Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Demeyere 7724

stoominzet - Athena - diam: 24 cm - inh: 5,2 l - H: 11,7 cm

Voor 65,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
2 a 4 weken levertijd
   

Demeyere 7724

Bij deze webwinkel heeft u altijd de mooiste producten zoals deze Demeyere Kookgerei. Wij streven er naar dat wij de goedkoopste hulp geven op de door ons verkochte producten. Met onze laagste prijs garantie bieden we de laagste prijs voor deze Kookgerei van Demeyere met model 7724. Herkent u het deze Kookgerei van Demeyere ergens anders met een betere deal dan dient u dat ons altijd laten weten.Deze kookgerei van dit merk wordt binnen Belgie gratis bezorgt, uiteraard kunt u dit product altijd gratis ophalen in onze winkel. Voor Nederland kunt u dit product gratis laten leveren bij u thuis.

stoominzet - Athena - diam: 24 cm - inh: 5,2 l - H: 11,7 cm

Merk
Demeyere
Model
7724
uitvoering
roestvrij staal - 150 alternatieven
functie
accessoires - 18 alternatieven
diameter
24 cm - 46 alternatieven
reeks
Athena - 8 alternatieven
deksel
zonder - 90 alternatieven
EAN
5412191077245

7724 - Stoominzet 24 cm Athena
18/10-SILVINOX® zonder deksel

De stoomovens die op de markt zijn, zijn vaak duur en complex in gebruik. Daarom heeft Demeyere een stoominzet ontwikkeld die past op uw huidige kookpotten van Demeyere. U kan verschillende niveaus bovenop elkaar aanbrengen en elk stoomelement wordt geleverd met een bijhorende rubberen stoomring om het behoud van energie te verbeteren en om alle stoom te benutten.

Athena
Een vaste waarde binnen het gamma van Demeyere met een tijdloos design.
Alle Athena producten zijn vervaardigd uit het beste roestvrij staal 18/10, zijn ovenvast en hebben een zeer efficiente Inductobase bodem. De kookprestaties zijn uitstekend. De Athena producten werden elektrochemisch behandeld met het unieke Silvinox procédé. Hierdoor blijven de producten zilverwit, zelfs na jarenlang gebruik.

Afmetingen
Diameter: 24cm
Inhoud: 5,2l
Hoogte: 11,7cm

Belangrijkste eigenschappen
Unieke Silvinox® oppervlakte behandeling
Gelaste grepen uit roestvrij staal 18/10
Ook geschikt voor oven en vaatwasser
Past in elk product met dezelfde diameter
Met rubberen ring
Met gietrand - grepen koel op elektro
Zonder deksel
30 jaar garantie (10 jaar voor professioneel gebruik)

Oppervlaktebehandeling: Silvinox® - roestvrijstaal 18/10
De mat gepolijste reeks Athena is voorzien van Silvinox, een uniek systeem van elektrochemische oppervlaktebehandeling. Silvinox verrijkt roestvrij staal 18/10 door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen en zorgt ervoor dat het roestvrij staal zilverwit blijft, zelfs na jarenlang gebruik of na blootstelling aan vervuilde lucht. De normaal moeilijk te verwijderen vingerafdrukken vormen bij met Silvinox behandeld roestvrij staal geen enkel probleem.

Gelaste roestvrijstalen grepen
Door hun uitvoering en vorm uit ‘gegoten’ roestvrij staal 18/10 blijven de grepen meestal relatief koel op elektrische fornuizen. Ze zijn ontwikkeld om de warmtegeleiding te minimaliseren zodat men ze makkelijker kan vastnemen zonder risico (50°C). De grepen zijn gelast en gegoten uit ‘vol’ roestvrij staal en zijn daardoor nog hygiënischer.  


Demeyere 7724(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Demeyere 7724 kookgerei is bij Electromania aan te schaffen voor maar € 65,00

ID: 16775/11395
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA