Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Demeyere 45720

stoominzet - Atlantis - diam: 20 cm - inh: 3 l - H: 9,5 cm

Voor 72,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
2 a 4 weken levertijd
   

Demeyere 45720

Bij deze webwinkel heeft u altijd de mooiste producten zoals deze Kookgerei. Wij streven er naar dat wij de snelste hulp bieden op de door ons verkochte artikelen. Met deze laagste prijs garantie bieden we de voordeligste prijs voor deze Kookgerei van Demeyere met type 45720. Ontdekt u het deze Kookgerei van Demeyere ergens anders voor een betere prijs dan moet u dat ons altijd laten weten.Deze kookgerei van Demeyere wordt voor Belgie kosteloos bezorgt, uiteraard kunt u dit artikel altijd kosteloos ophalen in onze afhaallocatie. In Nederland kunt u de Demeyere kookgerei gratis laten leveren bij u thuis.

stoominzet - Atlantis - diam: 20 cm - inh: 3 l - H: 9,5 cm

Merk
Demeyere
Model
45720
uitvoering
roestvrij staal - 150 alternatieven
functie
accessoires - 18 alternatieven
diameter
20 cm - 35 alternatieven
reeks
Atlantis - 20 alternatieven
EAN
5412191457207

Atlantis
Ontdek luxe, schoonheid en comfort. Ervaar gemak en functionaliteit. Geniet van het plezier en het resultaat wanneer u kookt met Atlantis.
Met de technologie, het vakmanschap, de schoonheid, de prestaties en het comfort van de Atlantis reeks hebben we geprobeerd het summum te bereiken op het gebied van de ontwikkeling van roestvrij staal kookgerei, zonder de traditie en het echte kookplezier te vergeten.  Een brede waaier van gespecialiseerde producten zoals conische sauteuses, sauspannen, stoomkokers, sudderpannen en toebehoren zorgen ervoor dat zelfs de meest ervaren kok er zijn ideale kookgereedschap in terugvindt.  Het praktische design en de gebruikte technologieën werden voor elk artikel aangepast aan de typische bereidingen in dat product.
                       
- InductoSeal®: supergeleidende bodem
- 7-PlyMaterial: meerlagenmateriaal tot 71322 aan de rand
- TriplInduc®: hoger rendement op inductie
- Silvinox®: hygiënisch en makkelijk te reinigen
- Gegoten roestvrijstalen grepen
- Perfecte gietrand
 
Stoominzet
De stoomovens die op de markt zijn, zijn vaak duur en complex in gebruik. Daarom heeft Demeyere een stoominzet ontwikkeld die past op uw huidige kookpotten van Demeyere. U kan verschillende niveaus bovenop elkaar aanbrengen en elk stoomelement wordt geleverd met een bijhorende rubberen stoomring om het behoud van energie te verbeteren en om alle stoom te benutten. 
 
We overlopen hieronder 'stomen in 4 stappen':
1. vloeistof onderaan, in de kookpot
2. voedingsmiddelen erboven, in de stoomkokers
3. sluit de bovenste stoomkoker met het deksel en start op een hoog vuur
4. Verwijder het stoomelement als de ingrediënten gaar zijn
  
Afmetingen:
Diameter: 20 cm
inhoud: 3 l
hoogte: 9,5 cm
 
Uitleg over de materialen
Garantie 30 jaar (10 jaar voor professioneel gebruik)
InductoSeal® - 7-lagenbodem® (3,4 mm) met kern van 2 mm zuiver koper  - capsule hermetisch gelast tegen zijwand
Voor de rechte modellen zijn wanden van roestvrij staal gebruikt, gecombineerd met een warmtegeleidende 7-lagen InductoSeal bodem voor een optimale warmtespreiding. De zgn. ‘InductoSeal’ bodem met een dikke koperen tussenlaag en een capsule die hermetisch dichtgelast is op de zijwand van de pan zorgt voor een ideale warmtespreiding. InductoSeal heeft bovendien een warmtegeleidende oppervlakte die tot 33% groter is dan bij een ‘traditionele’ bodem en is nog veiliger en hygiënischer.
TriplInduc®: geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductie
Alle Demeyere bodems verzekeren een optimale temperatuursverdeling en een laag energieverbruik. Zij blijven altijd vlak en kunnen worden gebruikt op alle types fornuizen, ook op het moderne inductiefornuis. Al onze bodems zijn 7-lagig uitgevoerd met TriplInduc. Het TriplInduc materiaal werd ontwikkeld door Demeyere zodat onze producten op elk type haard kunnen gebruikt worden en zodat men op elke moment van het ene type naar het andere kan overschakelen. Geschikt voor alle fornnuizen, inclusief inductie
Oppervlaktebehandeling: Silvinox® - roestvrijstaal 18/10
De producten van de John Pawson serie zijn voorzien van de Silvinox oppervlaktebehandeling. Silvinox verrijkt roestvrij staal door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen en zorgt ervoor dat het roestvrij staal zilverwit blijft, ook na jaren gebruik.
Gegoten roestvrijstalen grepen
Door hun uitwerking en vorm uit "gegoten" roestvrij staal 18/10 blijven de grepen voldoende koel op elektrische fornuizen. Ze zijn ontwikkeld om de warmtegeleiding te minimaliseren zodat men ze makkelijker kan vastnemen zonder risico (50°C of 120°F). De grepen zijn gegoten uit 'vol' roestvrij staal en zijn daardoor nog hygiënischer.
Dubbelwandige deksels: extra isolerend
Ronduit uniek aan deze reeks zijn de dubbelwandige deksels. Ze zijn dichtgelast waardoor het deel tussen de wanden als isolator optreedt. Voordeel is dat de dekselgreep niet warm zal worden, zelfs niet na uren koken. Bovendien sluit dit deksel nog beter af waardoor het voedsel langer kan worden warm gehouden.
 

Demeyere 45720(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Demeyere 45720 kookgerei is bij Electromania aan te schaffen voor maar € 72,00

ID: 16390/11274
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA