Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Staub 1101418

ronde braadpan - diameter 14 cm - inhoud 800 ml - gewicht 2060 g - grafietgrijs

Voor 81,- Incl. btw
Afhalen: Gratis | Verzendkosten België: 10,- | Verzendkosten Nederland: 10,-
Gemiddeld leverbaar op 5 werkdagen.
Laagste prijs
   

Staub 1101418

Bij deze winkel heeft u altijd de beste artikelen zoals deze Kookgerei. Wij streven er naar dat we de snelste hulp bieden op de door ons verkochte artikelen. Met deze laagste prijs garantie geven we de voordeligste prijs voor deze Kookgerei van Staub met model 1101418. Herkent u het deze Kookgerei van Staub ergens anders voor een betere prijs dan kunt u dat ons altijd verwittigen.Dit product van dit merk wordt voor Belgie voor maar € 10,- verstuurd, uiteraard kunt u dit artikel steeds gratis ophalen in onze afhaallocatie. In NL kunt u de Staub kookgerei laten bezorgen voor slechtst 10,- bij uw woning.

ronde braadpan - diameter 14 cm - inhoud 800 ml - gewicht 2060 g - grafietgrijs

Merk
Staub
Model
1101418
uitvoering
gietijzer - 113 alternatieven
functie
ronde kookpot / braadpan - 91 alternatieven
diameter
14 cm - 13 alternatieven
kleur
grafietgrijs - 22 alternatieven
deksel
met - 185 alternatieven
EAN
3272341014184

 

Staub
Het keukengerei van Staub in geëmailleerd gietijzer dat in Frankrijk wordt vervaardigd sinds 1974 heeft bij professionele keukenchefs een goede reputatie opgebouwd dankzij zijn uitzonderlijke prestaties, gebruiksgemak, duurzaamheid en kleurrijke vormen die zorgen voor een geslaagde presentatie van de gerechten op tafel. De aandacht voor details maakt van Staub een uitzonderlijk merk: de perfect passende deksels met spikes die zorgen voor een continue besprenkeling, de hittebestendige knoppen in vernikkeld staal en een met kwarts geïnfuseerde binnenlaag in mat zwart email. De verschillende lagen geglaceerd email aan de buitenkant maken het mogelijk om een glanzend, aantrekkelijk en krasbestendig exterieur te creëren. Met deze benadering, die functionaliteit en design voorop zet, wordt meteen duidelijk waarom men overal ter wereld de Staub producten aantreft in de keukens van de grootste restaurants en waarom ze perfect geschikt zijn voor zowel in de keuken als op de tafel.
       
Gietijzeren producten
Geëmailleerd gietijzer is een legering van koolstofrijk ijzer en bedekt met een glazuur dat hoofdzakelijk is samengesteld uit glas.
Het is een van de materialen die het best de hitte vasthoudt, deze langzaam verspreidt en opnieuw laat ontsnappen op een perfect homogene wijze, en dit op alle soorten vuren, inclusief inductie.
Geëmailleerd gietijzer houdt ook de koude vast, hiervoor volstaat het om uw bereidingen in de koelkast te plaatsen alvorens deze op te dienen
        
Ronde braadpan
De producten van het speciaal “voor op tafel” ontwikkeld assortiment van Staub kunnen rechtstreeks vanuit de oven of vanop het kookvuur op tafel gezet worden.
Het assortiment bevat mini-cocottes, slakkenpannen en stapelbare ronde en ovale borden die de juiste temperatuur en de kwaliteit van de gerechten waarborgen. 
Deze polyvalente producten van gietijzer maken zowel de keukenchefs als de hobbykoks blij. 
Ze werden ontworpen met een oog voor functionaliteit in de keuken en culinair design op tafel. 
Ze kunnen gebruikt worden voor individuele porties van bijvoorbeeld soufflés, stoofgerechtjes, kaas of desserts
         
Afmetingen
diameter 14 cm
inhoud 800 ml
gewicht 2060 g
kleur grafietgrijs

 


Staub 1101418(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
De Staub 1101418 kookgerei is bij ons te verkrijgen voor maar € 81,81

ID: 20172/11761
Laagste prijsSetkorting
© Copyright 2005-2020 - BIT marketing BVBA