Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Demeyere 7720

stoominzet - Athena - diam: 20 cm - inh: 3 l - H: 9,5 cm

Voor 58,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
2 a 4 weken levertijd
   

Demeyere 7720

Bij Electromania heeft u altijd de mooiste producten zoals deze Demeyere Kookgerei. We streven er naar dat we de goedkoopste service geven op de door ons verkochte artikelen. Met deze laagste prijs garantie geven we de laagste prijs voor deze Kookgerei van Demeyere met type 7720. Herkent u het deze Kookgerei van Demeyere ergens anders goedkoper dan dient u dat ons altijd laten weten.Dit product van dit merk wordt voor Belgie kosteloos verzonden, uiteraard kunt u dit product altijd gratis ophalen in onze winkel. In NL kunt u de Demeyere 7720 gratis laten bezorgen bij uw verzendadres.

stoominzet - Athena - diam: 20 cm - inh: 3 l - H: 9,5 cm

Merk
Demeyere
Model
7720
uitvoering
roestvrij staal - 149 alternatieven
functie
accessoires - 16 alternatieven
diameter
20 cm - 35 alternatieven
reeks
Athena - 8 alternatieven
deksel
zonder - 89 alternatieven
EAN
5412191077207

7720 - Stoominzet 20 cm Athena
18/10-SILVINOX® zonder deksel

De stoomovens die op de markt zijn, zijn vaak duur en complex in gebruik. Daarom heeft Demeyere een stoominzet ontwikkeld die past op uw huidige kookpotten van Demeyere. U kan verschillende niveaus bovenop elkaar aanbrengen en elk stoomelement wordt geleverd met een bijhorende rubberen stoomring om het behoud van energie te verbeteren en om alle stoom te benutten.

Athena
Een vaste waarde binnen het gamma van Demeyere met een tijdloos design.
Alle Athena producten zijn vervaardigd uit het beste roestvrij staal 18/10, zijn ovenvast en hebben een zeer efficiente Inductobase bodem. De kookprestaties zijn uitstekend. De Athena producten werden elektrochemisch behandeld met het unieke Silvinox procédé. Hierdoor blijven de producten zilverwit, zelfs na jarenlang gebruik.

Afmetingen
Diameter: 20cm
Inhoud: 3l
Hoogte: 9,5cm

Belangrijkste eigenschappen
Unieke Silvinox® oppervlakte behandeling
Gelaste grepen uit roestvrij staal 18/10
Ook geschikt voor oven en vaatwasser
Past in elk product met dezelfde diameter
Met rubberen ring
Met gietrand - grepen koel op elektro
Zonder deksel
30 jaar garantie (10 jaar voor professioneel gebruik)

Oppervlaktebehandeling: Silvinox® - roestvrijstaal 18/10
De mat gepolijste reeks Athena is voorzien van Silvinox, een uniek systeem van elektrochemische oppervlaktebehandeling. Silvinox verrijkt roestvrij staal 18/10 door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen en zorgt ervoor dat het roestvrij staal zilverwit blijft, zelfs na jarenlang gebruik of na blootstelling aan vervuilde lucht. De normaal moeilijk te verwijderen vingerafdrukken vormen bij met Silvinox behandeld roestvrij staal geen enkel probleem.

Gelaste roestvrijstalen grepen
Door hun uitvoering en vorm uit ‘gegoten’ roestvrij staal 18/10 blijven de grepen meestal relatief koel op elektrische fornuizen. Ze zijn ontwikkeld om de warmtegeleiding te minimaliseren zodat men ze makkelijker kan vastnemen zonder risico (50°C). De grepen zijn gelast en gegoten uit ‘vol’ roestvrij staal en zijn daardoor nog hygiënischer. 


Demeyere 7720(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
De Demeyere 7720 kookgerei is bij Electromania verkrijgbaar voor maar € 58,00

ID: 16774/11394
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA