Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Demeyere 4418

steelpan - Athena - diam: 18 cm - bodem: 16 cm - inh: 2,2 l - H: 9 cm

Voor 91,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
2 a 4 weken levertijd
   

Demeyere 4418

Bij deze webwinkel heeft u altijd de mooiste artikelen zoals deze Kookgerei van Demeyere. Wij streven er naar dat we de goedkoopste ondersteuning bieden op de door ons verkochte producten. Met de laagste prijs garantie bieden we de beste prijs voor deze Kookgerei van Demeyere met model 4418. Herkent u het deze Demeyere Kookgerei ergens anders met een betere deal dan dient u dat ons altijd laten weten.Dit product van Demeyere wordt binnen Belgie kosteloos geleverd, uiteraard kunt u dit product steeds gratis ophalen in onze afhaallocatie. In Nederland kunt u de Demeyere 4418 gratis laten bezorgen bij u thuis.

steelpan - Athena - diam: 18 cm - bodem: 16 cm - inh: 2,2 l - H: 9 cm

Merk
Demeyere
Model
4418
uitvoering
roestvrij staal - 148 alternatieven
functie
steelpan - 21 alternatieven
diameter
18 cm - 16 alternatieven
reeks
Athena - 8 alternatieven
deksel
zonder - 89 alternatieven
EAN
5412191044186

4418 - Steelpan 18cm - Athena
18/10-SILVINOX® zonder deksel

Athena
Een vaste waarde binnen het gamma van Demeyere met een tijdloos design.
Alle Athena producten zijn vervaardigd uit het beste roestvrij staal 18/10, zijn ovenvast en hebben een zeer efficiente Inductobase bodem. De kookprestaties zijn uitstekend. De Athena producten werden elektrochemisch behandeld met het unieke Silvinox procédé. Hierdoor blijven de producten zilverwit, zelfs na jarenlang gebruik.

Afmetingen
Diameter: 18cm
Bodem: 16cm
Inhoud: 2,2l
Hoogte: 9cm
Belangrijktse eigenschappen
Bodem: InductoBase® + Triplinduc® 7-lagenbodem 6,4 mm dik
Unieke Silvinox® oppervlakte behandeling
Gelaste greep uit roestvrij staal 18/10 - greep koel op elektro
Ook geschikt voor oven en vaatwasser
Deksel apart verkrijgbaar
Met gietrand
30 jaar garantie (10 jaar voor professioneel gebruik)

InductoBase®
De InductoBase is een speciale 7-lagenbodem die o.a. bestaat uit 5 mm zuiver aluminium, welke onder de bodem van de kookpot wordt gebracht. Deze laag verzekert een optimale spreiding van de warmte onder alle omstandigheden. Dit garandeert een optimale warmteoverdracht en is energiebesparend. Met deze bodem kan u een grote pan gebruiken op een kleine kookplaat en toch nog steeds gelijkmatig bakken over de hele bodem van de kookpot. Hij laat bovendien gecontroleerd koken toe op lage verwarmingsposities.
De InductoBase is perfect geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductie en garandeert een lange levensduur van het kookgerei, zelfs als u de technologie van de kookplaat verandert.
Onderaan worden nog 3 extra lagen aangebracht (TriplInduc). Daardoor blijft de bodem vlak, ook na jaren gebruik.

TriplInduc®: geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductie
Alle Demeyere bodems verzekeren een optimale temperatuursverdeling en een laag energieverbruik. Zij blijven altijd vlak en kunnen worden gebruikt op alle types fornuizen, ook op het moderne inductiefornuis. Al onze bodems zijn 7-lagig uitgevoerd met TriplInduc. Het TriplInduc materiaal werd ontwikkeld door Demeyere zodat onze producten op elk type haard kunnen gebruikt worden en zodat men op elke moment van het ene type naar het andere kan overschakelen.

Oppervlaktebehandeling: Silvinox® - roestvrijstaal 18/10
De mat gepolijste reeks Athena is voorzien van Silvinox, een uniek systeem van elektrochemische oppervlaktebehandeling. Silvinox verrijkt roestvrij staal 18/10 door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen en zorgt ervoor dat het roestvrij staal zilverwit blijft, zelfs na jarenlang gebruik of na blootstelling aan vervuilde lucht. De normaal moeilijk te verwijderen vingerafdrukken vormen bij met Silvinox behandeld roestvrij staal geen enkel probleem.

Gelaste roestvrijstalen greep
Door hun uitvoering en vorm uit ‘gegoten’ roestvrij staal 18/10 blijven de grepen meestal relatief koel op elektrische fornuizen. Ze zijn ontwikkeld om de warmtegeleiding te minimaliseren zodat men ze makkelijker kan vastnemen zonder risico (50°C). De grepen zijn gelast en gegoten uit ‘vol’ roestvrij staal en zijn daardoor nog hygiënischer.


Demeyere 4418(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Demeyere 4418 kookgerei is bij Electromania te verkrijgen voor slechts € 91,00

ID: 16768/11393
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA