Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Demeyere SET 41903

startset 3-delig - Atlantis - kookpot diam: 18 cm - kookpot diam: 20 cm - sauspan diam: 20 cm - klopper

Voor 449,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
2 a 4 weken levertijd
   

Demeyere SET 41903

Bij Electromania heeft u altijd de beste producten zoals deze Kookgerei. We streven er naar dat wij de snelste service bieden op de door ons verkochte producten. Met onze laagste prijs garantie geven we de beste prijs voor deze Kookgerei van Demeyere met type SET 41903. Ontdekt u het deze Demeyere Kookgerei ergens anders voor een betere prijs dan kunt u dat ons altijd laten weten.De SET 41903 van dit merk wordt in Belgie kosteloos geleverd, uiteraard kunt u dit artikel steeds gratis ophalen in onze winkel. In Nederland kunt u dit artikel gratis laten leveren bij uw verzendadres.

startset 3-delig - Atlantis - kookpot diam: 18 cm - kookpot diam: 20 cm - sauspan diam: 20 cm - klopper

Merk
Demeyere
Model
SET 41903
uitvoering
roestvrij staal - 150 alternatieven
functie
startersset - 9 alternatieven
reeks
Atlantis - 20 alternatieven
EAN
5412191419038

Atlantis
Ontdek luxe, schoonheid en comfort. Ervaar gemak en functionaliteit. Geniet van het plezier en het resultaat wanneer u kookt met Atlantis.
Met de technologie, het vakmanschap, de schoonheid, de prestaties en het comfort van de Atlantis reeks hebben we geprobeerd het summum te bereiken op het gebied van de ontwikkeling van roestvrij staal kookgerei, zonder de traditie en het echte kookplezier te vergeten.  Een brede waaier van gespecialiseerde producten zoals conische sauteuses, sauspannen, stoomkokers, sudderpannen en toebehoren zorgen ervoor dat zelfs de meest ervaren kok er zijn ideale kookgereedschap in terugvindt.  Het praktische design en de gebruikte technologieën werden voor elk artikel aangepast aan de typische bereidingen in dat product.
                       
- InductoSeal®: supergeleidende bodem
- 7-PlyMaterial: meerlagenmateriaal tot 71322 aan de rand
- TriplInduc®: hoger rendement op inductie
- Silvinox®: hygiënisch en makkelijk te reinigen
- Gegoten roestvrijstalen grepen
- Perfecte gietrand
 
3-delige startset
Deze set bevat:
kookpot met deksel diameter 18 cm - 2.2 L
kookpot met deksel diameter 20 cm - 3 L 
Conische sauteuse diameter 20 cm- 2L 
 
Uitleg over de materialen
Garantie 30 jaar (10 jaar voor professioneel gebruik)
InductoSeal® - 7-lagenbodem® (3,4 mm) met kern van 2 mm zuiver koper  - capsule hermetisch gelast tegen zijwand
Voor de rechte modellen zijn wanden van roestvrij staal gebruikt, gecombineerd met een warmtegeleidende 7-lagen InductoSeal bodem voor een optimale warmtespreiding. De zgn. ‘InductoSeal’ bodem met een dikke koperen tussenlaag en een capsule die hermetisch dichtgelast is op de zijwand van de pan zorgt voor een ideale warmtespreiding. InductoSeal heeft bovendien een warmtegeleidende oppervlakte die tot 33% groter is dan bij een ‘traditionele’ bodem en is nog veiliger en hygiënischer.
TriplInduc®: geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductie
Alle Demeyere bodems verzekeren een optimale temperatuursverdeling en een laag energieverbruik. Zij blijven altijd vlak en kunnen worden gebruikt op alle types fornuizen, ook op het moderne inductiefornuis. Al onze bodems zijn 7-lagig uitgevoerd met TriplInduc. Het TriplInduc materiaal werd ontwikkeld door Demeyere zodat onze producten op elk type haard kunnen gebruikt worden en zodat men op elke moment van het ene type naar het andere kan overschakelen. Geschikt voor alle fornnuizen, inclusief inductie
Oppervlaktebehandeling: Silvinox® - roestvrijstaal 18/10
De producten van de John Pawson serie zijn voorzien van de Silvinox oppervlaktebehandeling. Silvinox verrijkt roestvrij staal door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen en zorgt ervoor dat het roestvrij staal zilverwit blijft, ook na jaren gebruik.
Gegoten roestvrijstalen grepen
Door hun uitwerking en vorm uit "gegoten" roestvrij staal 18/10 blijven de grepen voldoende koel op elektrische fornuizen. Ze zijn ontwikkeld om de warmtegeleiding te minimaliseren zodat men ze makkelijker kan vastnemen zonder risico (50°C of 120°F). De grepen zijn gegoten uit 'vol' roestvrij staal en zijn daardoor nog hygiënischer.
Dubbelwandige deksels: extra isolerend
Ronduit uniek aan deze reeks zijn de dubbelwandige deksels. Ze zijn dichtgelast waardoor het deel tussen de wanden als isolator optreedt. Voordeel is dat de dekselgreep niet warm zal worden, zelfs niet na uren koken. Bovendien sluit dit deksel nog beter af waardoor het voedsel langer kan worden warm gehouden.
 

Demeyere SET 41903(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
De Demeyere SET 41903 kookgerei is bij ons verkrijgbaar voor slechts € 449,00

ID: 16387/6355
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA