Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Staub 1102018

ronde braadpan - diameter 20 cm - inhoud 2240 ml - gewicht 4050 g - grafietgrijs

Voor 159,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
2 a 4 weken levertijd
   

Staub 1102018

Bij deze site heeft u altijd de beste artikelen zoals deze Staub Kookgerei. Electromania streeft er naar dat we de snelste service geven op de door ons verkochte producten. Met onze laagste prijs garantie geven we de beste prijs voor deze Kookgerei van Staub met model 1102018. Vind u het deze Kookgerei elders voor een lagere prijs dan dient u dat ons altijd verwittigen.Dit artikel van dit merk wordt binnen Belgie gratis geleverd, uiteraard kunt u dit artikel steeds gratis afhalen in Sint-Niklaas. Voor NL kunt u deze Staub kookgerei gratis laten leveren bij u thuis.

ronde braadpan - diameter 20 cm - inhoud 2240 ml - gewicht 4050 g - grafietgrijs

Merk
Staub
Model
1102018
uitvoering
gietijzer - 92 alternatieven
functie
ronde kookpot / braadpan - 72 alternatieven
diameter
20 cm - 35 alternatieven
kleur
grafietgrijs - 23 alternatieven
deksel
met - 142 alternatieven
EAN
3272341020185

 

Staub
Het keukengerei van Staub in geëmailleerd gietijzer dat in Frankrijk wordt vervaardigd sinds 1974 heeft bij professionele keukenchefs een goede reputatie opgebouwd dankzij zijn uitzonderlijke prestaties, gebruiksgemak, duurzaamheid en kleurrijke vormen die zorgen voor een geslaagde presentatie van de gerechten op tafel. De aandacht voor details maakt van Staub een uitzonderlijk merk: de perfect passende deksels met spikes die zorgen voor een continue besprenkeling, de hittebestendige knoppen in vernikkeld staal en een met kwarts geïnfuseerde binnenlaag in mat zwart email. De verschillende lagen geglaceerd email aan de buitenkant maken het mogelijk om een glanzend, aantrekkelijk en krasbestendig exterieur te creëren. Met deze benadering, die functionaliteit en design voorop zet, wordt meteen duidelijk waarom men overal ter wereld de Staub producten aantreft in de keukens van de grootste restaurants en waarom ze perfect geschikt zijn voor zowel in de keuken als op de tafel.
       
Gietijzeren producten
Geëmailleerd gietijzer is een legering van koolstofrijk ijzer en bedekt met een glazuur dat hoofdzakelijk is samengesteld uit glas.
Het is een van de materialen die het best de hitte vasthoudt, deze langzaam verspreidt en opnieuw laat ontsnappen op een perfect homogene wijze, en dit op alle soorten vuren, inclusief inductie.
Geëmailleerd gietijzer houdt ook de koude vast, hiervoor volstaat het om uw bereidingen in de koelkast te plaatsen alvorens deze op te dienen
        
Ronde braadpan
De producten van het speciaal “voor op tafel” ontwikkeld assortiment van Staub kunnen rechtstreeks vanuit de oven of vanop het kookvuur op tafel gezet worden.
Het assortiment bevat mini-cocottes, slakkenpannen en stapelbare ronde en ovale borden die de juiste temperatuur en de kwaliteit van de gerechten waarborgen. 
Deze polyvalente producten van gietijzer maken zowel de keukenchefs als de hobbykoks blij. 
Ze werden ontworpen met een oog voor functionaliteit in de keuken en culinair design op tafel. 
Ze kunnen gebruikt worden voor individuele porties van bijvoorbeeld soufflés, stoofgerechtjes, kaas of desserts
         
Afmetingen
diameter 20 cm
inhoud 2240 ml
gewicht 4050 g
kleur grafietgrijs

Staub 1102018(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
De Staub 1102018 kookgerei is bij ons te koop voor maar € 159,00

ID: 20181/11770
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA