Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Demeyere 54428

sudderpot - Apollo - diam: 28 cm - bodem: 22 cm - inh: 4,8 l - H: 9,1 cm

Voor 179,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
2 a 4 weken levertijd
   

Demeyere 54428

Bij deze shop heeft u altijd de beste producten zoals deze Kookgerei van Demeyere. We streven er naar dat wij de goedkoopste ondersteuning geven op de door ons verkochte artikelen. Met de laagste prijs garantie bieden we de laagste prijs voor deze Kookgerei van Demeyere met type 54428. Ontdekt u het deze Kookgerei van Demeyere ergens anders goedkoper dan moet u dat ons altijd laten weten.Dit artikel van Demeyere wordt voor Belgie kosteloos verzonden, uiteraard kunt u dit product steeds kosteloos afhalen in Sint-Niklaas. Voor NL kunt u deze Demeyere kookgerei gratis laten bezorgen bij uw verzendadres.

sudderpot - Apollo - diam: 28 cm - bodem: 22 cm - inh: 4,8 l - H: 9,1 cm

Merk
Demeyere
Model
54428
uitvoering
roestvrij staal - 148 alternatieven
functie
ronde kookpot / braadpan - 72 alternatieven
diameter
28 cm - 30 alternatieven
reeks
Apollo - 30 alternatieven
deksel
met - 142 alternatieven
EAN
5412191544280

Apollo
Professioneel kookgerei, internationaal erkend door vele bekende chef koks.
Voor vele professionele en hobby koks is koken meer dan alleen maar eten klaarmaken. Het is een liefde en een passie die tot de heerlijkste combinaties van smaak, geur en kleur kan leiden. Het is een kunst. †Net zoals voor een schilder kunnen creatieve ideeŽn alleen maar gerealiseerd worden met behulp van het juiste materiaal. Apollo biedt een zeer uitgebreid programma van producten, ontwikkeld om culinaire meesterwerken te creŽren. Een brede waaier van gespecialiseerde producten zoals conische sauspannen, sauteuses, speciale bakpannen, stoomkokers, sudderpannen en een uitgebreid aanbod woks zorgen ervoor dat zelfs de meest veeleisende kok er zijn ideale kookgereedschap in terugvindt. Het praktische design en de gebruikte technologieŽn werden bovendien voor elk artikel aangepast aan de typische bereidingen in dat product.
Sudderen
Sudderen is een kooktechniek die veel gebruikt wordt voor het bereiden van bepaalde hardere of taaiere soorten vlees of andere ingrediŽnten die wat meer tijd nodig hebben om gaar te worden. De ingrediŽnten worden dan vaak enkele uren in een pot/pan bereid tot ze heerlijk mals zijn.
Stoofpotjes, suddergerechten, aanbraden van groenten en vlees, het bereiden van rijstpap, het smelten van chocolade... bijna alles kan in deze uiterst functionele conische sudderpan van Demeyere. Niet voor niets werken heel wat professionele chefs graag met deze pannen. Sudderen en traag garen op lage temperatuur zijn 2 kookmethodes die uiterst geschikt zijn in deze pan. Hiervoor is wel een deksel nodig, hetzij uit pyrex of roestvrij staal. Het pyrex-deksel met stalen knop wordt gebruikt om langzaam en traag te garen bij lage temperaturen en ook wel om te stomen. Het roestvrijstalen deksel is nůg idealer voor deze gezonde en energiebesparende kookmethode.†
We overlopen hieronder even de voordelen van deze ideale sudderpannen:
Meerlagenmateriaal tot aan de rand voor een gelijkmatig verdeelde warmte
De eerste duurzame en hygiŽnische sudderpan in roestvrij staal
Hoog rendement op alle types fornuizen
Niet alleen functioneel maar ook heel mooi
Afmetingen
Diameter: 28 cm
bodem: 22 cm
inhoud: 4,8 l
hoogte: 9,1 cm
Uitleg over de materialen
Garantie 30 jaar (10 jaar voor professioneel gebruik)
InductoSealģ - 7-lagenbodemģ (3,4 mm) met kern van 2 mm zuiver koper †- capsule hermetisch gelast tegen zijwand
Voor de rechte modellen zijn wanden van roestvrij staal gebruikt, gecombineerd met een warmtegeleidende 7-lagen InductoSeal bodem voor een optimale warmtespreiding. De zgn. ĎInductoSealí bodem met een dikke koperen tussenlaag en een capsule die hermetisch dichtgelast is op de zijwand van de pan zorgt voor een ideale warmtespreiding. InductoSeal heeft bovendien een warmtegeleidende oppervlakte die tot 33% groter is dan bij een Ďtraditioneleí bodem en is nog veiliger en hygiŽnischer.
TriplInducģ: geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductie
Alle Demeyere bodems verzekeren een optimale temperatuursverdeling en een laag energieverbruik. Zij blijven altijd vlak en kunnen worden gebruikt op alle types fornuizen, ook op het moderne inductiefornuis. Al onze bodems zijn 7-lagig uitgevoerd met TriplInduc. Het TriplInduc materiaal werd ontwikkeld door Demeyere zodat onze producten op elk type haard kunnen gebruikt worden en zodat men op elke moment van het ene type naar het andere kan overschakelen. Geschikt voor alle fornnuizen, inclusief inductie
Oppervlaktebehandeling: Silvinoxģ - roestvrijstaal 18/10
De producten van de John Pawson serie zijn voorzien van de Silvinox oppervlaktebehandeling. Silvinox verrijkt roestvrij staal door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen en zorgt ervoor dat het roestvrij staal zilverwit blijft, ook na jaren gebruik.
Gegoten roestvrijstalen grepen
Door hun uitwerking en vorm uit "gegoten" roestvrij staal 18/10 blijven de grepen voldoende koel op elektrische fornuizen. Ze zijn ontwikkeld om de warmtegeleiding te minimaliseren zodat men ze makkelijker kan vastnemen zonder risico (50įC of 120įF). De grepen zijn gegoten uit 'vol' roestvrij staal en zijn daardoor nog hygiŽnischer.
Dubbelwandige deksels: extra isolerend
Ronduit uniek aan deze reeks zijn de dubbelwandige deksels. Ze zijn dichtgelast waardoor het deel tussen de wanden als isolator optreedt. Voordeel is dat de dekselgreep niet warm zal worden, zelfs niet na uren koken. Bovendien sluit dit deksel nog beter af waardoor het voedsel langer kan worden warm gehouden.

Demeyere 54428(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Demeyere 54428 kookgerei is bij ons verkrijgbaar voor slechts € 179,00

ID: 16470/7310
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA