Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Demeyere 48320

kookpot - Industry - diam: 20 cm - bodem: 18.5 cm - inh: 3 l - H: 18.5 cm

Voor 133,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
2 a 4 weken levertijd
   

Demeyere 48320

Bij deze shop heeft u altijd de beste artikelen zoals deze Kookgerei. Electromania streeft er naar dat wij de goedkoopste service bieden op de door ons verkochte producten. Met onze laagste prijs garantie geven we de beste prijs voor deze Demeyere Kookgerei met type 48320. Herkent u het deze Kookgerei elders voor een lagere prijs dan kunt u dat ons altijd verwittigen.De 48320 van Demeyere wordt in Belgie gratis geleverd, uiteraard kunt u de 48320 altijd kosteloos afhalen in Sint-Niklaas. Voor NL kunt u dit artikel gratis laten bezorgen bij uw verzendadres.

kookpot - Industry - diam: 20 cm - bodem: 18.5 cm - inh: 3 l - H: 18.5 cm

Merk
Demeyere
Model
48320
uitvoering
roestvrij staal - 149 alternatieven
functie
ronde kookpot / braadpan - 72 alternatieven
diameter
20 cm - 35 alternatieven
reeks
Industry - 20 alternatieven
deksel
met - 143 alternatieven
EAN
5412191483206

Industry
Amerikaanse stijl & Europese knowhow
Robuust en degelijk
De Industry serie van Demeyere brengt het beste van twee werelden samen: robuust, stevig, ‘American style’ kookgerei in combinatie met Demeyere technologie en Europees erfgoed. Dit uitgebreide gamma met een ‘industrial’ look, ontworpen door Belgisch designer Stefan Schöning, zorgt gegarandeerd voor een leven lang kookplezier.
Opmerkelijk aan deze serie zijn de ‘extra large’ grepen die met parelstralen zijn afgewerkt. Ze zijn krasbestendig en blijven langer koel. Ideaal voor gebruik op een gasfornuis, maar ook voor alle andere kookplaten is Industry geschikt.
Stefan Schöning
De Industry serie is gemaakt naar een design van Stefan Schöning, een ontwerper uit Antwerpen die in 2008 nog werd uitgeroepen tot Belgisch designer van het jaar. Hij is de man achter de huisstijl van de Belgische spoorwegen, maar ontwikkelt ook meubelstukken en keukengerei. Zijn werk wordt o.a. tentoongesteld in New York, Parijs, Londen en Milaan en hij ontving reeds talrijke awards voor zijn uitgebreide portfolio.
 
Koken/Pocheren
Met koken in de engere zin van het woord bedoelen we het onderdompelen in kokend water, dat dus 100°C heet is. Je kan van kokend water spreken zodra een stoombel ontstaat aan de onderkant van de pot. Pocheren of zachtjes koken krijg je wanneer het water net geen 100°C heeft. Het voordeel is dat je geen luchtbellen krijgt die de vis of de fijne groenten uiteen kunnen rijten.
 
Tips
1. Laat nooit een leeg kookelement op een warm vuur staan of laat nooit droogkoken. Uw kookproduct zou erdoor kunnen vervormen of smelten.
2. Leg een warm deksel enkel omgekeerd op de glazen plaat van uw vuur. Door afkoeling kan anders een vacuüm ontstaan, wat het moeilijk maakt het deksel te verwijderen.
3. Niet-opgeloste zouten kunnen kleine putjes doen ontstaan in roestvrijstalen bodems. Laat dus geen voedsel waar veel zout is aan toegevoegd in uw pot staan.
 
Afmetingen
diameter: 20 cm
bodem: 18,5 cm
inhoud: 3 l
 
Uitleg over de materialen
Garantie 30 jaar (10 jaar voor professioneel gebruik)
InductoSeal® - 7-lagenbodem® (3,4 mm) met kern van 2 mm zuiver koper  - capsule hermetisch gelast tegen zijwand
Voor de rechte modellen zijn wanden van roestvrij staal gebruikt, gecombineerd met een warmtegeleidende 7-lagen InductoSeal bodem voor een optimale warmtespreiding. De zgn. ‘InductoSeal’ bodem met een dikke koperen tussenlaag en een capsule die hermetisch dichtgelast is op de zijwand van de pan zorgt voor een ideale warmtespreiding. InductoSeal heeft bovendien een warmtegeleidende oppervlakte die tot 33% groter is dan bij een ‘traditionele’ bodem en is nog veiliger en hygiënischer.
TriplInduc®: geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductie
Alle Demeyere bodems verzekeren een optimale temperatuursverdeling en een laag energieverbruik. Zij blijven altijd vlak en kunnen worden gebruikt op alle types fornuizen, ook op het moderne inductiefornuis. Al onze bodems zijn 7-lagig uitgevoerd met TriplInduc. Het TriplInduc materiaal werd ontwikkeld door Demeyere zodat onze producten op elk type haard kunnen gebruikt worden en zodat men op elke moment van het ene type naar het andere kan overschakelen. Geschikt voor alle fornnuizen, inclusief inductie
Oppervlaktebehandeling: Silvinox® - roestvrijstaal 18/10
De producten van de John Pawson serie zijn voorzien van de Silvinox oppervlaktebehandeling. Silvinox verrijkt roestvrij staal door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen en zorgt ervoor dat het roestvrij staal zilverwit blijft, ook na jaren gebruik.
Gegoten roestvrijstalen grepen
Door hun uitwerking en vorm uit "gegoten" roestvrij staal 18/10 blijven de grepen voldoende koel op elektrische fornuizen. Ze zijn ontwikkeld om de warmtegeleiding te minimaliseren zodat men ze makkelijker kan vastnemen zonder risico (50°C of 120°F). De grepen zijn gegoten uit 'vol' roestvrij staal en zijn daardoor nog hygiënischer.
Dubbelwandige deksels: extra isolerend
Ronduit uniek aan deze reeks zijn de dubbelwandige deksels. Ze zijn dichtgelast waardoor het deel tussen de wanden als isolator optreedt. Voordeel is dat de dekselgreep niet warm zal worden, zelfs niet na uren koken. Bovendien sluit dit deksel nog beter af waardoor het voedsel langer kan worden warm gehouden.
 

Demeyere 48320



(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))




Deze Demeyere 48320 kookgerei is bij ons te koop voor maar € 133,00

ID: 20108/11734
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA