Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Demeyere 25632

bakpan - Proline - diam: 32 cm - bodem: 26 cm - H: 5,3 cm

Voor 192,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
2 a 4 weken levertijd
   

Demeyere 25632

Bij deze webwinkel heeft u altijd de beste artikelen zoals deze Demeyere Kookgerei. We streven er naar dat wij de beste service geven op de door ons verkochte artikelen. Met de laagste prijs garantie bieden we de beste prijs voor deze Kookgerei van Demeyere met type 25632. Herkent u het deze Kookgerei van Demeyere elders met een betere deal dan dient u dat ons altijd laten weten.Deze kookgerei van Demeyere wordt voor Belgie gratis bezorgt, uiteraard kunt u de 25632 steeds kosteloos afhalen in Sint-Niklaas. In Nederland kunt u deze Demeyere kookgerei gratis laten bezorgen bij uw woning.

bakpan - Proline - diam: 32 cm - bodem: 26 cm - H: 5,3 cm

Merk
Demeyere
Model
25632
uitvoering
roestvrij staal - 150 alternatieven
functie
bakpan / koekenpan - 31 alternatieven
diameter
32 cm - 9 alternatieven
deksel
zonder - 90 alternatieven
EAN
5412191256329

ProLine bakpan - Hoogste kwaliteit - Voor de professionele kok
 
Bakpannen 5*
De 5 sterren bakpannen zijn de ultieme bakpannen voor de professioneel maar ook voor de echte kookliefhebber. Ze zijn gemaakt van7-lagenmateriaal tot aan de rand van 4,8 mm dik (3 mm voor 20 cm), bakken écht tot aan de rand (50% grotere bakoppervlakte) en zijn zo gemaakt dat een antikleeflaag echt niet meer nodig is... wanneer de pan voldoende warm is, moet u enkel het vuur ongeveer 30 à 50% verlagen, de pan doet de rest. Deze topproducten hebben gegoten grepen van roestvrij staal.
 
Proline
5 sterren, Silvinox® oppervlaktebehandeling, aanbevolen bij reeksen Atlantis en Apollo. 
 
Afmetingen
diameter: 32 cm
bodem: 26 cm
hoogte: 5,3 cm
 
Uitleg over de materialen
Garantie 30 jaar (10 jaar voor professioneel gebruik)
InductoSeal® - 7-lagenbodem® (3,4 mm) met kern van 2 mm zuiver koper  - capsule hermetisch gelast tegen zijwand
Voor de rechte modellen zijn wanden van roestvrij staal gebruikt, gecombineerd met een warmtegeleidende 7-lagen InductoSeal bodem voor een optimale warmtespreiding. De zgn. ‘InductoSeal’ bodem met een dikke koperen tussenlaag en een capsule die hermetisch dichtgelast is op de zijwand van de pan zorgt voor een ideale warmtespreiding. InductoSeal heeft bovendien een warmtegeleidende oppervlakte die tot 33% groter is dan bij een ‘traditionele’ bodem en is nog veiliger en hygiënischer.
TriplInduc®: geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductie
Alle Demeyere bodems verzekeren een optimale temperatuursverdeling en een laag energieverbruik. Zij blijven altijd vlak en kunnen worden gebruikt op alle types fornuizen, ook op het moderne inductiefornuis. Al onze bodems zijn 7-lagig uitgevoerd met TriplInduc. Het TriplInduc materiaal werd ontwikkeld door Demeyere zodat onze producten op elk type haard kunnen gebruikt worden en zodat men op elke moment van het ene type naar het andere kan overschakelen. Geschikt voor alle fornnuizen, inclusief inductie
Oppervlaktebehandeling: Silvinox® - roestvrijstaal 18/10
De producten van de John Pawson serie zijn voorzien van de Silvinox oppervlaktebehandeling. Silvinox verrijkt roestvrij staal door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen en zorgt ervoor dat het roestvrij staal zilverwit blijft, ook na jaren gebruik.
Gegoten roestvrijstalen grepen
Door hun uitwerking en vorm uit "gegoten" roestvrij staal 18/10 blijven de grepen voldoende koel op elektrische fornuizen. Ze zijn ontwikkeld om de warmtegeleiding te minimaliseren zodat men ze makkelijker kan vastnemen zonder risico (50°C of 120°F). De grepen zijn gegoten uit 'vol' roestvrij staal en zijn daardoor nog hygiënischer.
Dubbelwandige deksels: extra isolerend
Ronduit uniek aan deze reeks zijn de dubbelwandige deksels. Ze zijn dichtgelast waardoor het deel tussen de wanden als isolator optreedt. Voordeel is dat de dekselgreep niet warm zal worden, zelfs niet na uren koken. Bovendien sluit dit deksel nog beter af waardoor het voedsel langer kan worden warm gehouden.
 

Demeyere 25632(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Demeyere 25632 kookgerei is bij ons te verkrijgen voor maar € 192,00

ID: 16730/11367
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA