Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Demeyere 43632

Anti-kleefpan - Industry Ceraforce ultra. - diameter 32 cm - bodem 26 cm

Voor 136,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
2 a 4 weken levertijd
   

Demeyere 43632

Bij deze winkel heeft u altijd de mooiste producten zoals deze Kookgerei. We streven er naar dat wij de goedkoopste service bieden op de door ons verkochte artikelen. Met de laagste prijs garantie geven we de voordeligste prijs voor deze Kookgerei van Demeyere met model 43632. Ontdekt u het deze Kookgerei ergens anders goedkoper dan moet u dat ons altijd verwittigen.Dit artikel van Demeyere wordt in Belgie kosteloos verstuurd, uiteraard kunt u de 43632 steeds kosteloos afhalen in onze afhaallocatie. Voor Nederland kunt u dit artikel gratis laten bezorgen bij u thuis.

Anti-kleefpan - Industry Ceraforce ultra. - diameter 32 cm - bodem 26 cm

Merk
Demeyere
Model
43632
uitvoering
roestvrij staal - 150 alternatieven
functie
bakpan / koekenpan - 31 alternatieven
diameter
32 cm - 9 alternatieven
deksel
zonder - 90 alternatieven
EAN
5412191436325

Productbeschrijving
Industry Ceraforce Ultra
Deze Industry pannen zijn uitgerust met de keramische antikleeflaag Ceraforce Ultra. Deze innovatieve laag combineert goede antikleefeigenschappen met extra hoge krasbestendigheid, voor een goudbruin bakresultaat.
Ceraforce ultra
Ceraforce Ultra: Krokant bakken zonder kleven of krass en. De Ceraforce Ultra keramische antikleeflaag wordt gevormd door middel van een Sol-Gel methode waarbij een laag met silicium deeltjes wordt gebakken op een roestvrijstalen pan. Deze laag wordt gekenmerkt door miljoenen microscopische “piekjes” die het contactoppervlak met de ingrediŽnten verminderen en zo goede antikleefeigenschappen garanderen.
Voor de productie van deze nieuwe antikleeftechnologie is – vergeleken met een traditionele antikleeflaag – twee keer minder energie vereist, wat een aanzienlijk lagere ecologische voetafdruk nalaat. De innovatieve Ceraforce Ultra coating biedt goede antikleefeigenschappen met een krokant bakresultaat, zelfs met weinig vetstof. Ideaal voor het bakken van vlees en gepaneerde producten of voor het krokant en goudbruin bakken van groenten.
Technische kenmerken
Productlijn: Industry Ceraforce ultra
Geschikt voor: Inductie,Vitro-Keram.,Ovenvast,Elektro,Gas 
Type: Anti-Kleef Pan 
Binnenzijde: Keramische Laag 
Vorm: Rond 
Vaatwasbestendig: Nee 
Diameter: 32 cm
Bodem: 26 cm

Demeyere 43632(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
De Demeyere 43632 kookgerei is bij Electromania aan te schaffen voor slechts € 136,00

ID: 27704/16082
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA