Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Samsung HW-J6502

Soundbar curved - 300 W - 6.1 Ch - Draadloze subwoofer - Clear Voice - HD Audio - bluetooth - multiroom link - sound connect - HDMI in/uit - optical - AUX - USB - wit

Van 549,-Voor 479,- Incl. btw
Afhalen: Gratis | Verzendkosten België: 10,- | Verzendkosten Nederland: 10,-
Gemiddeld leverbaar op 5 werkdagen.
Laagste prijs
   

Samsung HW-J6502

Bij deze webwinkel heeft u altijd de mooiste producten zoals deze Soundbars van Samsung. We streven er naar dat wij de goedkoopste ondersteuning geven op de door ons verkochte artikelen. Met onze laagste prijs garantie geven we de voordeligste prijs voor deze Soundbars van Samsung met type HW-J6502. Herkent u het deze Soundbars van Samsung ergens anders met een betere deal dan kunt u dat ons altijd laten weten.Dit artikel van Samsung wordt binnen Belgie voor maar € 10,- verzonden, uiteraard kunt u dit artikel altijd gratis afhalen in Sint-Niklaas. In NL kunt u dit artikel laten bezorgen voor maar 10,- bij uw verzendadres.

Soundbar curved - 300 W - 6.1 Ch - Draadloze subwoofer - Clear Voice - HD Audio - bluetooth - multiroom link - sound connect - HDMI in/uit - optical - AUX - USB - wit

Merk
Samsung
Model
HW-J6502
EAN
8806086746748

HW-J6502 voornaamste kenmerken
Geniet overal in je kamer van het perfecte geluid
Bekijk de Perfect Partner TV bij de specs van deze Soundbar
Draadloos design
De Soundbar die buigt voor je TV
 
Productbeschrijving
Draadloos Surround Sound 
Speel je muziek overal in je huis af, in welke kamer je ook bent. Met Multiroom deel je jouw eigen muziek over meerdere audio-apparaten.* Gebruik de handige mobiele app om muziek op bijvoorbeeld je TV, je Soundbar, je home entertainment-systeem en je Blu-ray speler af te spelen. De muziek die jij kiest, precies waar je die wilt horen. 
Draadloos design 
Met TV Sound Connect verbind je je TV en je Soundbar heel makkelijk via Bluetooth.* Geen draden, geen ontsieringen in je woonkamer. Alleen het strakke ontwerp van je Smart-TV en je Soundbar. Bovendien bedien je beide apparaten gewoon met de afstandsbediening van je TV.** 
Het beste geluid over het hele spectrum 
Heb je het al gehoord? De Samsung Curved Soundbar biedt een uitzonderlijk gebalanceerd geluid. Dat komt door de afzonderlijke versterkers voor de hoge, lage en middenfrequenties die hij gebruikt. Je hoort het verschil met systemen die maar één versterker gebruiken duidelijk. 
De Soundbar die buigt voor je TV 
De Curved Soundbar gaat perfect samen met je Curved UHD TV. De premium uitstraling van je TV wordt alleen nog maar versterkt door hetzelfde gebogen ontwerp van de Soundbar. De aluminium afwerking is bijzonder stijlvol en het geluid is geweldig. 
Een krachtige luisterervaring 
Jouw Samsung-TV verdient het beste op het gebied van geluid. De Curved Soundbar geeft jouw Curved TV een bijzonder krachtige geluidservaring van wel 300 Watt aan 6.1-surroundgeluid. Versterkers in elke speaker geven een duidelijk onderscheidbaar geluid voor een betere gelaagdheid en een realistische geluidsweergave. 
Geniet overal in je kamer van het perfecte geluid 
Levensecht geluid, daar is het je allemaal om te doen. Daarom hebben we Surround Sound Expansion ontwikkeld. Hiermee hoef je geen 'ideale' plek in het midden van je surroundset meer in te nemen. Het geluid is ideaal in een veel groter gebied. Ook zorgen we ervoor dat het geluid op TV-hoogte door je kamer verspreidt, zodat het rechtstreeks uit je TV lijkt te komen. 
Hoor het verschil met HD-audio 
Audio in high definition. Dichter bij het origineel kun je niet komen. Ter vergelijking: op een cd hoor je audio met 44,1 kHz en in 16 bit, HD-audio is in 192 kHz en met 24 bit. Op een goede geluidsinstallatie komt dit extra detail hoorbaar tot leven. 
Draadloos verbonden met je favoriete muziek 
Met de Curved Soundbar doe je meer dan TV-kijken met kristalhelder geluid. Dankzij ingebouwde wifi en de Samsung Wireless Audio Multiroom App luister je in de hoogste kwaliteit naar je favoriete muziek via streamingdiensten als Spotify, Deezer, Qobuz, Tunein en meer.* 
Draadloos surroundgeluid zonder hindernissen 
Gooi die luidsprekerkabels maar de deur uit. Nu kun je een complete surroundset in je woonkamer plaatsen zonder hinderlijke kabels naar de speakers te trekken. Voor geweldig 4.1-surroundgeluid hoef je alleen maar een Soundbar aan de voorkant en twee draadloze speakers aan de achterkant van je kamer te gebruiken. 
 
Technische kenmerken
Type Soundbar 
Tot.verm. versterker 300 Watt 
Aantal kanalen 6.1 weg 
Subwoofer Ja, draadloos 
iPod dock neen
Bluetooth ja
4K-upscaling neen
HDMI-connectie ja
ARC (Audio Return Channel) ja
Smart neen
Component outputs 0 
USB ja
Afstandsbediening ja
S-video uitgang neen
Mp3-compatibel ja
Divx Compatibel neen
DLNA ja
Multiroom ja
NFC neen
Digitale audio-ingang Optisch 
MKV compatibel neen
AVCHD Compatibel neen
Ethernet ja
Tuner Geen tuner 
Audio decoders Dolby Digital + DTS 
Bijzonderheden Curved soundbar, Wireless connection with Samsung Smart TV 
3D ja
Wi-Fi ja
Gelezen schijven Niet van toepassing 

Samsung HW-J6502(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Samsung HW-J6502 soundbars is bij Electromania aan te schaffen voor slechtst 479

ID: 31929/20316
Laagste prijsSetkorting
© Copyright 2005-2010 - BIT marketing BVBA
Webwinkel software door Woensdag - SEO door Woensdag