Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Demeyere 48620

bakpan - Industry - diam: 20 cm - bodem: 14 cm

Voor 94,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
2 a 4 weken levertijd
   

Demeyere 48620

Bij deze webwinkel heeft u altijd de beste artikelen zoals deze Demeyere Kookgerei. Wij streven er naar dat we de beste hulp bieden op de door ons verkochte artikelen. Met de laagste prijs garantie bieden we de beste prijs voor deze Kookgerei van Demeyere met type 48620. Herkent u het deze Demeyere Kookgerei elders voor een lagere koopprijs dan moet u dat ons altijd verwittigen.Dit artikel van dit merk wordt in Belgie kosteloos verstuurd, uiteraard kunt u dit product altijd kosteloos ophalen in onze afhaallocatie. In NL kunt u deze Demeyere kookgerei gratis laten leveren bij uw woning.

bakpan - Industry - diam: 20 cm - bodem: 14 cm

Merk
Demeyere
Model
48620
uitvoering
roestvrij staal - 150 alternatieven
functie
bakpan / koekenpan - 31 alternatieven
diameter
20 cm - 35 alternatieven
reeks
Industry - 20 alternatieven
deksel
zonder - 90 alternatieven
EAN
5412191486207

Industry
Amerikaanse stijl & Europese knowhow
Robuust en degelijk
De Industry serie van Demeyere brengt het beste van twee werelden samen: robuust, stevig, ‘American style’ kookgerei in combinatie met Demeyere technologie en Europees erfgoed. Dit uitgebreide gamma met een ‘industrial’ look, ontworpen door Belgisch designer Stefan Schöning, zorgt gegarandeerd voor een leven lang kookplezier.
Opmerkelijk aan deze serie zijn de ‘extra large’ grepen die met parelstralen zijn afgewerkt. Ze zijn krasbestendig en blijven langer koel. Ideaal voor gebruik op een gasfornuis, maar ook voor alle andere kookplaten is Industry geschikt.
Stefan Schöning
De Industry serie is gemaakt naar een design van Stefan Schöning, een ontwerper uit Antwerpen die in 2008 nog werd uitgeroepen tot Belgisch designer van het jaar. Hij is de man achter de huisstijl van de Belgische spoorwegen, maar ontwikkelt ook meubelstukken en keukengerei. Zijn werk wordt o.a. tentoongesteld in New York, Parijs, Londen en Milaan en hij ontving reeds talrijke awards voor zijn uitgebreide portfolio.
 
Bakken en braden
Bakken en braden is het verhitten van voedsel op temperaturen boven de 180°C waarbij tegelijk de oppervlakte uitdroogt en de waterinhoud binnenin stelselmatig vermindert in de richting van de kern. Hierdoor wordt smaak en kleur toegevoegd aan de braadzijde. 
Demeyere is ervan overtuigd dat bakken best gebeurt in een bakpan zonder anti-aanbaklaag. 
 
Met de juiste bak/koekenpan en volgende baktips bekomt u het beste resultaat:
1.Doe olie, boter of margarine in de pan en zet het kookvuur op een hoge instelling. 
2.Voordat de boter bruin wordt of de olie begint te roken vermindert u de intensiteit van het vuur met 30 tot 50%, afhankelijk van het type fornuis en het vermogen. 
3.Wacht een tiental seconden en leg het voedsel in de pan. 
4.Wanneer de poriën zijn dichtgeschroeid (na +/- 1,5min) komt het voedsel vanzelf los en kan u het omdraaien. 
 
Afmetingen
diameter: 20 cm
bodem: 14 cm
 
Uitleg over de materialen
Garantie 30 jaar (10 jaar voor professioneel gebruik)
InductoSeal® - 7-lagenbodem® (3,4 mm) met kern van 2 mm zuiver koper  - capsule hermetisch gelast tegen zijwand
Voor de rechte modellen zijn wanden van roestvrij staal gebruikt, gecombineerd met een warmtegeleidende 7-lagen InductoSeal bodem voor een optimale warmtespreiding. De zgn. ‘InductoSeal’ bodem met een dikke koperen tussenlaag en een capsule die hermetisch dichtgelast is op de zijwand van de pan zorgt voor een ideale warmtespreiding. InductoSeal heeft bovendien een warmtegeleidende oppervlakte die tot 33% groter is dan bij een ‘traditionele’ bodem en is nog veiliger en hygiënischer.
TriplInduc®: geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductie
Alle Demeyere bodems verzekeren een optimale temperatuursverdeling en een laag energieverbruik. Zij blijven altijd vlak en kunnen worden gebruikt op alle types fornuizen, ook op het moderne inductiefornuis. Al onze bodems zijn 7-lagig uitgevoerd met TriplInduc. Het TriplInduc materiaal werd ontwikkeld door Demeyere zodat onze producten op elk type haard kunnen gebruikt worden en zodat men op elke moment van het ene type naar het andere kan overschakelen. Geschikt voor alle fornnuizen, inclusief inductie
Oppervlaktebehandeling: Silvinox® - roestvrijstaal 18/10
De producten van de John Pawson serie zijn voorzien van de Silvinox oppervlaktebehandeling. Silvinox verrijkt roestvrij staal door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen en zorgt ervoor dat het roestvrij staal zilverwit blijft, ook na jaren gebruik.
Gegoten roestvrijstalen grepen
Door hun uitwerking en vorm uit "gegoten" roestvrij staal 18/10 blijven de grepen voldoende koel op elektrische fornuizen. Ze zijn ontwikkeld om de warmtegeleiding te minimaliseren zodat men ze makkelijker kan vastnemen zonder risico (50°C of 120°F). De grepen zijn gegoten uit 'vol' roestvrij staal en zijn daardoor nog hygiënischer.
Dubbelwandige deksels: extra isolerend
Ronduit uniek aan deze reeks zijn de dubbelwandige deksels. Ze zijn dichtgelast waardoor het deel tussen de wanden als isolator optreedt. Voordeel is dat de dekselgreep niet warm zal worden, zelfs niet na uren koken. Bovendien sluit dit deksel nog beter af waardoor het voedsel langer kan worden warm gehouden.
 

Demeyere 48620(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Demeyere 48620 kookgerei is bij ons te verkrijgen voor maar € 94,00

ID: 20116/11742
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA