Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Staub 1101218

ronde braadpan - diameter 12 cm - inhoud 400 ml - gewicht 1150 g - grafietgrijs

Voor 77,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
2 a 4 weken levertijd
   

Staub 1101218

Bij deze winkel heeft u altijd de mooiste producten zoals deze Staub Kookgerei. Electromania streeft er naar dat wij de snelste hulp bieden op de door ons verkochte artikelen. Met deze laagste prijs garantie geven we de beste prijs voor deze Staub Kookgerei met type 1101218. Vind u het deze Kookgerei elders goedkoper dan moet u dat ons altijd verwittigen.De 1101218 van dit merk wordt binnen Belgie kosteloos bezorgt, uiteraard kunt u de 1101218 altijd gratis afhalen in onze afhaallocatie. In Nederland kunt u dit product gratis laten bezorgen bij uw verzendadres.

ronde braadpan - diameter 12 cm - inhoud 400 ml - gewicht 1150 g - grafietgrijs

Merk
Staub
Model
1101218
uitvoering
gietijzer - 92 alternatieven
functie
ronde kookpot / braadpan - 72 alternatieven
diameter
12 cm - 4 alternatieven
kleur
grafietgrijs - 20 alternatieven
deksel
met - 143 alternatieven
EAN
3272341012180

 

Staub
Het keukengerei van Staub in geëmailleerd gietijzer dat in Frankrijk wordt vervaardigd sinds 1974 heeft bij professionele keukenchefs een goede reputatie opgebouwd dankzij zijn uitzonderlijke prestaties, gebruiksgemak, duurzaamheid en kleurrijke vormen die zorgen voor een geslaagde presentatie van de gerechten op tafel. De aandacht voor details maakt van Staub een uitzonderlijk merk: de perfect passende deksels met spikes die zorgen voor een continue besprenkeling, de hittebestendige knoppen in vernikkeld staal en een met kwarts geïnfuseerde binnenlaag in mat zwart email. De verschillende lagen geglaceerd email aan de buitenkant maken het mogelijk om een glanzend, aantrekkelijk en krasbestendig exterieur te creëren. Met deze benadering, die functionaliteit en design voorop zet, wordt meteen duidelijk waarom men overal ter wereld de Staub producten aantreft in de keukens van de grootste restaurants en waarom ze perfect geschikt zijn voor zowel in de keuken als op de tafel.
       
Gietijzeren producten
Geëmailleerd gietijzer is een legering van koolstofrijk ijzer en bedekt met een glazuur dat hoofdzakelijk is samengesteld uit glas.
Het is een van de materialen die het best de hitte vasthoudt, deze langzaam verspreidt en opnieuw laat ontsnappen op een perfect homogene wijze, en dit op alle soorten vuren, inclusief inductie.
Geëmailleerd gietijzer houdt ook de koude vast, hiervoor volstaat het om uw bereidingen in de koelkast te plaatsen alvorens deze op te dienen
        
Ronde braadpan
De producten van het speciaal “voor op tafel” ontwikkeld assortiment van Staub kunnen rechtstreeks vanuit de oven of vanop het kookvuur op tafel gezet worden.
Het assortiment bevat mini-cocottes, slakkenpannen en stapelbare ronde en ovale borden die de juiste temperatuur en de kwaliteit van de gerechten waarborgen. 
Deze polyvalente producten van gietijzer maken zowel de keukenchefs als de hobbykoks blij. 
Ze werden ontworpen met een oog voor functionaliteit in de keuken en culinair design op tafel. 
Ze kunnen gebruikt worden voor individuele porties van bijvoorbeeld soufflés, stoofgerechtjes, kaas of desserts
         
Afmetingen
diameter 12 cm
inhoud 400 ml
gewicht 1150 g
kleur grafietgrijs

Staub 1101218(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
De Staub 1101218 kookgerei is bij Electromania verkrijgbaar voor slechts € 77,00

ID: 20170/11759
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA