Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Demeyere 71328 A

kookpot - John Pawson - diam: 28 cm - bodem: 28 cm - inh: 4 l - H: 7,4 cm

Voor 225,- Incl. btw
Afhalen: Gratis | Verzendkosten België: 10,- | Verzendkosten Nederland: 10,-
Gemiddeld leverbaar op 5 werkdagen.
Laagste prijs
   

Demeyere 71328 A

Bij Electromania heeft u altijd de mooiste artikelen zoals deze Kookgerei. We streven er naar dat we de snelste hulp bieden op de door ons verkochte producten. Met de laagste prijs garantie geven we de laagste prijs voor deze Demeyere Kookgerei met type 71328 A. Herkent u het deze Demeyere Kookgerei ergens anders voor een lagere koopprijs dan moet u dat ons altijd laten weten.Dit artikel van Demeyere wordt in Belgie voor maar € 10,- verzonden, uiteraard kunt u dit product steeds kosteloos afhalen in onze winkel. Voor NL kunt u de Demeyere kookgerei laten leveren voor maar 10,- bij uw woning.

kookpot - John Pawson - diam: 28 cm - bodem: 28 cm - inh: 4 l - H: 7,4 cm

Merk
Demeyere
Model
71328 A
uitvoering
roestvrij staal - 193 alternatieven
functie
ronde kookpot / braadpan - 92 alternatieven
diameter
28 cm - 43 alternatieven
reeks
John Pawson - 18 alternatieven
deksel
met - 187 alternatieven
EAN
5412191713297

John Pawson
Naar aanleiding van haar 100-jarig bestaan in 2008 bracht Demeyere een nieuwe reeks op de markt, ontworpen door de beroemde Britse architect John Pawson. De combinatie van functionele complexiteit en formele eenvoud geeft deze reeks haar unieke hedendaagse karakter en aantrekkingskracht. Ronduit uniek aan deze reeks zijn de dubbelwandige deksels. Ze zijn dichtgelast waardoor het deel tussen de wanden als isolator optreedt. Voordeel is dat de dekselgreep niet warm zal worden. Bovendien kan het voedsel hierdoor langer warm worden gehouden.
                  
- InductoSeal®: supergeleidende bodem
- 7-PlyMaterial: meerlagenmateriaal tot 71322 aan de rand
- TriplInduc®: hoger rendement op inductie
- Silvinox®: hygiënisch en makkelijk te reinigen
- Gegoten roestvrijstalen grepen
- Perfecte gietrand
          
Afmetingen
Diameter:  28 cm
Bodem: 28 cm
Inhoud: 4 l
Hoogte: 7,4 cm
     
Uitleg over de materialen
Garantie 30 jaar (10 jaar voor professioneel gebruik)
InductoSeal® - 7-lagenbodem® (3,4 mm) met kern van 2 mm zuiver koper  - capsule hermetisch gelast tegen zijwand
Voor de rechte modellen zijn wanden van roestvrij staal gebruikt, gecombineerd met een warmtegeleidende 7-lagen InductoSeal bodem voor een optimale warmtespreiding. De zgn. ‘InductoSeal’ bodem met een dikke koperen tussenlaag en een capsule die hermetisch dichtgelast is op de zijwand van de pan zorgt voor een ideale warmtespreiding. InductoSeal heeft bovendien een warmtegeleidende oppervlakte die tot 33% groter is dan bij een ‘traditionele’ bodem en is nog veiliger en hygiënischer.
TriplInduc®: geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductie
Alle Demeyere bodems verzekeren een optimale temperatuursverdeling en een laag energieverbruik. Zij blijven altijd vlak en kunnen worden gebruikt op alle types fornuizen, ook op het moderne inductiefornuis. Al onze bodems zijn 7-lagig uitgevoerd met TriplInduc. Het TriplInduc materiaal werd ontwikkeld door Demeyere zodat onze producten op elk type haard kunnen gebruikt worden en zodat men op elke moment van het ene type naar het andere kan overschakelen. Geschikt voor alle fornnuizen, inclusief inductie
Oppervlaktebehandeling: Silvinox® - roestvrijstaal 18/10
De producten van de John Pawson serie zijn voorzien van de Silvinox oppervlaktebehandeling. Silvinox verrijkt roestvrij staal door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen en zorgt ervoor dat het roestvrij staal zilverwit blijft, ook na jaren gebruik.
Gegoten roestvrijstalen grepen
Door hun uitwerking en vorm uit "gegoten" roestvrij staal 18/10 blijven de grepen voldoende koel op elektrische fornuizen. Ze zijn ontwikkeld om de warmtegeleiding te minimaliseren zodat men ze makkelijker kan vastnemen zonder risico (50°C of 120°F). De grepen zijn gegoten uit 'vol' roestvrij staal en zijn daardoor nog hygiënischer.
Dubbelwandige deksels: extra isolerend
Ronduit uniek aan deze reeks zijn de dubbelwandige deksels. Ze zijn dichtgelast waardoor het deel tussen de wanden als isolator optreedt. Voordeel is dat de dekselgreep niet warm zal worden, zelfs niet na uren koken. Bovendien sluit dit deksel nog beter af waardoor het voedsel langer kan worden warm gehouden.
 

Demeyere 71328 A(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
De Demeyere 71328 A kookgerei is bij Electromania te koop voor slechts € 227,25

ID: 16261/11214
Laagste prijsSetkorting
© Copyright 2005-2020 - BIT marketing BVBA