersysteem van de soundbar levert nog steeds 350 W, terwijl de meegeleverde subwoofer zorgt voor een filmvriendelijke bas. 
Een ALL-systeem installeren is erg eenvoudig
Het enige wat je nodig hebt om een multi-room ALL-luidsprekersysteem te installeren is een Wi-Fi-router en de Music Streaming App van Panasonic. 
Schakel je nieuwe ALL-luidspreker in, zoek hem via de Music Streaming App, geef hem een naam (zoals Keuken of Slaapkamer) en dat is het. Je kunt nu je muziek streamen.
Je kunt de app ook gebruiken om luidsprekers eenvoudig te koppelen of te groeperen om het perfecte geluid te creëren bij je thuis*. 
Denk Smart
Wil je de geluidskwaliteit van al die nummers op je smartphones loslaten? Maak dan gewoon een Bluetooth-verbinding met je dichtstbijzijnde ALL-luidspreker. Zo kun je je muziek direct streamen naar je apparaat. ALL-luidsprekers kunnen zelfs het geluid van muziekvideo's die je bekijkt op je tablet afspelen. Sterker nog, omdat ALL-luidsprekers netwerkluidsprekers zijn, kun je het geluid zelfs doorsturen van je dichtstbijzijnde ALL-luidspreker naar andere ALL-luidsprekers overal in huis. 
Laat het geluid van de tv los 
Je hoeft niet langer naar je tv te kijken om te genieten van het geluid van een tv-programma. Als er bijvoorbeeld een live concert op de tv in de woonkamer is, maar je moet koken. Met de ALL70T soundbar kun je gewoon het geluid van het concert naar elke ALL-luidspreker in de keuken streamen*. 
Van computer naar hi-fi
Voor veel muziekliefhebbers is de natuurlijke thuisbasis voor hun digitale muziekcollectie hun laptop. Met de ALL-serie kun je dus gemakkelijk de beperkingen van de minder goede luidsprekers van je laptop doorbreken en je muziek vrij laten klinken. Je kunt Bluetooth of Wi-Fi gebruiken om nummers van je laptop te streamen naar je ALL-luidsprekernetwerk en de Music Streaming App van Panasonic om te kiezen door welke ALL-luidsprekers de muziek moet klinken. 
Overal geluid 
Als je het 3.1-kanaals geluid van je combinatie van de ALL70T soundbar en subwoofer wilt omzetten in een volledig draadloos 5.1-kanaals surround sound-systeem, moet je gewoon twee ALL2-luidsprekers toevoegen om het geluid van het kanaal aan de achterzijde te kunnen leveren. 
 
Technische kenmerken
Geniet van een dynamisch tv-geluid  350 W, 3.1 kan, dialoogmodus 
Draadloos 5.1 surroundgeluid  Draadloos surroundgeluid met soundbar en ALL2. 
Het geluid van de tv door het hele huis streamen  Dankzij de functie voor meerdere ruimtes 
Stroomuitgang/Thuisbioscoopmodus (RMS) Total Power  350 W 
Stroomuitgang/Thuisbioscoopmodus (RMS) Front  70 W / kan. (1 kHz, 6 Ohm, 10% THD) 
Stroomuitgang/Thuisbioscoopmodus (RMS) Center  70 W (1 kHz, 6 Ohm, 10% THD) 
Stroomuitgang/Thuisbioscoopmodus (RMS) Subwoofer  140 W (100 Hz, 3 Ohm, 10% THD) 
Output Channel  3.1ch 
Dolby Digital  ja 
Dolby Pro Logic II/ Dolby Virtual Speaker  ja 
DTS Digital Surround  ja 
Energieverbruik/frontluidspreker Normal Use  42 W 
Energieverbruik/frontluidspreker Stand-by (Bluetooth stand-by uit)  0,48 W*7 
Energieverbruik/subwoofer Normal Use  30W 
Power Supply  AC 220-240V, 50Hz 
Scherm  FL (Dot matrix) 
Remote Control  ja 
Wireless LAN System  ja 
Wi-Fi Frequentiebereik  ja (5GHz/ 2,4GHz) 
Ethernet (10 Base-T / 100 Base-TX)  ja 
WPS-ondersteuning  ja 
Bluetooth® Wireless Technology  ja 
Geluid in meerdere ruimtes met Qualcomm® AllPlay™  ja 
Panasonic Music Streaming App*3  ja 
NFC (One-touch Connectie)*4  ja 
Clear-mode Dialog  ja 
Dialog Level Control  ja 
Luidsprekerindeling onder verschillende hoeken  ja (0 gr/90 gr) 
H.Bass  ja 
Up to 7.1ch Linear PCM Input via HDMI  ja 
FULL HD 3D Compatible  ja 
1080p-uitgang (x.v.Color, Deep Colour)  ja 
4K/60p signaaldoorgang  ja (HDCP2.2) 
Wireless Subwoofer  ja 
Auto Gain Control  ja 
IR Blaster Included  ja 
Wall-Mountable Speaker  ja 
HDMI-CEC  ja 
Configuration  1-way 1 speaker, Bass-reflex 
Luidspreker-unit  Full Range: 6.5 cm Cone Type 
Luidspreker-unit  Woofer: 16 cm Cone Type 
Afmetingen (B x H x D)  180 x 378 x 303 mm 
Weight  5,0 kg 
HDMI Output  yes (TV) 
HDMI Input  yes (BD/ DVD) 
Optische digitale audio-ingang  yes (TV) 
Afmetingen (B x H x D)  950 x 55 x 120 mm 
Weight  2.6 kg 
 

Panasonic SC-ALL70TEG-K(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
De Panasonic SC-ALL70TEG-K soundbars is bij Electromania verkrijgbaar voor slechtst 499

ID: 35108/23389
SetkortingLaagste prijs
© Copyright 2005-2010 - BIT marketing BVBA