Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Novy 692

telescopische dampkap - 90 cm - 700 m≥ - 50 dB - mechanische besturing - randafzuiging - LED verlichting - inox - 3 standen
Garantie: 5 jaar
CProductinformatiebladVoor 860,- Incl. btw
Incl. recupel
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
Op voorraad | Voor 15u00 besteld, morgen in huis | De volgende werkdag afhalen
   

Novy 692

Bij ons heeft u altijd de beste artikelen zoals deze Dampkap van Novy. Electromania streeft er naar dat we de snelste service geven op de door ons verkochte producten. Met de laagste prijs garantie bieden we de laagste prijs voor deze Novy Dampkap met model 692. Herkent u het deze Novy Dampkap elders goedkoper dan moet u dat ons altijd laten weten.De 692 van dit merk wordt binnen Belgie kosteloos verzonden, uiteraard kunt u dit artikel steeds kosteloos afhalen in onze afhaallocatie. In Nederland kunt u de Novy dampkap gratis laten bezorgen bij u thuis.

telescopische dampkap - 90 cm - 700 m≥ - 50 dB - mechanische besturing - randafzuiging - LED verlichting - inox - 3 standen

Merk
Novy
Model
692
Type dampkap
telescopische dampkap - 38 alternatieven
Breedte
90 cm - 177 alternatieven
Debiet
meer dan 650 m≥ - 169 alternatieven
Geluid
tot 50 dB - 105 alternatieven
Afzuiging
randafzuiging - 145 alternatieven
Verlichting
halogeen - 36 alternatieven
Motor
geÔntegreerd - 317 alternatieven
EAN
5414425006922

Productbeschrijving
integreerbaar in ťťn lijn met uw bovenkasten
front in inox
strakke afwerking, onderplaat in inox
LED verlichting†
mechanische bediening
3 snelheden†
motor geÔntegreerd
met randafzuiging en geluiddemper
recirculatie mogelijk op alle modellen mits uitrusting met kit
†††††††††
Technische kenmerken
Motor geÔntegreerd† ja
Met geluiddemper† ja
Breedte dampkap† 900 mm
Diepte dampkap† 290 mm
Hoogte dampkap† 348 mm
Uitsnijding† kast van min 28 cm diep en 45 cm hoog
Vrijblazend debiet† 700 m≥/u
Werkelijk debiet / Druk snelheid 1† 410 m≥/u / 330 Pa
Werkelijk debiet / Druk snelheid 2† 510 m≥/u / 367 Pa
Werkelijk debiet / Druk snelheid 3† 700 m≥/u / 400 Pa
Diameter luchtafvoer† 150 mm
Locatie luchtafvoer† naar boven
Geluidsvermogen / geluidsdruk snelheid 1† 50 dB(A) re 1 pW / 39 dB(A)
Geluidsvermogen / geluidsdruk snelheid 2†† 55 dB(A) re 1 pW / 43 dB(A)
Geluidsvermogen / geluidsdruk snelheid 3† 61 dB(A) re 1 pW / 50 dB(A)
Aantal snelheden† 3
Aantal lampen† 4x20 W
Soort lampen† Halogeen
Soort sturing† Mechanisch
Soort bediening† Knop
Aantal metalen vetfilters† 2
Max. totaal verbruik geÔntegreerde motor† 260 W
Kleur† Inox
Optionele toebehoren† Koolstoffilterkit
†††††††††††
De keuken is meer dan ooit een leefruimte. Het is een aangename plek in huis geworden, waar we gezellige momenten op smaak brengen. De geruisloze dampkappen van Novy zorgen ervoor dat we op adem komen, kunnen bijpraten, proeven en ruiken. Kortom; in de keuken kunnen we weer volop genieten.
Heel stille dampkappen
Zowel in de keuze van het ontwerp als bij de toegepaste technologie ligt de focus op stilte. Het geluiddempingssysteem van Novy zorgt ervoor dat motorgeluiden en trillingen tot een minimum beperkt worden. De hoge en midden frequenties, door het menselijk oor ervaren als storend, worden tot een uiterst minimum gereduceerd. Deze elementen maken dat het hoorbare geluid van een Novy dampkap zeer stil ervaren wordt.
Geluidsvermogen en druk
De geluidsniveaus van Novy dampkappen worden weergegeven volgens de Europese norm EN 6704-2-13. Er worden telkens 2 waarden vermeld:
- Geluidsvermogen (Lw): waarde gemeten aan de bron van het geluid zelf (wat men hoort als het oor† tegen het toestel wordt gelegd
- Geluidsdruk (Lp): waarde die gemeten wordt op een bepaalde afstand van het toestel zelf. Deze waarde geeft het best het waarneembare geluidsniveau weer.
EfficiŽnte verwijdering van geuren en vetten, in alle situaties.
Door de unieke techniek van randafzuiging worden de kookdampen langs de randen afgezogen. Dit zorgt voor een efficiŽntere afvoer van de dampen over het volledige kookoppervlak.
De vetfilter in de Novy dampkappen zorgt er bovendien voor dat alle vetten zeer efficiŽnt uit de dampen worden verwijdert. Dit zowel bij damkappen met een afvoer naar buiten als bij damkappen met recirculatie (waar geen afvoer naar buiten mogelijk is). In dit laatste geval wordt er een extra filter (monoblock filter)† geplaatst om de kookdampen ook van geur te zuiveren.
†††††††††††††
Een Novy dampkap voor elke keukensituatie
Novy dampkappen zijn afgestemd op elke keukensituatie. Ze bieden voor elke keuken een oplossing. Zowel op het vlak van design, afzuigmogelijkheden en montage.
Inbouwdampkap:
de inbouwdampkap wordt in een verlaagd palfond of in een op maat gemaakte schouw ingewerkt
Telescopische dampkap:
deze dampkap wordt onder de kast gemonteerd. Van zodra u het telescopische gedeelte uittrekt treedt de dampkap in werking.
Recirculatiedampkap:
Om bouwtechnische redenen is een dampkap met luchtafvoer naar buiten in bepaalde woningen niet mogelijk of niet toegelaten. In deze situaties is deze dampkap de oplossing.
Onderbouw dampkap:
Deze worden onder een kastje gemonteerd en hebben zo goed als geen plaats meer nodig in de kast.
Integreerbare dampkap:
Deze worden gemonteerd met een meubelpaneel, door de frontdeur naar voor te trekken treed de dampkap in werking.
Decoratieve dampkap:
deze vormen een stijlelement op zich in uw keuken. De wandmodellen worden vrij opgehangen tegen de muur en de eilandmodellen worden boven een kookeiland gemonteerd.
Duurzaamheid:†
Novy dampkappen worden ontwikkeld om dezelfde levensduur te hebben als uw keuken. Daarom worden er geen concessies gedaan op de kwaliteit van grondstoffen en materialen die gebruikt worden: van de inox tot de motor, alle elementen zijn even belangrijk om een kwalitatief en efficiŽnt product op de markt te brengen.
††††††
Recirculatie
Om bouwtechnische redenen is een dampkap met luchtafvoer naar buiten in bepaalde woningen niet mogelijk of niet toegelaten. Onder deze categorie vallen appartementen in gebouwen met centrale ventilatie, woningen uitgerust met balansventilatie (systeem D) en keukens waar een verbrandingstoestel aanwezig is zonder eigen luchttoevoer. In deze gevallen is een NOVY dampkap met recirculatie aangewezen.
Een recirculatie dampkap is een dampkap die gefilterde kookdampen terugbrengt in de ruimte. Uit de kookdampen worden vetdeeltjes gefilterd door de vetfilter en geurtjes geabsorbeerd door de koolfilter met actieve kool (monoblock filter). Vochtige lucht wordt niet afgevoerd door de dampkap, maar kan via het ventilatiesysteem uit de ruimte verwijderd worden.

Eigenschappen van een Novy Dampkap
Ingebouwde geluiddemper
De ingebouwde geluiddemper reduceert de hoge en midden frequenties, die het menselijk oor ervaart als storende geluiden.
Dubbelwandige inox onderplaat
De dubbelwandige inox onderplaat draagt bij tot een nog betere geluidsisolatie.
EfficiŽnte vetfilter
De vetfilter, vervaardigd uit 7 lagen aluminiumstructuur van verschillende dichtheid, filtert de kooklucht uiterst efficiŽnt. Hij wordt aan de afvoer zelf geplaatst om een maximale opvang van vetten te garanderen. De vetfilter is onzichtbaar opgesteld, onbrandbaar en gemakkelijk te reinigen in de vaatwas of spoeltafel.
Austenitische inox 304
Alle Novy decoratieve kappen zijn afgewerkt in austhenitische inox 304. Ook de andere materialen waarmee gewerkt wordt, glas en aluminium zijn van hoogstaande kwaliteit.
Handig kliksysteem
Deze zorgt ervoor dat de dampkap makkelijk en snel te reinigen is.
Randafzuiging
Door de plaatsing van een onderplaat onderaan de dampkap wordt de afzuiging geconcentreerd op de randen. In deze versmalde opening is er eveneens een versnelling van afzuiging. Hoe kleiner het oppervlak, hoe sneller de luchtverplaatsing. Deze versnelling bevordert de efficiŽntie van het afvoersysteem.
Stabiele motorhuis
De stabiele motorhuisconstructie neutraliseert het trillingsgeluid danzij de rubberen "silent blocks" en de ophanging op glijlagers. Door de combinatie van deze 3 elementen zijn van de Novy dampkappen tot 50% stiller.


Novy 692(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Novy 692 dampkap is bij ons te verkrijgen voor maar € 860,00

ID: 7351/1633
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA