Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Demeyere SET 44903

startset 3-delig - Apollo - kookpot diam: 18 cm - kookpot diam: 20 cm - sauspan diam 20 cm

Van 409,-Voor 319,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
Op voorraad | Op werkdagen voor 15u00 besteld, morgen in huis. | Nu afhalen in de winkel
   

Demeyere SET 44903

Bij deze shop heeft u altijd de beste artikelen zoals deze Kookgerei van Demeyere. Electromania streeft er naar dat wij de beste hulp bieden op de door ons verkochte artikelen. Met de laagste prijs garantie bieden we de beste prijs voor deze Demeyere Kookgerei met model SET 44903. Ontdekt u het deze Kookgerei van Demeyere ergens anders voor een lagere prijs dan dient u dat ons altijd verwittigen.Dit artikel van Demeyere wordt in Belgie kosteloos geleverd, uiteraard kunt u dit artikel altijd gratis afhalen in onze afhaallocatie. In NL kunt u dit product gratis laten leveren bij u thuis.

startset 3-delig - Apollo - kookpot diam: 18 cm - kookpot diam: 20 cm - sauspan diam 20 cm

Merk
Demeyere
Model
SET 44903
uitvoering
roestvrij staal - 150 alternatieven
functie
startersset - 9 alternatieven
reeks
Apollo - 30 alternatieven
EAN
5412191449035

Apollo
Professioneel kookgerei, internationaal erkend door vele bekende chef koks.
Voor vele professionele en hobby koks is koken meer dan alleen maar eten klaarmaken. Het is een liefde en een passie die tot de heerlijkste combinaties van smaak, geur en kleur kan leiden. Het is een kunst.  Net zoals voor een schilder kunnen creatieve ideeën alleen maar gerealiseerd worden met behulp van het juiste materiaal. Apollo biedt een zeer uitgebreid programma van producten, ontwikkeld om culinaire meesterwerken te creëren. Een brede waaier van gespecialiseerde producten zoals conische sauspannen, sauteuses, speciale bakpannen, stoomkokers, sudderpannen en een uitgebreid aanbod woks zorgen ervoor dat zelfs de meest veeleisende kok er zijn ideale kookgereedschap in terugvindt. Het praktische design en de gebruikte technologieën werden bovendien voor elk artikel aangepast aan de typische bereidingen in dat product.
 
3 delig startset
Deze startset staat elegant op het vuur, biedt een tijdloze waarde in de keuken! Ze bevat twee groottes kookpotten met deksel - één van 18 cm en één van 20 cm + een conische sauteuse van 20 cm.
 
De startset van bestaat uit:
- kookpot met deksel diam: 18 cm 
- kookpot met deksel diam: 20 cm 
- sauspan zonder deksel diam: 20 cm
 
Uitleg over de materialen
Garantie 30 jaar (10 jaar voor professioneel gebruik)
InductoSeal® - 7-lagenbodem® (3,4 mm) met kern van 2 mm zuiver koper  - capsule hermetisch gelast tegen zijwand
Voor de rechte modellen zijn wanden van roestvrij staal gebruikt, gecombineerd met een warmtegeleidende 7-lagen InductoSeal bodem voor een optimale warmtespreiding. De zgn. ‘InductoSeal’ bodem met een dikke koperen tussenlaag en een capsule die hermetisch dichtgelast is op de zijwand van de pan zorgt voor een ideale warmtespreiding. InductoSeal heeft bovendien een warmtegeleidende oppervlakte die tot 33% groter is dan bij een ‘traditionele’ bodem en is nog veiliger en hygiënischer.
TriplInduc®: geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductie
Alle Demeyere bodems verzekeren een optimale temperatuursverdeling en een laag energieverbruik. Zij blijven altijd vlak en kunnen worden gebruikt op alle types fornuizen, ook op het moderne inductiefornuis. Al onze bodems zijn 7-lagig uitgevoerd met TriplInduc. Het TriplInduc materiaal werd ontwikkeld door Demeyere zodat onze producten op elk type haard kunnen gebruikt worden en zodat men op elke moment van het ene type naar het andere kan overschakelen. Geschikt voor alle fornnuizen, inclusief inductie
Oppervlaktebehandeling: Silvinox® - roestvrijstaal 18/10
De producten van de John Pawson serie zijn voorzien van de Silvinox oppervlaktebehandeling. Silvinox verrijkt roestvrij staal door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen en zorgt ervoor dat het roestvrij staal zilverwit blijft, ook na jaren gebruik.
Gegoten roestvrijstalen grepen
Door hun uitwerking en vorm uit "gegoten" roestvrij staal 18/10 blijven de grepen voldoende koel op elektrische fornuizen. Ze zijn ontwikkeld om de warmtegeleiding te minimaliseren zodat men ze makkelijker kan vastnemen zonder risico (50°C of 120°F). De grepen zijn gegoten uit 'vol' roestvrij staal en zijn daardoor nog hygiënischer.
Dubbelwandige deksels: extra isolerend
Ronduit uniek aan deze reeks zijn de dubbelwandige deksels. Ze zijn dichtgelast waardoor het deel tussen de wanden als isolator optreedt. Voordeel is dat de dekselgreep niet warm zal worden, zelfs niet na uren koken. Bovendien sluit dit deksel nog beter af waardoor het voedsel langer kan worden warm gehouden.
 

Demeyere SET 44903(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Demeyere SET 44903 kookgerei is bij ons te verkrijgen voor maar € 319,00

ID: 16488/6356
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA