Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Demeyere 71320

kookpot - John Pawson - diam: 20 cm - bodem: 20 cm - inh: 3 l - H: 10 cm

Voor 175,- Incl. btw
Afhalen: Gratis | Verzendkosten België: 10,- | Verzendkosten Nederland: 10,-
Gemiddeld leverbaar op 5 werkdagen.
Laagste prijs
   

Demeyere 71320

Bij deze shop heeft u altijd de beste producten zoals deze Kookgerei van Demeyere. Electromania streeft er naar dat we de goedkoopste ondersteuning geven op de door ons verkochte artikelen. Met deze laagste prijs garantie geven we de voordeligste prijs voor deze Kookgerei van Demeyere met type 71320. Vind u het deze Kookgerei van Demeyere ergens anders voor een betere prijs dan kunt u dat ons altijd laten weten.Dit product van Demeyere wordt voor Belgie voor maar € 10,- bezorgt, uiteraard kunt u dit product steeds kosteloos afhalen in onze showroom. Voor NL kunt u deze Demeyere kookgerei laten bezorgen voor slechtst 10,- bij uw woning.

kookpot - John Pawson - diam: 20 cm - bodem: 20 cm - inh: 3 l - H: 10 cm

Merk
Demeyere
Model
71320
uitvoering
roestvrij staal - 193 alternatieven
functie
ronde kookpot / braadpan - 91 alternatieven
diameter
20 cm - 45 alternatieven
reeks
John Pawson - 17 alternatieven
deksel
met - 185 alternatieven
EAN
5412191713204

 

John Pawson
Naar aanleiding van haar 100-jarig bestaan in 2008 bracht Demeyere een nieuwe reeks op de markt, ontworpen door de beroemde Britse architect John Pawson. De combinatie van functionele complexiteit en formele eenvoud geeft deze reeks haar unieke hedendaagse karakter en aantrekkingskracht. Ronduit uniek aan deze reeks zijn de dubbelwandige deksels. Ze zijn dichtgelast waardoor het deel tussen de wanden als isolator optreedt. Voordeel is dat de dekselgreep niet warm zal worden. Bovendien kan het voedsel hierdoor langer warm worden gehouden.
                  
- InductoSeal®: supergeleidende bodem
- 7-PlyMaterial: meerlagenmateriaal tot aan de rand
- TriplInduc®: hoger rendement op inductie
- Silvinox®: hygiënisch en makkelijk te reinigen
- Gegoten roestvrijstalen grepen
- Perfecte gietrand
          
Beschrijving
De kookpotten/pannen van Demeyere en hun kwalitatief hoogstaande deksels in roestvrij staal zijn ontwikkeld om zoveel mogelijk warmte in de pot te houden, eerder dan de omringende lucht en dus de keuken op te warmen. Daardoor wordt het kookproces versneld en verbeterd. Bovendien heeft elke kookpot/pan van Demeyere de unieke TriplInduc bodem die steeds vlak blijft en tot 30% meer rendement haalt op inductievuren. De roestvrijstalen deksels sluiten goed af op de randen van de kookpot/pan en zorgen ervoor dat stoom wordt verzameld in de pot en een blijvende condensatie van de stoom verzorgd wordt binnenin de pot. Dit is vooral belangrijk wanneer er gekookt wordt met weinig of geen water.
          
Afmetingen
Diameter: 20cm
Bodem: 20cm
Inhoud: 3l 
Hoogte: 10cm
       
Uitleg over de materialen
Garantie 30 jaar (10 jaar voor professioneel gebruik)
InductoSeal® - 7-lagenbodem® (3,4 mm) met kern van 2 mm zuiver koper  - capsule hermetisch gelast tegen zijwand
Voor de rechte modellen zijn wanden van roestvrij staal gebruikt, gecombineerd met een warmtegeleidende 7-lagen InductoSeal bodem voor een optimale warmtespreiding.   De zgn. ‘InductoSeal’ bodem met een dikke koperen tussenlaag en een capsule die hermetisch dichtgelast is op de zijwand van de pan zorgt voor een ideale warmtespreiding. InductoSeal heeft bovendien een warmtegeleidende oppervlakte die tot 33% groter is dan bij een ‘traditionele’ bodem en is nog veiliger en hygiënischer.
TriplInduc®: geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductie
Alle Demeyere bodems verzekeren een optimale temperatuursverdeling en een laag energieverbruik. Zij blijven altijd vlak en kunnen worden gebruikt op alle types fornuizen, ook op het moderne inductiefornuis. Al onze bodems zijn 7-lagig uitgevoerd met TriplInduc. Het TriplInduc materiaal werd ontwikkeld door Demeyere zodat onze producten op elk type haard kunnen gebruikt worden en zodat men op elke moment van het ene type naar het andere kan overschakelen.
Oppervlaktebehandeling: Silvinox® - roestvrijstaal 18/10
De producten van de John Pawson serie zijn voorzien van de Silvinox oppervlaktebehandeling. Silvinox verrijkt roestvrij staal door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen en zorgt ervoor dat het roestvrij staal zilverwit blijft, ook na jaren gebruik.
Gegoten roestvrijstalen grepen
Door hun uitwerking en vorm uit "gegoten" roestvrij staal 18/10 blijven de grepen voldoende koel op elektrische fornuizen. Ze zijn ontwikkeld om de warmtegeleiding te minimaliseren zodat men ze makkelijker kan vastnemen zonder risico (50°C of 120°F). De grepen zijn gegoten uit 'vol' roestvrij staal en zijn daardoor nog hygiënischer.
Dubbelwandige deksels: extra isolerend
Ronduit uniek aan deze reeks zijn de dubbelwandige deksels. Ze zijn dichtgelast waardoor het deel tussen de wanden als isolator optreedt. Voordeel is dat de dekselgreep niet warm zal worden, zelfs niet na uren koken. Bovendien sluit dit deksel nog beter af waardoor het voedsel langer kan worden warm gehouden. Geschikt voor alle fornnuizen, inclusief inductie
 

Demeyere 71320(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Demeyere 71320 kookgerei is bij ons verkrijgbaar voor slechts € 176,75

ID: 16255/11208
SetkortingLaagste prijs
© Copyright 2005-2020 - BIT marketing BVBA