Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Demeyere 4324

kookpot - Athena - diam: 24 cm - bodem: 22 cm - inh: 5,2 l - H: 12 cm

Voor 136,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
2 weken levertijd
Laagste prijs
   

Demeyere 4324

Bij deze shop heeft u altijd de mooiste producten zoals deze Kookgerei van Demeyere. We streven er naar dat wij de snelste service bieden op de door ons verkochte artikelen. Met de laagste prijs garantie geven we de beste prijs voor deze Kookgerei van Demeyere met type 4324. Herkent u het deze Demeyere Kookgerei elders voor een betere prijs dan kunt u dat ons altijd laten weten.Dit artikel van dit merk wordt in Belgie voor maar € 10,- verstuurd, uiteraard kunt u dit artikel altijd gratis ophalen in onze afhaallocatie. In Nederland kunt u dit artikel laten leveren voor slechtst 10,- bij uw woning.

kookpot - Athena - diam: 24 cm - bodem: 22 cm - inh: 5,2 l - H: 12 cm

Merk
Demeyere
Model
4324
uitvoering
roestvrij staal - 164 alternatieven
functie
ronde kookpot / braadpan - 76 alternatieven
diameter
24 cm - 47 alternatieven
reeks
Athena - 11 alternatieven
deksel
met - 159 alternatieven
EAN
5412191043240

4324 - Kookpot 24cm - Athena
18/10-SILVINOX® met RVS deksel

Athena
Een vaste waarde binnen het gamma van Demeyere met een tijdloos design.
Alle Athena producten zijn vervaardigd uit het beste roestvrij staal 18/10, zijn ovenvast en hebben een zeer efficiente Inductobase bodem. De kookprestaties zijn uitstekend. De Athena producten werden elektrochemisch behandeld met het unieke Silvinox procédé. Hierdoor blijven de producten zilverwit, zelfs na jarenlang gebruik.

Afmetingen
Diameter: 24cm
Bodem: 22cm
Inhoud: 5,2l
Hoogte: 12cm
Belangrijkste eigenschappen
Bodem: InductoBase® + Triplinduc® 7-lagenbodem 6,6 mm dik
Unieke Silvinox® oppervlakte behandeling
Gelaste grepen uit roestvrij staal 18/10 - grepen koel op elektro
Geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductie
Ook geschikt voor oven en vaatwasser
Met deksel
Met gietrand
30 jaar garantie (10 jaar voor professioneel gebruik)
De kookpotten van Demeyere en hun kwalitatief hoogstaande deksels in roestvrij staal zijn ontwikkeld om zoveel mogelijk warmte in de pot te houden, eerder dan de omringende lucht en dus de keuken op te warmen. Daardoor wordt het kookproces versneld en verbeterd. Bovendien heeft elke kookpot/pan van Demeyere de unieke TriplInduc bodem die steeds vlak blijft en tot 30% meer rendement haalt op inductievuren. De roestvrijstalen deksels sluiten goed af op de randen van de kookpot en zorgen ervoor dat stoom wordt verzameld in de pot en een blijvende condensatie van de stoom verzorgd wordt binnenin de pot. Dit is vooral belangrijk wanneer er gekookt wordt met weinig of geen water.

InductoBase®
De InductoBase is een speciale 7-lagenbodem die o.a. bestaat uit 5 mm zuiver aluminium, welke onder de bodem van de kookpot wordt gebracht. Deze laag verzekert een optimale spreiding van de warmte onder alle omstandigheden. Dit garandeert een optimale warmteoverdracht en is energiebesparend. Met deze bodem kan u een grote pan gebruiken op een kleine kookplaat en toch nog steeds gelijkmatig bakken over de hele bodem van de kookpot. Hij laat bovendien gecontroleerd koken toe op lage verwarmingsposities.
De InductoBase is perfect geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductie en garandeert een lange levensduur van het kookgerei, zelfs als u de technologie van de kookplaat verandert.
Onderaan worden nog 3 extra lagen aangebracht (TriplInduc). Daardoor blijft de bodem vlak, ook na jaren gebruik.

TriplInduc®: geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductie
Alle Demeyere bodems verzekeren een optimale temperatuursverdeling en een laag energieverbruik. Zij blijven altijd vlak en kunnen worden gebruikt op alle types fornuizen, ook op het moderne inductiefornuis. Al onze bodems zijn 7-lagig uitgevoerd met TriplInduc. Het TriplInduc materiaal werd ontwikkeld door Demeyere zodat onze producten op elk type haard kunnen gebruikt worden en zodat men op elke moment van het ene type naar het andere kan overschakelen.

Oppervlaktebehandeling: Silvinox® - roestvrijstaal 18/10
De mat gepolijste reeks Athena is voorzien van Silvinox, een uniek systeem van elektrochemische oppervlaktebehandeling. Silvinox verrijkt roestvrij staal 18/10 door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen en zorgt ervoor dat het roestvrij staal zilverwit blijft, zelfs na jarenlang gebruik of na blootstelling aan vervuilde lucht. De normaal moeilijk te verwijderen vingerafdrukken vormen bij met Silvinox behandeld roestvrij staal geen enkel probleem.

Gelaste roestvrijstalen grepen
Door hun uitvoering en vorm uit ‘gegoten’ roestvrij staal 18/10 blijven de grepen meestal relatief koel op elektrische fornuizen. Ze zijn ontwikkeld om de warmtegeleiding te minimaliseren zodat men ze makkelijker kan vastnemen zonder risico (50°C). De grepen zijn gelast en gegoten uit ‘vol’ roestvrij staal en zijn daardoor nog hygiënischer.


Demeyere 4324(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Demeyere 4324 kookgerei is bij Electromania verkrijgbaar voor maar € 147,46

ID: 16762/11387
Laagste prijsSetkorting
© Copyright 2005-2021 - BIT marketing BVBA