Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Demeyere 41414 + 41514

steelpan - Atlantis - diam: 14 cm - bodem: 14 cm - inh: 1 l - H: 7 cm

Voor 143,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
2 a 4 weken levertijd
   

Demeyere 41414 + 41514

Bij deze webwinkel heeft u altijd de mooiste artikelen zoals deze Demeyere Kookgerei. Electromania streeft er naar dat we de goedkoopste ondersteuning bieden op de door ons verkochte producten. Met deze laagste prijs garantie bieden we de voordeligste prijs voor deze Demeyere Kookgerei met model 41414 + 41514. Herkent u het deze Kookgerei van Demeyere elders goedkoper dan dient u dat ons altijd verwittigen.Deze kookgerei van dit merk wordt voor Belgie gratis verzonden, uiteraard kunt u de 41414 + 41514 steeds kosteloos ophalen in onze afhaallocatie. In Nederland kunt u de Demeyere kookgerei gratis laten bezorgen bij uw verzendadres.

steelpan - Atlantis - diam: 14 cm - bodem: 14 cm - inh: 1 l - H: 7 cm

Merk
Demeyere
Model
41414 + 41514
uitvoering
roestvrij staal - 149 alternatieven
functie
steelpan - 21 alternatieven
diameter
14 cm - 9 alternatieven
reeks
Atlantis - 20 alternatieven
deksel
met - 143 alternatieven
EAN
5412191414156

Atlantis
Ontdek luxe, schoonheid en comfort. Ervaar gemak en functionaliteit. Geniet van het plezier en het resultaat wanneer u kookt met Atlantis.
Met de technologie, het vakmanschap, de schoonheid, de prestaties en het comfort van de Atlantis reeks hebben we geprobeerd het summum te bereiken op het gebied van de ontwikkeling van roestvrij staal kookgerei, zonder de traditie en het echte kookplezier te vergeten.  Een brede waaier van gespecialiseerde producten zoals conische sauteuses, sauspannen, stoomkokers, sudderpannen en toebehoren zorgen ervoor dat zelfs de meest ervaren kok er zijn ideale kookgereedschap in terugvindt.  Het praktische design en de gebruikte technologieën werden voor elk artikel aangepast aan de typische bereidingen in dat product.
                       
- InductoSeal®: supergeleidende bodem
- 7-PlyMaterial: meerlagenmateriaal tot 71322 aan de rand
- TriplInduc®: hoger rendement op inductie
- Silvinox®: hygiënisch en makkelijk te reinigen
- Gegoten roestvrijstalen grepen
- Perfecte gietrand
 
Steelpan
Toestel : steelpan met deksel
diameter: 14 cm
Bodem : 14 cm
Inhoud : 1.0 l
hoogte: 7 cm
Geschikt voor alle energiebronnen
     
Uitleg over de materialen
Garantie 30 jaar (10 jaar voor professioneel gebruik)
InductoSeal® - 7-lagenbodem® (3,4 mm) met kern van 2 mm zuiver koper  - capsule hermetisch gelast tegen zijwand
Voor de rechte modellen zijn wanden van roestvrij staal gebruikt, gecombineerd met een warmtegeleidende 7-lagen InductoSeal bodem voor een optimale warmtespreiding. De zgn. ‘InductoSeal’ bodem met een dikke koperen tussenlaag en een capsule die hermetisch dichtgelast is op de zijwand van de pan zorgt voor een ideale warmtespreiding. InductoSeal heeft bovendien een warmtegeleidende oppervlakte die tot 33% groter is dan bij een ‘traditionele’ bodem en is nog veiliger en hygiënischer.
TriplInduc®: geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductie
Alle Demeyere bodems verzekeren een optimale temperatuursverdeling en een laag energieverbruik. Zij blijven altijd vlak en kunnen worden gebruikt op alle types fornuizen, ook op het moderne inductiefornuis. Al onze bodems zijn 7-lagig uitgevoerd met TriplInduc. Het TriplInduc materiaal werd ontwikkeld door Demeyere zodat onze producten op elk type haard kunnen gebruikt worden en zodat men op elke moment van het ene type naar het andere kan overschakelen. Geschikt voor alle fornnuizen, inclusief inductie
Oppervlaktebehandeling: Silvinox® - roestvrijstaal 18/10
De producten van de John Pawson serie zijn voorzien van de Silvinox oppervlaktebehandeling. Silvinox verrijkt roestvrij staal door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen en zorgt ervoor dat het roestvrij staal zilverwit blijft, ook na jaren gebruik.
Gegoten roestvrijstalen grepen
Door hun uitwerking en vorm uit "gegoten" roestvrij staal 18/10 blijven de grepen voldoende koel op elektrische fornuizen. Ze zijn ontwikkeld om de warmtegeleiding te minimaliseren zodat men ze makkelijker kan vastnemen zonder risico (50°C of 120°F). De grepen zijn gegoten uit 'vol' roestvrij staal en zijn daardoor nog hygiënischer.
Dubbelwandige deksels: extra isolerend
Ronduit uniek aan deze reeks zijn de dubbelwandige deksels. Ze zijn dichtgelast waardoor het deel tussen de wanden als isolator optreedt. Voordeel is dat de dekselgreep niet warm zal worden, zelfs niet na uren koken. Bovendien sluit dit deksel nog beter af waardoor het voedsel langer kan worden warm gehouden.
 

Demeyere 41414 + 41514(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Demeyere 41414 + 41514 kookgerei is bij Electromania te koop voor maar € 143,00

ID: 16320/11252
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA