Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Demeyere 41322

kookpot - Atlantis - diam: 22 cm - bodem: 22 cm - inh: 4 l - H: 11 cm

Voor 190,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
2 a 4 weken levertijd
   

Demeyere 41322

Bij deze webwinkel heeft u altijd de mooiste producten zoals deze Kookgerei. Wij streven er naar dat we de snelste hulp geven op de door ons verkochte producten. Met de laagste prijs garantie bieden we de laagste prijs voor deze Demeyere Kookgerei met type 41322. Herkent u het deze Demeyere Kookgerei elders voor een lagere prijs dan moet u dat ons altijd verwittigen.Dit product van Demeyere wordt binnen Belgie kosteloos verzonden, uiteraard kunt u dit artikel altijd gratis ophalen in Sint-Niklaas. In Nederland kunt u de Demeyere kookgerei gratis laten bezorgen bij uw woning.

kookpot - Atlantis - diam: 22 cm - bodem: 22 cm - inh: 4 l - H: 11 cm

Merk
Demeyere
Model
41322
uitvoering
roestvrij staal - 150 alternatieven
functie
ronde kookpot / braadpan - 72 alternatieven
diameter
22 cm - 9 alternatieven
reeks
Atlantis - 20 alternatieven
deksel
met - 142 alternatieven
EAN
5412191413227

Atlantis
Ontdek luxe, schoonheid en comfort. Ervaar gemak en functionaliteit. Geniet van het plezier en het resultaat wanneer u kookt met Atlantis.
Met de technologie, het vakmanschap, de schoonheid, de prestaties en het comfort van de Atlantis reeks hebben we geprobeerd het summum te bereiken op het gebied van de ontwikkeling van roestvrij staal kookgerei, zonder de traditie en het echte kookplezier te vergeten.  Een brede waaier van gespecialiseerde producten zoals conische sauteuses, sauspannen, stoomkokers, sudderpannen en toebehoren zorgen ervoor dat zelfs de meest ervaren kok er zijn ideale kookgereedschap in terugvindt.  Het praktische design en de gebruikte technologieën werden voor elk artikel aangepast aan de typische bereidingen in dat product.
                       
- InductoSeal®: supergeleidende bodem
- 7-PlyMaterial: meerlagenmateriaal tot 71322 aan de rand
- TriplInduc®: hoger rendement op inductie
- Silvinox®: hygiënisch en makkelijk te reinigen
- Gegoten roestvrijstalen grepen
- Perfecte gietrand
 
Kookpotten/pannen
De kookpotten/pannen van Demeyere en hun kwalitatief hoogstaande deksels in roestvrij staal zijn ontwikkeld om zoveel mogelijk warmte in de pot te houden, eerder dan de omringende lucht en dus de keuken op te warmen. Daardoor wordt het kookproces versneld en verbeterd. Bovendien heeft elke kookpot/pan van Demeyere de unieke TriplInduc bodem die steeds vlak blijft en tot 30% meer rendement haalt op inductievuren. De roestvrijstalen deksels sluiten goed af op de randen van de kookpot/pan en zorgen ervoor dat stoom wordt verzameld in de pot en een blijvende condensatie van de stoom verzorgd wordt binnenin de pot. Dit is vooral belangrijk wanneer er gekookt wordt met weinig of geen water.
 
Afmetingen
Diameter: 22 cm
Bodem: 22 cm
inhoud: 4 l
Hoogte:11 cm
     
Uitleg over de materialen
Garantie 30 jaar (10 jaar voor professioneel gebruik)
InductoSeal® - 7-lagenbodem® (3,4 mm) met kern van 2 mm zuiver koper  - capsule hermetisch gelast tegen zijwand
Voor de rechte modellen zijn wanden van roestvrij staal gebruikt, gecombineerd met een warmtegeleidende 7-lagen InductoSeal bodem voor een optimale warmtespreiding. De zgn. ‘InductoSeal’ bodem met een dikke koperen tussenlaag en een capsule die hermetisch dichtgelast is op de zijwand van de pan zorgt voor een ideale warmtespreiding. InductoSeal heeft bovendien een warmtegeleidende oppervlakte die tot 33% groter is dan bij een ‘traditionele’ bodem en is nog veiliger en hygiënischer.
TriplInduc®: geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductie
Alle Demeyere bodems verzekeren een optimale temperatuursverdeling en een laag energieverbruik. Zij blijven altijd vlak en kunnen worden gebruikt op alle types fornuizen, ook op het moderne inductiefornuis. Al onze bodems zijn 7-lagig uitgevoerd met TriplInduc. Het TriplInduc materiaal werd ontwikkeld door Demeyere zodat onze producten op elk type haard kunnen gebruikt worden en zodat men op elke moment van het ene type naar het andere kan overschakelen. Geschikt voor alle fornnuizen, inclusief inductie
Oppervlaktebehandeling: Silvinox® - roestvrijstaal 18/10
De producten van de John Pawson serie zijn voorzien van de Silvinox oppervlaktebehandeling. Silvinox verrijkt roestvrij staal door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen en zorgt ervoor dat het roestvrij staal zilverwit blijft, ook na jaren gebruik.
Gegoten roestvrijstalen grepen
Door hun uitwerking en vorm uit "gegoten" roestvrij staal 18/10 blijven de grepen voldoende koel op elektrische fornuizen. Ze zijn ontwikkeld om de warmtegeleiding te minimaliseren zodat men ze makkelijker kan vastnemen zonder risico (50°C of 120°F). De grepen zijn gegoten uit 'vol' roestvrij staal en zijn daardoor nog hygiënischer.
Dubbelwandige deksels: extra isolerend
Ronduit uniek aan deze reeks zijn de dubbelwandige deksels. Ze zijn dichtgelast waardoor het deel tussen de wanden als isolator optreedt. Voordeel is dat de dekselgreep niet warm zal worden, zelfs niet na uren koken. Bovendien sluit dit deksel nog beter af waardoor het voedsel langer kan worden warm gehouden.
 

Demeyere 41322(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Demeyere 41322 kookgerei is bij Electromania verkrijgbaar voor slechts € 190,00

ID: 16303/11235
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA