Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

AEG FUSION-WOK

Wok + ring accessoire

Van 192,-Voor 159,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
Voor 15u00 besteld, morgen in huis | Nu afhalen in de winkel
Laagste prijs
   

AEG FUSION-WOK

Bij deze winkel heeft u altijd de beste artikelen zoals deze AEG Kookgerei. We streven er naar dat wij de beste ondersteuning bieden op de door ons verkochte artikelen. Met de laagste prijs garantie bieden we de beste prijs voor deze AEG Kookgerei met type FUSION-WOK. Herkent u het deze Kookgerei elders voor een lagere prijs dan dient u dat ons altijd verwittigen.Dit product van dit merk wordt voor Belgie voor maar € 10,- geleverd, uiteraard kunt u de FUSION-WOK altijd kosteloos ophalen in onze showroom. Voor Nederland kunt u deze AEG kookgerei laten leveren voor slechtst 10,- bij uw verzendadres.

Wok + ring accessoire

Merk
AEG
Model
FUSION-WOK
EAN
7332543124466

Wie graag wokt, maar niet echt een voorstander is van een verzonken wokplaat, kan dankzij deze 'Fusion' wok toch profiteren van een snelle en gelijkmatige warmteverdeling. Wat niet het geval is bij een wok die je rechtstreeks op de wokplaat plaatst, want daar zullen de wanden van de wokpan niet even snel opwarmen als de bodem. De speciale ring, die je onder de bolvormige wok plaatst, zorgt voor de optimale ondersteuning van de wokpan.


Eigenschappen Fusion-wok AEG
• Merk op
• De Fusion Inductiewok, een wok met unieke ondersteuning, geschikt voor alle MaxiSense kookplaten, maakt een snelle en geconcentreerde warmteverdeling mogelijk om perfect te wokken. 


AEG FUSION-WOK(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
De AEG FUSION-WOK kookgerei is bij ons te koop voor slechts € 160,59

ID: 17286/183
SetkortingLaagste prijs
© Copyright 2005-2021 - BIT marketing BVBA