Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Demeyere 46728

grillpan - Controlinduc - diam: 28 x 28 cm - bodem: 25 x 25 cm - H: 2.5 cm

Voor 154,- Incl. btw
Afhalen: Gratis | Verzendkosten België: 10,- | Verzendkosten Nederland: 10,-
Gemiddeld leverbaar op 5 werkdagen.
Laagste prijs
   

Demeyere 46728

Bij deze site heeft u altijd de beste artikelen zoals deze Kookgerei van Demeyere. Electromania streeft er naar dat we de beste ondersteuning bieden op de door ons verkochte artikelen. Met de laagste prijs garantie bieden we de beste prijs voor deze Kookgerei van Demeyere met type 46728. Herkent u het deze Kookgerei van Demeyere ergens anders met een betere deal dan dient u dat ons altijd laten weten.Dit product van dit merk wordt binnen Belgie voor maar € 10,- bezorgt, uiteraard kunt u dit artikel altijd gratis afhalen in onze winkel. In NL kunt u de Demeyere 46728 laten bezorgen voor maar 10,- bij u thuis.

grillpan - Controlinduc - diam: 28 x 28 cm - bodem: 25 x 25 cm - H: 2.5 cm

Merk
Demeyere
Model
46728
uitvoering
roestvrij staal - 193 alternatieven
functie
grill - 4 alternatieven
diameter
28 cm - 43 alternatieven
deksel
zonder - 108 alternatieven
EAN
5412191467282

ControlInduc®: gedaan met oververhitten!
Zelfs op maximale kracht is het de bak/koekenpan zelf die de temperatuur regelt (max. 250°C/485°F).
Heel wat consumenten en chefs ondervinden vaak problemen in het regelen van de juiste temperatuur voor het bakken van vlees, vis of pannenkoeken. Wanneer het voedsel oververhit raakt, verbrandt het en blijft het plakken aan de bodem van de pan. Een product met antikleeflaag zal voorkomen dat het voedsel blijft plakken, maar vanaf bepaalde hoge temperaturen zal de coating afbreken en zijn antikleefeigenschappen verliezen.
Demeyere produceerde de eerste pannen voorzien van het systeem ControlInduc dat de maximale temperatuur beperkt tot 250°C op inductieplaten. Zelfs op volle kracht zal de pan zelf de temperatuur regelen. Deze producten zijn verkrijgbaar met antikleeflaag (ControlInduc Granite) of zonder antikleeflaag (ProControl).
Tot aan +/- 220°C zal het product met ControlInduc normaal opwarmen zoals elke andere pan, maar boven die temperatuur zal de kracht van de inductoren geleidelijk afnemen om zich te stabiliseren tussen 245 en 250°C. Vervolgens zal automatisch berekend worden hoeveel kracht nodig is om deze temperatuur te behouden of om warmte te compenseren die verloren gaat in de lucht of in het voedsel.
         
Grillen
Eten klaarmaken op een metalen rooster of grillplaat en dit boven een directe hittebron zoals bv. houtskool of een fornuis wordt grillen genoemd. Grillen is de laatste jaren bijzonder populair geworden omdat het u toelaat in de buitenlucht te koken en ook omdat het een snelle en caloriearme methode is. Dankzij de Demeyere-grillpan kan u nu ook binnenshuis grillen.
Tip
grillen zonder olie: Pan voorverwarmen op hoge stand van het fornuis. Na 20 tot 30 seconden met een vork enkele druppels water laten vallen in de pan. Wanneer de druppels neervallen en onmiddellijk bolletjes vormen die rondspringen in de pan is de juiste temperatuur bereikt. Op dat moment eerst de energiebron met ± 50% verminderen en pas daarna het vlees in de pan leggen. In het begin zal het vlees zich vasthechten op de bodem (dichtschroeien van de poriën), maar stilaan zal het vanzelf loskomen. Dan het vlees omdraaien en hetzelfde procédé herhalen.
 
Afmetingen
diameter 28 x 28 cm
bodem 25 x 25 m
hoogte 2,5cm
 
Uitleg van de materialen
ControlInduc Granite: meerlagenmateriaal tot aan de rand (3 – 3,3 mm) met speciale legering, met Thermolon Granite antikleeflaag, Silvinox oppervlaktebehandeling. 
ControlInduc: meerlagenmateriaal tot aan de rand (3 – 3,3 mm) met speciale legering, zonder antikleeflaag, Silvinox oppervlaktebehandeling.
 

Demeyere 46728(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
De Demeyere 46728 kookgerei is bij ons te koop voor maar € 155,54

ID: 23812/9966
Laagste prijsSetkorting
© Copyright 2005-2020 - BIT marketing BVBA