Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Staub 1101018

ronde braadpan - diameter 10 cm - inhoud 250 ml - gewicht 950 g - grafietgrijs

Voor 58,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
2 a 4 weken levertijd
Laagste prijs
   

Staub 1101018

Bij Electromania heeft u altijd de mooiste producten zoals deze Staub Kookgerei. Electromania streeft er naar dat we de beste service geven op de door ons verkochte producten. Met deze laagste prijs garantie bieden we de beste prijs voor deze Kookgerei van Staub met model 1101018. Vind u het deze Kookgerei elders voor een lagere prijs dan dient u dat ons altijd verwittigen.Dit product van Staub wordt voor Belgie gratis verzonden, uiteraard kunt u dit artikel altijd gratis afhalen in Sint-Niklaas. In NL kunt u de Staub kookgerei gratis laten bezorgen bij uw verzendadres.

ronde braadpan - diameter 10 cm - inhoud 250 ml - gewicht 950 g - grafietgrijs

Merk
Staub
Model
1101018
uitvoering
gietijzer - 97 alternatieven
functie
ronde kookpot / braadpan - 74 alternatieven
diameter
10 cm - 7 alternatieven
kleur
grafietgrijs - 20 alternatieven
deksel
met - 149 alternatieven
EAN
3272341010186

 

Staub
Het keukengerei van Staub in geëmailleerd gietijzer dat in Frankrijk wordt vervaardigd sinds 1974 heeft bij professionele keukenchefs een goede reputatie opgebouwd dankzij zijn uitzonderlijke prestaties, gebruiksgemak, duurzaamheid en kleurrijke vormen die zorgen voor een geslaagde presentatie van de gerechten op tafel. De aandacht voor details maakt van Staub een uitzonderlijk merk: de perfect passende deksels met spikes die zorgen voor een continue besprenkeling, de hittebestendige knoppen in vernikkeld staal en een met kwarts geïnfuseerde binnenlaag in mat zwart email. De verschillende lagen geglaceerd email aan de buitenkant maken het mogelijk om een glanzend, aantrekkelijk en krasbestendig exterieur te creëren. Met deze benadering, die functionaliteit en design voorop zet, wordt meteen duidelijk waarom men overal ter wereld de Staub producten aantreft in de keukens van de grootste restaurants en waarom ze perfect geschikt zijn voor zowel in de keuken als op de tafel.
       
Gietijzeren producten
Geëmailleerd gietijzer is een legering van koolstofrijk ijzer en bedekt met een glazuur dat hoofdzakelijk is samengesteld uit glas.
Het is een van de materialen die het best de hitte vasthoudt, deze langzaam verspreidt en opnieuw laat ontsnappen op een perfect homogene wijze, en dit op alle soorten vuren, inclusief inductie.
Geëmailleerd gietijzer houdt ook de koude vast, hiervoor volstaat het om uw bereidingen in de koelkast te plaatsen alvorens deze op te dienen
        
Ronde braadpan
De producten van het speciaal “voor op tafel” ontwikkeld assortiment van Staub kunnen rechtstreeks vanuit de oven of vanop het kookvuur op tafel gezet worden.
Het assortiment bevat mini-cocottes, slakkenpannen en stapelbare ronde en ovale borden die de juiste temperatuur en de kwaliteit van de gerechten waarborgen. 
Deze polyvalente producten van gietijzer maken zowel de keukenchefs als de hobbykoks blij. 
Ze werden ontworpen met een oog voor functionaliteit in de keuken en culinair design op tafel. 
Ze kunnen gebruikt worden voor individuele porties van bijvoorbeeld soufflés, stoofgerechtjes, kaas of desserts
         
Afmetingen
diameter 10 cm
inhoud 250 ml
gewicht 950 g
kleur grafietgrijs

Staub 1101018(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
De Staub 1101018 kookgerei is bij Electromania verkrijgbaar voor maar € 58,00

ID: 20165/11754
Laagste prijsSetkorting
© Copyright 2005-2023 - BIT marketing BVBA