Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Demeyere 54820 ZD

bakpan - Multifunction - diam: 20 cm - bodem: 14 cm - H: 4,5 cm

Van 115,-Voor 86,- Incl. btw
Afhalen: Gratis | Verzendkosten België: 10,- | Verzendkosten Nederland: 10,-
Voor 15u00 besteld, morgen in huis | De volgende werkdag afhalen
Laagste prijs
   

Demeyere 54820 ZD

Bij deze winkel heeft u altijd de beste producten zoals deze Demeyere Kookgerei. Wij streven er naar dat wij de goedkoopste ondersteuning bieden op de door ons verkochte producten. Met de laagste prijs garantie geven we de voordeligste prijs voor deze Demeyere Kookgerei met type 54820 ZD. Vind u het deze Kookgerei elders met een betere deal dan dient u dat ons altijd laten weten.Dit product van dit merk wordt in Belgie voor maar € 10,- geleverd, uiteraard kunt u de 54820 ZD altijd kosteloos ophalen in onze showroom. Voor NL kunt u de Demeyere kookgerei laten bezorgen voor maar 10,- bij uw verzendadres.

bakpan - Multifunction - diam: 20 cm - bodem: 14 cm - H: 4,5 cm

Merk
Demeyere
Model
54820 ZD
uitvoering
roestvrij staal - 371 alternatieven
functie
bakpan / koekenpan - 76 alternatieven
diameter
20 cm - 70 alternatieven
deksel
zonder - 204 alternatieven
EAN
5412191548196

Bakpannen 4*
De 4 sterren bakpannen zijn de ideale pannen voor iedereen die graag met kwaliteitsmateriaal werkt… Het 3 mm (3,3 mm voor 32 cm) dikke 7-lagenmateriaal zorgt voor een zeer goede warmtegeleiding over de ganse bodem en maakt bakken op een lage stand van het vuur mogelijk. Deze reeks bevat pannen met en zonder antikleeflaag. Door de oppervlaktebehandeling (Silvinox) en de vorm zijn deze pannen zeer eenvoudig te reinigen.
 
Afmetingen
diameter: 20 cm
bodem: 14 cm
hoogte: 4,5 cm
 
Uitleg over de materialen
Garantie 30 jaar (10 jaar voor professioneel gebruik)
InductoSeal® - 7-lagenbodem® (3,4 mm) met kern van 2 mm zuiver koper  - capsule hermetisch gelast tegen zijwand
Voor de rechte modellen zijn wanden van roestvrij staal gebruikt, gecombineerd met een warmtegeleidende 7-lagen InductoSeal bodem voor een optimale warmtespreiding. De zgn. ‘InductoSeal’ bodem met een dikke koperen tussenlaag en een capsule die hermetisch dichtgelast is op de zijwand van de pan zorgt voor een ideale warmtespreiding. InductoSeal heeft bovendien een warmtegeleidende oppervlakte die tot 33% groter is dan bij een ‘traditionele’ bodem en is nog veiliger en hygiënischer.
TriplInduc®: geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductie
Alle Demeyere bodems verzekeren een optimale temperatuursverdeling en een laag energieverbruik. Zij blijven altijd vlak en kunnen worden gebruikt op alle types fornuizen, ook op het moderne inductiefornuis. Al onze bodems zijn 7-lagig uitgevoerd met TriplInduc. Het TriplInduc materiaal werd ontwikkeld door Demeyere zodat onze producten op elk type haard kunnen gebruikt worden en zodat men op elke moment van het ene type naar het andere kan overschakelen. Geschikt voor alle fornnuizen, inclusief inductie
Oppervlaktebehandeling: Silvinox® - roestvrijstaal 18/10
Silvinox is een uniek systeem van elektrochemische oppervlaktebehandeling. Silvinox verrijkt roestvrij staal 18/10 door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen en zorgt ervoor dat het roestvrij staal zilverwit blijft, zelfs na jarenlang gebruik of na blootstelling aan vervuilde lucht. De normaal moeilijk te verwijderen vingerafdrukken vormen bij met Silvinox behandeld roestvrij staal geen enkel probleem.
Gegoten roestvrijstalen grepen
Door hun uitwerking en vorm uit "gegoten" roestvrij staal 18/10 blijven de grepen voldoende koel op elektrische fornuizen. Ze zijn ontwikkeld om de warmtegeleiding te minimaliseren zodat men ze makkelijker kan vastnemen zonder risico (50°C of 120°F). De grepen zijn gegoten uit 'vol' roestvrij staal en zijn daardoor nog hygiënischer.
Dubbelwandige deksels: extra isolerend
Ronduit uniek aan deze reeks zijn de dubbelwandige deksels. Ze zijn dichtgelast waardoor het deel tussen de wanden als isolator optreedt. Voordeel is dat de dekselgreep niet warm zal worden, zelfs niet na uren koken. Bovendien sluit dit deksel nog beter af waardoor het voedsel langer kan worden warm gehouden.
Multiline
4 sterren, zonder coating, Silvinox® oppervlaktebehandeling, aanbevolen bij alle reeksen
Multifunction
4 sterren, met twee grepen, zonder coating, Silvinox® oppervlaktebehandeling, aanbevolen bij alle reeksen
Multiglide Granite
4 sterren, met Thermolon Granite antikleeflaag, Silvinox® oppervlaktebehandeling, aanbevolen bij alle reeksen.
 

Demeyere 54820 ZD(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Demeyere 54820 ZD kookgerei is bij ons aan te schaffen voor maar € 86,00

ID: 16740/11373
SetkortingLaagste prijs
© Copyright 2005-2010 - BIT marketing BVBA