Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Demeyere 44428 A

sauteerpan - Apollo - diam: 28 cm - bodem: 26 cm - inh: 4 l - H: 7,4 cm

Voor 140,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
2 a 4 weken levertijd
   

Demeyere 44428 A

Bij deze webwinkel heeft u altijd de mooiste producten zoals deze Demeyere Kookgerei. Wij streven er naar dat wij de goedkoopste ondersteuning geven op de door ons verkochte producten. Met deze laagste prijs garantie geven we de laagste prijs voor deze Kookgerei van Demeyere met type 44428 A. Vind u het deze Kookgerei van Demeyere elders voor een betere prijs dan moet u dat ons altijd verwittigen.Dit artikel van Demeyere wordt in Belgie gratis geleverd, uiteraard kunt u de 44428 A steeds gratis ophalen in onze afhaallocatie. In Nederland kunt u de Demeyere 44428 A gratis laten leveren bij uw verzendadres.

sauteerpan - Apollo - diam: 28 cm - bodem: 26 cm - inh: 4 l - H: 7,4 cm

Merk
Demeyere
Model
44428 A
uitvoering
roestvrij staal - 150 alternatieven
functie
sauteuse - 20 alternatieven
diameter
28 cm - 30 alternatieven
reeks
Apollo - 30 alternatieven
deksel
zonder - 90 alternatieven
EAN
5412191444290

Apollo
Professioneel kookgerei, internationaal erkend door vele bekende chef koks.
Voor vele professionele en hobby koks is koken meer dan alleen maar eten klaarmaken. Het is een liefde en een passie die tot de heerlijkste combinaties van smaak, geur en kleur kan leiden. Het is een kunst.  Net zoals voor een schilder kunnen creatieve ideeën alleen maar gerealiseerd worden met behulp van het juiste materiaal. Apollo biedt een zeer uitgebreid programma van producten, ontwikkeld om culinaire meesterwerken te creëren. Een brede waaier van gespecialiseerde producten zoals conische sauspannen, sauteuses, speciale bakpannen, stoomkokers, sudderpannen en een uitgebreid aanbod woks zorgen ervoor dat zelfs de meest veeleisende kok er zijn ideale kookgereedschap in terugvindt. Het praktische design en de gebruikte technologieën werden bovendien voor elk artikel aangepast aan de typische bereidingen in dat product.
 
Sauteren
Sauteren of bakken wil zeggen: kleine porties voedsel, in een pan zonder deksel met een weinig boter of olie, snel aanbraden.
Voor grotere stukken kan er een deksel op de pan worden gezet om het bakproces te doen stoppen en het rustig verder te laten garen. Deze methode is geschikt voor groenten, dunne stukken vlees, gevogelte, wild en vis.
De rechte sauteuses van Demeyere bakken optimaal door hun meerlagenbodem met TriplInduc-technologie. De warmte wordt gelijkmatig verspreid over de volledige bakoppervlakte en bij een normale instelling van het fornuis is aanbranden dus uitgesloten. De roestvrijstalen wanden houden bij het verder garen (met deksel) de warmte binnen zodat een minimum aan energie nodig is.
 
Afmetingen
Diameter: 28 cm
bodem: 26 cm
inhoud: 4 l
hoogte: 7,4 cm
 
Uitleg over de materialen
Garantie 30 jaar (10 jaar voor professioneel gebruik)
InductoSeal® - 7-lagenbodem® (3,4 mm) met kern van 2 mm zuiver koper  - capsule hermetisch gelast tegen zijwand
Voor de rechte modellen zijn wanden van roestvrij staal gebruikt, gecombineerd met een warmtegeleidende 7-lagen InductoSeal bodem voor een optimale warmtespreiding. De zgn. ‘InductoSeal’ bodem met een dikke koperen tussenlaag en een capsule die hermetisch dichtgelast is op de zijwand van de pan zorgt voor een ideale warmtespreiding. InductoSeal heeft bovendien een warmtegeleidende oppervlakte die tot 33% groter is dan bij een ‘traditionele’ bodem en is nog veiliger en hygiënischer.
TriplInduc®: geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductie
Alle Demeyere bodems verzekeren een optimale temperatuursverdeling en een laag energieverbruik. Zij blijven altijd vlak en kunnen worden gebruikt op alle types fornuizen, ook op het moderne inductiefornuis. Al onze bodems zijn 7-lagig uitgevoerd met TriplInduc. Het TriplInduc materiaal werd ontwikkeld door Demeyere zodat onze producten op elk type haard kunnen gebruikt worden en zodat men op elke moment van het ene type naar het andere kan overschakelen. Geschikt voor alle fornnuizen, inclusief inductie
Oppervlaktebehandeling: Silvinox® - roestvrijstaal 18/10
De producten van de John Pawson serie zijn voorzien van de Silvinox oppervlaktebehandeling. Silvinox verrijkt roestvrij staal door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen en zorgt ervoor dat het roestvrij staal zilverwit blijft, ook na jaren gebruik.
Gegoten roestvrijstalen grepen
Door hun uitwerking en vorm uit "gegoten" roestvrij staal 18/10 blijven de grepen voldoende koel op elektrische fornuizen. Ze zijn ontwikkeld om de warmtegeleiding te minimaliseren zodat men ze makkelijker kan vastnemen zonder risico (50°C of 120°F). De grepen zijn gegoten uit 'vol' roestvrij staal en zijn daardoor nog hygiënischer.
Dubbelwandige deksels: extra isolerend
Ronduit uniek aan deze reeks zijn de dubbelwandige deksels. Ze zijn dichtgelast waardoor het deel tussen de wanden als isolator optreedt. Voordeel is dat de dekselgreep niet warm zal worden, zelfs niet na uren koken. Bovendien sluit dit deksel nog beter af waardoor het voedsel langer kan worden warm gehouden.
 

Demeyere 44428 A(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Demeyere 44428 A kookgerei is bij Electromania aan te schaffen voor maar € 140,00

ID: 16435/11317
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA