Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Demeyere 57624

bakpan - John Pawson - diam: 24 cm - bodem: 18 cm - H: 5 cm

Voor 154,- Incl. btw
Afhalen: Gratis | Verzendkosten België: 10,- | Verzendkosten Nederland: 10,-
Gemiddeld leverbaar op 5 werkdagen.
Laagste prijs
   

Demeyere 57624

Bij deze webwinkel heeft u altijd de beste producten zoals deze Demeyere Kookgerei. We streven er naar dat wij de snelste ondersteuning bieden op de door ons verkochte artikelen. Met onze laagste prijs garantie geven we de beste prijs voor deze Demeyere Kookgerei met type 57624. Ontdekt u het deze Demeyere Kookgerei elders voor een lagere prijs dan moet u dat ons altijd laten weten.Deze kookgerei van dit merk wordt voor Belgie voor maar € 10,- bezorgt, uiteraard kunt u dit artikel altijd gratis afhalen in onze afhaallocatie. Voor Nederland kunt u de Demeyere 57624 laten bezorgen voor slechtst 10,- bij u thuis.

bakpan - John Pawson - diam: 24 cm - bodem: 18 cm - H: 5 cm

Merk
Demeyere
Model
57624
uitvoering
roestvrij staal - 195 alternatieven
functie
bakpan / koekenpan - 36 alternatieven
diameter
24 cm - 55 alternatieven
reeks
John Pawson - 17 alternatieven
deksel
zonder - 109 alternatieven
EAN
5412191576243

John Pawson
Naar aanleiding van haar 100-jarig bestaan in 2008 bracht Demeyere een nieuwe reeks op de markt, ontworpen door de beroemde Britse architect John Pawson. De combinatie van functionele complexiteit en formele eenvoud geeft deze reeks haar unieke hedendaagse karakter en aantrekkingskracht. Ronduit uniek aan deze reeks zijn de dubbelwandige deksels. Ze zijn dichtgelast waardoor het deel tussen de wanden als isolator optreedt. Voordeel is dat de dekselgreep niet warm zal worden. Bovendien kan het voedsel hierdoor langer warm worden gehouden.
                  
- InductoSeal®: supergeleidende bodem
- 7-PlyMaterial: meerlagenmateriaal tot 71322 aan de rand
- TriplInduc®: hoger rendement op inductie
- Silvinox®: hygiënisch en makkelijk te reinigen
- Gegoten roestvrijstalen grepen
- Perfecte gietrand
 
Bakpannen/koekenpannen
De 5-sterren bak/koekenpannen zijn de ultieme bak/koekenpannen voor de liefhebber, gemaakt uit 7-lagenmateriaal tot aan de rand van 4,8 mm dik. Ze bakken écht tot aan de rand, en zijn zo gemaakt dat een anti-aanbaklaag echt niet meer nodig is...wanneer de pan voldoende warm is, moet u enkel het vuur 50% verlagen, de pan doet de rest. Door de oppervlaktebehandeling (Silvinox) en de vorm zijn deze pannen zeer eenvoudig te reinigen. 
          
Afmetingen
Diameter: 24 cm
Bodem: 18 cm
Hoogte: 5 cm
     
Uitleg over de materialen
Garantie 30 jaar (10 jaar voor professioneel gebruik)
InductoSeal® - 7-lagenbodem® (3,4 mm) met kern van 2 mm zuiver koper  - capsule hermetisch gelast tegen zijwand
Voor de rechte modellen zijn wanden van roestvrij staal gebruikt, gecombineerd met een warmtegeleidende 7-lagen InductoSeal bodem voor een optimale warmtespreiding. De zgn. ‘InductoSeal’ bodem met een dikke koperen tussenlaag en een capsule die hermetisch dichtgelast is op de zijwand van de pan zorgt voor een ideale warmtespreiding. InductoSeal heeft bovendien een warmtegeleidende oppervlakte die tot 33% groter is dan bij een ‘traditionele’ bodem en is nog veiliger en hygiënischer.
TriplInduc®: geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductie
Alle Demeyere bodems verzekeren een optimale temperatuursverdeling en een laag energieverbruik. Zij blijven altijd vlak en kunnen worden gebruikt op alle types fornuizen, ook op het moderne inductiefornuis. Al onze bodems zijn 7-lagig uitgevoerd met TriplInduc. Het TriplInduc materiaal werd ontwikkeld door Demeyere zodat onze producten op elk type haard kunnen gebruikt worden en zodat men op elke moment van het ene type naar het andere kan overschakelen. Geschikt voor alle fornnuizen, inclusief inductie
Oppervlaktebehandeling: Silvinox® - roestvrijstaal 18/10
De producten van de John Pawson serie zijn voorzien van de Silvinox oppervlaktebehandeling. Silvinox verrijkt roestvrij staal door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen en zorgt ervoor dat het roestvrij staal zilverwit blijft, ook na jaren gebruik.
Gegoten roestvrijstalen grepen
Door hun uitwerking en vorm uit "gegoten" roestvrij staal 18/10 blijven de grepen voldoende koel op elektrische fornuizen. Ze zijn ontwikkeld om de warmtegeleiding te minimaliseren zodat men ze makkelijker kan vastnemen zonder risico (50°C of 120°F). De grepen zijn gegoten uit 'vol' roestvrij staal en zijn daardoor nog hygiënischer.
Dubbelwandige deksels: extra isolerend
Ronduit uniek aan deze reeks zijn de dubbelwandige deksels. Ze zijn dichtgelast waardoor het deel tussen de wanden als isolator optreedt. Voordeel is dat de dekselgreep niet warm zal worden, zelfs niet na uren koken. Bovendien sluit dit deksel nog beter af waardoor het voedsel langer kan worden warm gehouden.
 

Demeyere 57624(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Demeyere 57624 kookgerei is bij ons aan te schaffen voor slechts € 155,54

ID: 16273/11226
SetkortingLaagste prijs
© Copyright 2005-2020 - BIT marketing BVBA