Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Demeyere 48318

kookpot - Industry - diam: 18 cm - bodem: 16.5 cm - inh: 2.2 l - H: 16.5 cm

Voor 116,- Incl. btw
Afhalen: Gratis | Verzendkosten België: 10,- | Verzendkosten Nederland: 10,-
2 weken levertijd
Laagste prijs
   

Demeyere 48318

Bij deze shop heeft u altijd de beste producten zoals deze Kookgerei. We streven er naar dat we de snelste hulp geven op de door ons verkochte artikelen. Met deze laagste prijs garantie bieden we de voordeligste prijs voor deze Kookgerei van Demeyere met type 48318. Ontdekt u het deze Kookgerei van Demeyere elders voor een lagere prijs dan dient u dat ons altijd verwittigen.De 48318 van Demeyere wordt voor Belgie voor maar € 10,- geleverd, uiteraard kunt u dit artikel altijd gratis ophalen in onze showroom. Voor NL kunt u dit product laten bezorgen voor slechtst 10,- bij uw verzendadres.

kookpot - Industry - diam: 18 cm - bodem: 16.5 cm - inh: 2.2 l - H: 16.5 cm

Merk
Demeyere
Model
48318
uitvoering
roestvrij staal - 168 alternatieven
functie
ronde kookpot / braadpan - 78 alternatieven
diameter
18 cm - 19 alternatieven
reeks
Industry - 21 alternatieven
deksel
met - 160 alternatieven
EAN
5412191483183

Industry
Amerikaanse stijl & Europese knowhow
Robuust en degelijk
De Industry serie van Demeyere brengt het beste van twee werelden samen: robuust, stevig, ‘American style’ kookgerei in combinatie met Demeyere technologie en Europees erfgoed. Dit uitgebreide gamma met een ‘industrial’ look, ontworpen door Belgisch designer Stefan Schöning, zorgt gegarandeerd voor een leven lang kookplezier.
Opmerkelijk aan deze serie zijn de ‘extra large’ grepen die met parelstralen zijn afgewerkt. Ze zijn krasbestendig en blijven langer koel. Ideaal voor gebruik op een gasfornuis, maar ook voor alle andere kookplaten is Industry geschikt.
Stefan Schöning
De Industry serie is gemaakt naar een design van Stefan Schöning, een ontwerper uit Antwerpen die in 2008 nog werd uitgeroepen tot Belgisch designer van het jaar. Hij is de man achter de huisstijl van de Belgische spoorwegen, maar ontwikkelt ook meubelstukken en keukengerei. Zijn werk wordt o.a. tentoongesteld in New York, Parijs, Londen en Milaan en hij ontving reeds talrijke awards voor zijn uitgebreide portfolio.
 
Koken/Pocheren
Met koken in de engere zin van het woord bedoelen we het onderdompelen in kokend water, dat dus 100°C heet is. Je kan van kokend water spreken zodra een stoombel ontstaat aan de onderkant van de pot. Pocheren of zachtjes koken krijg je wanneer het water net geen 100°C heeft. Het voordeel is dat je geen luchtbellen krijgt die de vis of de fijne groenten uiteen kunnen rijten.
 
Tips
1. Laat nooit een leeg kookelement op een warm vuur staan of laat nooit droogkoken. Uw kookproduct zou erdoor kunnen vervormen of smelten.
2. Leg een warm deksel enkel omgekeerd op de glazen plaat van uw vuur. Door afkoeling kan anders een vacuüm ontstaan, wat het moeilijk maakt het deksel te verwijderen.
3. Niet-opgeloste zouten kunnen kleine putjes doen ontstaan in roestvrijstalen bodems. Laat dus geen voedsel waar veel zout is aan toegevoegd in uw pot staan.
 
Afmetingen
diameter: 18 cm
bodem: 16,5 cm
inhoud: 2,2 l
 
Uitleg over de materialen
Garantie 30 jaar (10 jaar voor professioneel gebruik)
InductoSeal® - 7-lagenbodem® (3,4 mm) met kern van 2 mm zuiver koper  - capsule hermetisch gelast tegen zijwand
Voor de rechte modellen zijn wanden van roestvrij staal gebruikt, gecombineerd met een warmtegeleidende 7-lagen InductoSeal bodem voor een optimale warmtespreiding. De zgn. ‘InductoSeal’ bodem met een dikke koperen tussenlaag en een capsule die hermetisch dichtgelast is op de zijwand van de pan zorgt voor een ideale warmtespreiding. InductoSeal heeft bovendien een warmtegeleidende oppervlakte die tot 33% groter is dan bij een ‘traditionele’ bodem en is nog veiliger en hygiënischer.
TriplInduc®: geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductie
Alle Demeyere bodems verzekeren een optimale temperatuursverdeling en een laag energieverbruik. Zij blijven altijd vlak en kunnen worden gebruikt op alle types fornuizen, ook op het moderne inductiefornuis. Al onze bodems zijn 7-lagig uitgevoerd met TriplInduc. Het TriplInduc materiaal werd ontwikkeld door Demeyere zodat onze producten op elk type haard kunnen gebruikt worden en zodat men op elke moment van het ene type naar het andere kan overschakelen. Geschikt voor alle fornnuizen, inclusief inductie
Oppervlaktebehandeling: Silvinox® - roestvrijstaal 18/10
De producten van de John Pawson serie zijn voorzien van de Silvinox oppervlaktebehandeling. Silvinox verrijkt roestvrij staal door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen en zorgt ervoor dat het roestvrij staal zilverwit blijft, ook na jaren gebruik.
Gegoten roestvrijstalen grepen
Door hun uitwerking en vorm uit "gegoten" roestvrij staal 18/10 blijven de grepen voldoende koel op elektrische fornuizen. Ze zijn ontwikkeld om de warmtegeleiding te minimaliseren zodat men ze makkelijker kan vastnemen zonder risico (50°C of 120°F). De grepen zijn gegoten uit 'vol' roestvrij staal en zijn daardoor nog hygiënischer.
Dubbelwandige deksels: extra isolerend
Ronduit uniek aan deze reeks zijn de dubbelwandige deksels. Ze zijn dichtgelast waardoor het deel tussen de wanden als isolator optreedt. Voordeel is dat de dekselgreep niet warm zal worden, zelfs niet na uren koken. Bovendien sluit dit deksel nog beter af waardoor het voedsel langer kan worden warm gehouden.
 

Demeyere 48318(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Demeyere 48318 kookgerei is bij ons verkrijgbaar voor slechts € 117,16

ID: 20107/11733
Laagste prijsSetkorting
© Copyright 2005-2021 - BIT marketing BVBA