Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Staub 1102325

ovale braadpan - diameter 23 cm - inhoud 2350 ml - gewicht 3870 g - zwart

Voor 179,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
2 a 4 weken levertijd
   

Staub 1102325

Bij deze site heeft u altijd de beste artikelen zoals deze Staub Kookgerei. We streven er naar dat wij de snelste ondersteuning bieden op de door ons verkochte producten. Met de laagste prijs garantie bieden we de laagste prijs voor deze Kookgerei van Staub met model 1102325. Ontdekt u het deze Kookgerei elders goedkoper dan kunt u dat ons altijd verwittigen.Dit product van dit merk wordt in Belgie kosteloos verzonden, uiteraard kunt u dit product steeds kosteloos afhalen in Sint-Niklaas. In Nederland kunt u de Staub 1102325 gratis laten bezorgen bij uw verzendadres.

ovale braadpan - diameter 23 cm - inhoud 2350 ml - gewicht 3870 g - zwart

Merk
Staub
Model
1102325
uitvoering
gietijzer - 97 alternatieven
functie
ovale kookpot / braadpan - 21 alternatieven
diameter
23 cm - 3 alternatieven
kleur
zwart - 47 alternatieven
deksel
met - 148 alternatieven
EAN
3272341023254

 

Staub
Het keukengerei van Staub in geëmailleerd gietijzer dat in Frankrijk wordt vervaardigd sinds 1974 heeft bij professionele keukenchefs een goede reputatie opgebouwd dankzij zijn uitzonderlijke prestaties, gebruiksgemak, duurzaamheid en kleurrijke vormen die zorgen voor een geslaagde presentatie van de gerechten op tafel. De aandacht voor details maakt van Staub een uitzonderlijk merk: de perfect passende deksels met spikes die zorgen voor een continue besprenkeling, de hittebestendige knoppen in vernikkeld staal en een met kwarts geïnfuseerde binnenlaag in mat zwart email. De verschillende lagen geglaceerd email aan de buitenkant maken het mogelijk om een glanzend, aantrekkelijk en krasbestendig exterieur te creëren. Met deze benadering, die functionaliteit en design voorop zet, wordt meteen duidelijk waarom men overal ter wereld de Staub producten aantreft in de keukens van de grootste restaurants en waarom ze perfect geschikt zijn voor zowel in de keuken als op de tafel.
       
Gietijzeren producten
Geëmailleerd gietijzer is een legering van koolstofrijk ijzer en bedekt met een glazuur dat hoofdzakelijk is samengesteld uit glas.
Het is een van de materialen die het best de hitte vasthoudt, deze langzaam verspreidt en opnieuw laat ontsnappen op een perfect homogene wijze, en dit op alle soorten vuren, inclusief inductie.
Geëmailleerd gietijzer houdt ook de koude vast, hiervoor volstaat het om uw bereidingen in de koelkast te plaatsen alvorens deze op te dienen
                   
Ovale braadpan
De producten van het speciaal “voor op tafel” ontwikkeld assortiment van Staub kunnen rechtstreeks vanuit de oven of vanop het kookvuur op tafel gezet worden.
Het assortiment bevat mini-cocottes, slakkenpannen en stapelbare ronde en ovale borden die de juiste temperatuur en de kwaliteit van de gerechten waarborgen. 
Deze polyvalente producten van gietijzer maken zowel de keukenchefs als de hobbykoks blij. 
Ze werden ontworpen met een oog voor functionaliteit in de keuken en culinair design op tafel. 
Ze kunnen gebruikt worden voor individuele porties van bijvoorbeeld soufflés, stoofgerechtjes, kaas of desserts        
        
Afmetingen
diameter 23 cm
inhoud 2350 ml
gewicht 3870 g
kleur zwart

Staub 1102325(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
De Staub 1102325 kookgerei is bij ons te koop voor slechts € 179,00

ID: 20246/11833
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2023 - BIT marketing BVBA