Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Novy 7901

werkbladdampkap - 49 cm - 484 m≥ - 50 dB - inox
Garantie: 5 jaar
Voor 1.070,- Incl. btw
Incl. recupel
Gratis verzending | Afhalen -€20,- korting
Op bestelling | leverbaar op 1 a 2 weken
   

Novy 7901

Bij deze winkel heeft u altijd de beste artikelen zoals deze Dampkap. We streven er naar dat wij de beste service bieden op de door ons verkochte artikelen. Met deze laagste prijs garantie bieden we de beste prijs voor deze Novy Dampkap met model 7901. Ontdekt u het deze Novy Dampkap elders voor een betere prijs dan kunt u dat ons altijd laten weten.Deze dampkap van dit merk wordt binnen Belgie kosteloos geleverd, uiteraard kunt u dit product altijd kosteloos afhalen in onze showroom. In NL kunt u deze Novy dampkap gratis laten leveren bij uw verzendadres.

werkbladdampkap - 49 cm - 484 m≥ - 50 dB - inox

Merk
Novy
Model
7901
Type dampkap
downdraft dampkap - 3 alternatieven
Breedte
< 50 cm - 3 alternatieven
Debiet
401 - 650 m≥ - 87 alternatieven
Geluid
tot 50 dB - 108 alternatieven
Afzuiging
randafzuiging - 158 alternatieven
Verlichting
geen - 12 alternatieven
Motor
geÔntegreerd - 324 alternatieven
EAN
5414425079018

Productbeschrijving
Met UP_SIDE draait Novy de wereld op z'n kop. Afzuiging van kook-dampen gebeurt niet van bovenaf, maar vanuit het werkblad naar onder toe.
Uniek aan UP_SIDE is zijn werking op 2 niveaus: zowel op werkbladhoogte, naast een teppan yaki of lage pan, als uitgetrokken naar boven toe voor hogeren potten en pannen biedt UP_SIDE een efficiŽnte afzuiging van de kookdampen.
automatische bediening
afzuiging op 2 niveaus
2 snelheden : eco- en standaard snelheid
geÔntegreerde motor
makkelijk in onderhoud
regelbare kep
†††††
Technische kenmerken
Type: Werkbladdampkap
Motor: GeÔntegreerd
Recirculatie: Optioneel
Geluiddemper: GeÔntegreerd
Afmetingen toestel (BxDxH): 47 x 22,5 x 52 cm
Uitsnijding (BxDxH): 9,8 x 49 cm
Vrijblazend debiet: 940 m≥/u
Debiet/druk - snelheid 1: 484 m≥/u / 367 Pa
Debiet/druk - snelheid 2: 600 m≥/u / 400 Pa
Geluidsniveau 1 (geluidsvermogen / geluidsdruk): 56 dB(A) re 1 pW / 42 dB(A)
Geluidsniveau 2 (geluidsvermogen / geluidsdruk): 61 dB(A) re 1 pW / 50 dB(A)
Geluidsniveau 3 (geluidsvermogen / geluidsdruk): 64 dB(A) re 1 pW / 54 dB(A)
Aantal snelheden: 2
Soort sturing: Mechanisch
Soort bediening: Automatisch
Aantal metalen vetfilters: 1
Maximaal totaal verbruik: 200 W
Installatie accessoires: In optie
†††††††
UP_SIDE, de werkbladdampkap op 2 niveaus
Met UP_SIDE lanceert Novy een werkbladdamkap, uniek in haar soort.† Het efficiŽnt verwijderen van dampen gebeurt niet langer langs de bovenkant, maar van op het werkblad.
UP_SIDE is de eerste kap die op 2 niveaus werkt: ter hoogte van het werkblad, voor lage pannen of naast een teppan yaki of uitgetrokken naar boven voor de hogere potten en pannen. Of men nu graag wokt, eerder liever bakt op de teppan yaki of gewoon met potten en pannen aan de slag wil op inductie: met de dominoís en inductiekookplaten van Novy stelt de hobbykok zijn perfecte werkblad samen en combineert dit met UP_SIDE. (plaatsing tussen bijv. teppan yaki en 2-zone inductie).
Wanneer UP_SIDE tussen 2 dominoís wordt geplaatst worden de dampen tegelijkertijd aan de linker en rechterkant aangezogen. Indien er slechts aan ťťn zijde wordt gekookt volstaat het om het afsluitklepje te draaien om een nog betere afzuiging te bekomen aan de kant van de actieve kookzone.
Door z'n discrete design zit UP_SIDE volledig geÔntegreerd in het werkblad† wanneer hij buiten gebruik is en vormt zo een perfecte lijn met de kookplaten. Ook in de kast blijft de benutte ruimte beperkt. Er blijft nog voldoende ruimte over in de keukenblok voor ruime lades. Door de beperkte hoogte van de dampkap en het beperkte geluidsniveau (54 dB(a) bij 600m≥/u) is koken met UP_SIDE ook zeer aangenaam. Een gezellige babbel met de mensen aan de andere kant is perfect mogelijk.
En om aan de toenemende vraag naar energievriendelijke dampkappen tegemoet te komen kan ook deze dampkap uitgerust met de monoblock filter voor recirculatie.

Eigenschappen van een Novy Dampkap
Ingebouwde geluiddemper
De ingebouwde geluiddemper reduceert de hoge en midden frequenties, die het menselijk oor ervaart als storende geluiden.
Dubbelwandige inox onderplaat
De dubbelwandige inox onderplaat draagt bij tot een nog betere geluidsisolatie.
EfficiŽnte vetfilter
De vetfilter, vervaardigd uit 7 lagen aluminiumstructuur van verschillende dichtheid, filtert de kooklucht uiterst efficiŽnt. Hij wordt aan de afvoer zelf geplaatst om een maximale opvang van vetten te garanderen. De vetfilter is onzichtbaar opgesteld, onbrandbaar en gemakkelijk te reinigen in de vaatwas of spoeltafel.
Austenitische inox 304
Alle Novy decoratieve kappen zijn afgewerkt in austhenitische inox 304. Ook de andere materialen waarmee gewerkt wordt, glas en aluminium zijn van hoogstaande kwaliteit.
Handig kliksysteem
Deze zorgt ervoor dat de dampkap makkelijk en snel te reinigen is.
Randafzuiging
Door de plaatsing van een onderplaat onderaan de dampkap wordt de afzuiging geconcentreerd op de randen. In deze versmalde opening is er eveneens een versnelling van afzuiging. Hoe kleiner het oppervlak, hoe sneller de luchtverplaatsing. Deze versnelling bevordert de efficiŽntie van het afvoersysteem.
Stabiele motorhuis
De stabiele motorhuisconstructie neutraliseert het trillingsgeluid danzij de rubberen "silent blocks" en de ophanging op glijlagers. Door de combinatie van deze 3 elementen zijn van de Novy dampkappen tot 50% stiller.


Novy 7901(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
De Novy 7901 dampkap is bij ons te verkrijgen voor slechts € 1.070,00

ID: 23148/2149
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA