Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Novy 7839

Wanddampkap - 90 cm - 35 dB - tiptoetsbediening - 4 snelheden - 1 motor - tot 808 m≥ - 2 metalen vetfilters - LED verlichting - wit

Voor 1.269,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€20,- korting
Op bestelling | leverbaar op 1 a 2 weken
   

Novy 7839

Bij deze site heeft u altijd de mooiste producten zoals deze Dampkap van Novy. Wij streven er naar dat wij de snelste hulp geven op de door ons verkochte artikelen. Met de laagste prijs garantie bieden we de beste prijs voor deze Novy Dampkap met type 7839. Vind u het deze Dampkap van Novy elders voor een betere prijs dan dient u dat ons altijd verwittigen.De 7839 van Novy wordt voor Belgie gratis verstuurd, uiteraard kunt u de 7839 altijd kosteloos ophalen in onze afhaallocatie. In NL kunt u de Novy dampkap gratis laten leveren bij u thuis.

Wanddampkap - 90 cm - 35 dB - tiptoetsbediening - 4 snelheden - 1 motor - tot 808 m≥ - 2 metalen vetfilters - LED verlichting - wit

Merk
Novy
Model
7839
Type dampkap
wanddampkap - 168 alternatieven
Breedte
90 cm - 177 alternatieven
Debiet
meer dan 650 m≥ - 169 alternatieven
Geluid
tot 50 dB - 106 alternatieven
Afzuiging
randafzuiging - 145 alternatieven
Verlichting
LED - 302 alternatieven
Motor
geÔntegreerd - 323 alternatieven
EAN
5414425103935

Productbeschrijving
hoofdvrije recirculatiedampkap met strakke lijn
uitvoering in wit glas
Touch bediening achter glas
indicatie reiniging vetfilter
auto-stop, automatische uitschakeling na 3 uur
LED-indicatie van de 3 snelheden + Power-functie
naloopstand
met geluiddemper
Technische kenmerken
Type: Wanddampkap
Motor: GeÔntegreerd
Afmetingen toestel (BxD): 89,8 x 42,6 cm
Breedte: 90 cm
Hoogte (Hmin - Hmax): 83 - 110 cm
Verlengstuk schouw (Hmax): 139 cm
Debiet/druk - snelheid 1: 124 m≥/u / ... Pa
Debiet/druk - snelheid 2: 196 m≥/u / ... Pa
Debiet/druk - snelheid 3: 394 m≥/u / ... Pa
debiet/druk - power snelheid: 490 m≥/u / 540 Pa
Geluidsniveau 1 (geluidsvermogen / geluidsdruk): 45 dB(A) re 1 pW / 34 dB(A)
Geluidsniveau 2 (geluidsvermogen / geluidsdruk): 55 dB(A) re 1 pW / 45 dB(A)
Geluidsniveau / Geluidsdruk stand 3 (dB(A) re 1 pW/ db(A) re 20ĶPa): 66 dB(A) re 1 pW / 55 dB(A)
Geluidsniveau Power (geluidsvermogen / geluidsdruk): 70 dB(A) re 1 pW / 59 dB(A)
Aantal snelheden: 3 + Power
Diameter luchtafvoer: 15 cm
Aantal lampen: 2 x 2 W
Soort lampen: Led
Soort sturing: Elektronisch
Soort bediening: Touch bediening
Aantal metalen vetfilters: 2
Installatie accessoires: In optie
Maximaal totaal verbruik: 325 W
Energie-efficiŽntie (klasse): A+
Jaarlijks energieverbruik (kWh/jaar): 45,5
Hydrodynamische efficiŽntie (klasse): A
Licht efficiŽntie (klasse): A
Vetfilter efficiŽntie (klasse): C
Verbruik in stand-by stand Ps (W): 0,37
EcoSmart: ja

De keuken is meer dan ooit een leefruimte. Het is een aangename plek in huis geworden, waar we gezellige momenten op smaak brengen. De geruisloze dampkappen van Novy zorgen ervoor dat we op adem komen, kunnen bijpraten, proeven en ruiken. Kortom; in de keuken kunnen we weer volop genieten.
Heel stille dampkappen
Zowel in de keuze van het ontwerp als bij de toegepaste technologie ligt de focus op stilte. Het geluiddempingssysteem van Novy zorgt ervoor dat motorgeluiden en trillingen tot een minimum beperkt worden. De hoge en midden frequenties, door het menselijk oor ervaren als storend, worden tot een uiterst minimum gereduceerd. Deze elementen maken dat het hoorbare geluid van een Novy dampkap zeer stil ervaren wordt.
Geluidsvermogen en druk
De geluidsniveaus van Novy dampkappen worden weergegeven volgens de Europese norm EN 6704-2-13. Er worden telkens 2 waarden vermeld:
- Geluidsvermogen (Lw): waarde gemeten aan de bron van het geluid zelf (wat men hoort als het oor† tegen het toestel wordt gelegd
- Geluidsdruk (Lp): waarde die gemeten wordt op een bepaalde afstand van het toestel zelf. Deze waarde geeft het best het waarneembare geluidsniveau weer.
EfficiŽnte verwijdering van geuren en vetten, in alle situaties.
Door de unieke techniek van randafzuiging worden de kookdampen langs de randen afgezogen. Dit zorgt voor een efficiŽntere afvoer van de dampen over het volledige kookoppervlak.
De vetfilter in de Novy dampkappen zorgt er bovendien voor dat alle vetten zeer efficiŽnt uit de dampen worden verwijdert. Dit zowel bij damkappen met een afvoer naar buiten als bij damkappen met recirculatie (waar geen afvoer naar buiten mogelijk is). In dit laatste geval wordt er een extra filter (monoblock filter)† geplaatst om de kookdampen ook van geur te zuiveren.
†††††††††††††
Een Novy dampkap voor elke keukensituatie
Novy dampkappen zijn afgestemd op elke keukensituatie. Ze bieden voor elke keuken een oplossing. Zowel op het vlak van design, afzuigmogelijkheden en montage.
Inbouwdampkap:
de inbouwdampkap wordt in een verlaagd palfond of in een op maat gemaakte schouw ingewerkt
Telescopische dampkap:
deze dampkap wordt onder de kast gemonteerd. Van zodra u het telescopische gedeelte uittrekt treedt de dampkap in werking.
Recirculatiedampkap:
Om bouwtechnische redenen is een dampkap met luchtafvoer naar buiten in bepaalde woningen niet mogelijk of niet toegelaten. In deze situaties is deze dampkap de oplossing.
Onderbouw dampkap:
Deze worden onder een kastje gemonteerd en hebben zo goed als geen plaats meer nodig in de kast.
Integreerbare dampkap:
Deze worden gemonteerd met een meubelpaneel, door de frontdeur naar voor te trekken treed de dampkap in werking.
Decoratieve dampkap:
deze vormen een stijlelement op zich in uw keuken. De wandmodellen worden vrij opgehangen tegen de muur en de eilandmodellen worden boven een kookeiland gemonteerd.
Duurzaamheid:†
Novy dampkappen worden ontwikkeld om dezelfde levensduur te hebben als uw keuken. Daarom worden er geen concessies gedaan op de kwaliteit van grondstoffen en materialen die gebruikt worden: van de inox tot de motor, alle elementen zijn even belangrijk om een kwalitatief en efficiŽnt product op de markt te brengen.
††††††
Recirculatie
Om bouwtechnische redenen is een dampkap met luchtafvoer naar buiten in bepaalde woningen niet mogelijk of niet toegelaten. Onder deze categorie vallen appartementen in gebouwen met centrale ventilatie, woningen uitgerust met balansventilatie (systeem D) en keukens waar een verbrandingstoestel aanwezig is zonder eigen luchttoevoer. In deze gevallen is een NOVY dampkap met recirculatie aangewezen.
Een recirculatie dampkap is een dampkap die gefilterde kookdampen terugbrengt in de ruimte. Uit de kookdampen worden vetdeeltjes gefilterd door de vetfilter en geurtjes geabsorbeerd door de koolfilter met actieve kool (monoblock filter). Vochtige lucht wordt niet afgevoerd door de dampkap, maar kan via het ventilatiesysteem uit de ruimte verwijderd worden.

Eigenschappen van een Novy Dampkap
Ingebouwde geluiddemper
De ingebouwde geluiddemper reduceert de hoge en midden frequenties, die het menselijk oor ervaart als storende geluiden.
Dubbelwandige inox onderplaat
De dubbelwandige inox onderplaat draagt bij tot een nog betere geluidsisolatie.
EfficiŽnte vetfilter
De vetfilter, vervaardigd uit 7 lagen aluminiumstructuur van verschillende dichtheid, filtert de kooklucht uiterst efficiŽnt. Hij wordt aan de afvoer zelf geplaatst om een maximale opvang van vetten te garanderen. De vetfilter is onzichtbaar opgesteld, onbrandbaar en gemakkelijk te reinigen in de vaatwas of spoeltafel.
Austenitische inox 304
Alle Novy decoratieve kappen zijn afgewerkt in austhenitische inox 304. Ook de andere materialen waarmee gewerkt wordt, glas en aluminium zijn van hoogstaande kwaliteit.
Handig kliksysteem
Deze zorgt ervoor dat de dampkap makkelijk en snel te reinigen is.
Randafzuiging
Door de plaatsing van een onderplaat onderaan de dampkap wordt de afzuiging geconcentreerd op de randen. In deze versmalde opening is er eveneens een versnelling van afzuiging. Hoe kleiner het oppervlak, hoe sneller de luchtverplaatsing. Deze versnelling bevordert de efficiŽntie van het afvoersysteem.
Stabiele motorhuis
De stabiele motorhuisconstructie neutraliseert het trillingsgeluid danzij de rubberen "silent blocks" en de ophanging op glijlagers. Door de combinatie van deze 3 elementen zijn van de Novy dampkappen tot 50% stiller.


Novy 7839(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
De Novy 7839 dampkap is bij Electromania verkrijgbaar voor slechts € 1.269,00

ID: 35493/23728
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA