Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Demeyere 4416

steelpan - Athena - diam: 16 cm - bodem: 14 cm - inh: 1,5 l - H: 8 cm

Voor 77,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
2 a 4 weken levertijd
   

Demeyere 4416

Bij deze winkel heeft u altijd de mooiste artikelen zoals deze Kookgerei. Wij streven er naar dat wij de beste ondersteuning bieden op de door ons verkochte producten. Met de laagste prijs garantie geven we de beste prijs voor deze Demeyere Kookgerei met model 4416. Herkent u het deze Kookgerei ergens anders met een betere deal dan kunt u dat ons altijd laten weten.De 4416 van Demeyere wordt binnen Belgie kosteloos bezorgt, uiteraard kunt u de 4416 steeds kosteloos ophalen in onze winkel. In NL kunt u deze Demeyere kookgerei gratis laten leveren bij uw woning.

steelpan - Athena - diam: 16 cm - bodem: 14 cm - inh: 1,5 l - H: 8 cm

Merk
Demeyere
Model
4416
uitvoering
roestvrij staal - 149 alternatieven
functie
steelpan - 21 alternatieven
diameter
16 cm - 13 alternatieven
reeks
Athena - 8 alternatieven
deksel
zonder - 90 alternatieven
EAN
5412191044162

4416 - Steelpan 16cm - Athena
18/10-SILVINOX® zonder deksel

Athena
Een vaste waarde binnen het gamma van Demeyere met een tijdloos design.
Alle Athena producten zijn vervaardigd uit het beste roestvrij staal 18/10, zijn ovenvast en hebben een zeer efficiente Inductobase bodem. De kookprestaties zijn uitstekend. De Athena producten werden elektrochemisch behandeld met het unieke Silvinox procédé. Hierdoor blijven de producten zilverwit, zelfs na jarenlang gebruik.

Afmetingen
Diameter: 16cm
Bodem: 14cm
Inhoud: 1,5l
Hoogte: 8cm
Belangrijktse eigenschappen
Bodem: InductoBase® + Triplinduc® 7-lagenbodem 6,4 mm dik
Unieke Silvinox® oppervlakte behandeling
Gelaste greep uit roestvrij staal 18/10 - greep koel op elektro
Ook geschikt voor oven en vaatwasser
Deksel apart verkrijgbaar
Met gietrand
30 jaar garantie (10 jaar voor professioneel gebruik)

InductoBase®
De InductoBase is een speciale 7-lagenbodem die o.a. bestaat uit 5 mm zuiver aluminium, welke onder de bodem van de kookpot wordt gebracht. Deze laag verzekert een optimale spreiding van de warmte onder alle omstandigheden. Dit garandeert een optimale warmteoverdracht en is energiebesparend. Met deze bodem kan u een grote pan gebruiken op een kleine kookplaat en toch nog steeds gelijkmatig bakken over de hele bodem van de kookpot. Hij laat bovendien gecontroleerd koken toe op lage verwarmingsposities.
De InductoBase is perfect geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductie en garandeert een lange levensduur van het kookgerei, zelfs als u de technologie van de kookplaat verandert.
Onderaan worden nog 3 extra lagen aangebracht (TriplInduc). Daardoor blijft de bodem vlak, ook na jaren gebruik.

TriplInduc®: geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductie
Alle Demeyere bodems verzekeren een optimale temperatuursverdeling en een laag energieverbruik. Zij blijven altijd vlak en kunnen worden gebruikt op alle types fornuizen, ook op het moderne inductiefornuis. Al onze bodems zijn 7-lagig uitgevoerd met TriplInduc. Het TriplInduc materiaal werd ontwikkeld door Demeyere zodat onze producten op elk type haard kunnen gebruikt worden en zodat men op elke moment van het ene type naar het andere kan overschakelen.

Oppervlaktebehandeling: Silvinox® - roestvrijstaal 18/10
De mat gepolijste reeks Athena is voorzien van Silvinox, een uniek systeem van elektrochemische oppervlaktebehandeling. Silvinox verrijkt roestvrij staal 18/10 door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen en zorgt ervoor dat het roestvrij staal zilverwit blijft, zelfs na jarenlang gebruik of na blootstelling aan vervuilde lucht. De normaal moeilijk te verwijderen vingerafdrukken vormen bij met Silvinox behandeld roestvrij staal geen enkel probleem.

Gelaste roestvrijstalen greep
Door hun uitvoering en vorm uit ‘gegoten’ roestvrij staal 18/10 blijven de grepen meestal relatief koel op elektrische fornuizen. Ze zijn ontwikkeld om de warmtegeleiding te minimaliseren zodat men ze makkelijker kan vastnemen zonder risico (50°C). De grepen zijn gelast en gegoten uit ‘vol’ roestvrij staal en zijn daardoor nog hygiënischer.


Demeyere 4416



(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))




De Demeyere 4416 kookgerei is bij Electromania te verkrijgen voor slechts € 77,00

ID: 16767/11392
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA