Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Demeyere 54924

sauspan - Apollo - diam: 24 cm - bodem: 18 cm - inh: 3,3 l - H: 9,1 cm

Voor 136,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
2 a 4 weken levertijd
   

Demeyere 54924

Bij deze shop heeft u altijd de beste artikelen zoals deze Kookgerei van Demeyere. Electromania streeft er naar dat wij de snelste hulp bieden op de door ons verkochte producten. Met deze laagste prijs garantie bieden we de voordeligste prijs voor deze Demeyere Kookgerei met type 54924. Vind u het deze Kookgerei elders met een betere deal dan dient u dat ons altijd laten weten.Dit product van Demeyere wordt voor Belgie kosteloos bezorgt, uiteraard kunt u de 54924 steeds kosteloos ophalen in onze showroom. In Nederland kunt u de Demeyere kookgerei gratis laten leveren bij uw woning.

sauspan - Apollo - diam: 24 cm - bodem: 18 cm - inh: 3,3 l - H: 9,1 cm

Merk
Demeyere
Model
54924
uitvoering
roestvrij staal - 150 alternatieven
functie
sauteuse - 20 alternatieven
diameter
24 cm - 46 alternatieven
reeks
Apollo - 30 alternatieven
deksel
zonder - 90 alternatieven
EAN
5412191549247

Apollo
Professioneel kookgerei, internationaal erkend door vele bekende chef koks.
Voor vele professionele en hobby koks is koken meer dan alleen maar eten klaarmaken. Het is een liefde en een passie die tot de heerlijkste combinaties van smaak, geur en kleur kan leiden. Het is een kunst.  Net zoals voor een schilder kunnen creatieve ideeën alleen maar gerealiseerd worden met behulp van het juiste materiaal. Apollo biedt een zeer uitgebreid programma van producten, ontwikkeld om culinaire meesterwerken te creëren. Een brede waaier van gespecialiseerde producten zoals conische sauspannen, sauteuses, speciale bakpannen, stoomkokers, sudderpannen en een uitgebreid aanbod woks zorgen ervoor dat zelfs de meest veeleisende kok er zijn ideale kookgereedschap in terugvindt. Het praktische design en de gebruikte technologieën werden bovendien voor elk artikel aangepast aan de typische bereidingen in dat product.
 
Sauzen maken
Béarnaise, mousseline, sabayon… stuk voor stuk delicate sauzen die met het nodige geduld dienen klaargemaakt te worden.  Bij het maken van sauzen is het belangrijk dat de warmte goed onder controle blijft en dat de saus gelijkmatig opwarmt met een gelijke temperatuur over de ganse saus.  
De conische sauteuses van Demeyere werden speciaal ontwikkeld voor het bereiden van de fijnste sauzen en suddergerechten of voor het aanstoven van groenten. 
 
We overlopen hieronder even de voordelen van deze ideale sauteuses:
Meerlagenmateriaal tot aan de rand voor een gelijkmatig verdeelde warmte
De eerste duurzame en hygiënische sauteuse in roestvrij staal
De ideale conische vorm om delicate sauzen in te bereiden
Niet alleen functioneel maar ook heel mooi
Hoog rendement op alle types fornuizen
 
Afmetingen
Diameter: 24 cm
bodem: 18 cm
inhoud: 3,3 l
hoogte: 9,1 cm
 
Uitleg over de materialen
Garantie 30 jaar (10 jaar voor professioneel gebruik)
InductoSeal® - 7-lagenbodem® (3,4 mm) met kern van 2 mm zuiver koper  - capsule hermetisch gelast tegen zijwand
Voor de rechte modellen zijn wanden van roestvrij staal gebruikt, gecombineerd met een warmtegeleidende 7-lagen InductoSeal bodem voor een optimale warmtespreiding. De zgn. ‘InductoSeal’ bodem met een dikke koperen tussenlaag en een capsule die hermetisch dichtgelast is op de zijwand van de pan zorgt voor een ideale warmtespreiding. InductoSeal heeft bovendien een warmtegeleidende oppervlakte die tot 33% groter is dan bij een ‘traditionele’ bodem en is nog veiliger en hygiënischer.
TriplInduc®: geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductie
Alle Demeyere bodems verzekeren een optimale temperatuursverdeling en een laag energieverbruik. Zij blijven altijd vlak en kunnen worden gebruikt op alle types fornuizen, ook op het moderne inductiefornuis. Al onze bodems zijn 7-lagig uitgevoerd met TriplInduc. Het TriplInduc materiaal werd ontwikkeld door Demeyere zodat onze producten op elk type haard kunnen gebruikt worden en zodat men op elke moment van het ene type naar het andere kan overschakelen. Geschikt voor alle fornnuizen, inclusief inductie
Oppervlaktebehandeling: Silvinox® - roestvrijstaal 18/10
De producten van de John Pawson serie zijn voorzien van de Silvinox oppervlaktebehandeling. Silvinox verrijkt roestvrij staal door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen en zorgt ervoor dat het roestvrij staal zilverwit blijft, ook na jaren gebruik.
Gegoten roestvrijstalen grepen
Door hun uitwerking en vorm uit "gegoten" roestvrij staal 18/10 blijven de grepen voldoende koel op elektrische fornuizen. Ze zijn ontwikkeld om de warmtegeleiding te minimaliseren zodat men ze makkelijker kan vastnemen zonder risico (50°C of 120°F). De grepen zijn gegoten uit 'vol' roestvrij staal en zijn daardoor nog hygiënischer.
Dubbelwandige deksels: extra isolerend
Ronduit uniek aan deze reeks zijn de dubbelwandige deksels. Ze zijn dichtgelast waardoor het deel tussen de wanden als isolator optreedt. Voordeel is dat de dekselgreep niet warm zal worden, zelfs niet na uren koken. Bovendien sluit dit deksel nog beter af waardoor het voedsel langer kan worden warm gehouden.
 

Demeyere 54924(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Demeyere 54924 kookgerei is bij ons te koop voor slechts € 136,00

ID: 16445/11327
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA