Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Staub 1102406

ronde braadpan - diameter 24 cm - inhoud 3800 ml - gewicht 5630 g - kers

Van 219,-Voor 195,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
Op voorraad | Voor 15u00 besteld, morgen in huis | Nu afhalen in de winkel
   

Staub 1102406

Bij deze shop heeft u altijd de mooiste artikelen zoals deze Kookgerei van Staub. Wij streven er naar dat we de snelste service geven op de door ons verkochte producten. Met onze laagste prijs garantie geven we de beste prijs voor deze Kookgerei van Staub met model 1102406. Vind u het deze Kookgerei van Staub elders goedkoper dan dient u dat ons altijd laten weten.Deze kookgerei van Staub wordt voor Belgie gratis geleverd, uiteraard kunt u dit product steeds gratis afhalen in Sint-Niklaas. Voor Nederland kunt u de Staub kookgerei gratis laten bezorgen bij uw woning.

ronde braadpan - diameter 24 cm - inhoud 3800 ml - gewicht 5630 g - kers

Merk
Staub
Model
1102406
uitvoering
gietijzer - 92 alternatieven
functie
ronde kookpot / braadpan - 72 alternatieven
diameter
24 cm - 46 alternatieven
kleur
kers - 16 alternatieven
deksel
met - 142 alternatieven
EAN
3272341024060

 

Staub
Het keukengerei van Staub in geëmailleerd gietijzer dat in Frankrijk wordt vervaardigd sinds 1974 heeft bij professionele keukenchefs een goede reputatie opgebouwd dankzij zijn uitzonderlijke prestaties, gebruiksgemak, duurzaamheid en kleurrijke vormen die zorgen voor een geslaagde presentatie van de gerechten op tafel. De aandacht voor details maakt van Staub een uitzonderlijk merk: de perfect passende deksels met spikes die zorgen voor een continue besprenkeling, de hittebestendige knoppen in vernikkeld staal en een met kwarts geïnfuseerde binnenlaag in mat zwart email. De verschillende lagen geglaceerd email aan de buitenkant maken het mogelijk om een glanzend, aantrekkelijk en krasbestendig exterieur te creëren. Met deze benadering, die functionaliteit en design voorop zet, wordt meteen duidelijk waarom men overal ter wereld de Staub producten aantreft in de keukens van de grootste restaurants en waarom ze perfect geschikt zijn voor zowel in de keuken als op de tafel.
       
Gietijzeren producten
Geëmailleerd gietijzer is een legering van koolstofrijk ijzer en bedekt met een glazuur dat hoofdzakelijk is samengesteld uit glas.
Het is een van de materialen die het best de hitte vasthoudt, deze langzaam verspreidt en opnieuw laat ontsnappen op een perfect homogene wijze, en dit op alle soorten vuren, inclusief inductie.
Geëmailleerd gietijzer houdt ook de koude vast, hiervoor volstaat het om uw bereidingen in de koelkast te plaatsen alvorens deze op te dienen
        
Ronde braadpan
De producten van het speciaal “voor op tafel” ontwikkeld assortiment van Staub kunnen rechtstreeks vanuit de oven of vanop het kookvuur op tafel gezet worden.
Het assortiment bevat mini-cocottes, slakkenpannen en stapelbare ronde en ovale borden die de juiste temperatuur en de kwaliteit van de gerechten waarborgen. 
Deze polyvalente producten van gietijzer maken zowel de keukenchefs als de hobbykoks blij. 
Ze werden ontworpen met een oog voor functionaliteit in de keuken en culinair design op tafel. 
Ze kunnen gebruikt worden voor individuele porties van bijvoorbeeld soufflés, stoofgerechtjes, kaas of desserts
         
Afmetingen
diameter 24 cm
inhoud 3800 ml
gewicht 5630 g
kleur kers

Staub 1102406(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Staub 1102406 kookgerei is bij Electromania te verkrijgen voor slechts € 195,00

ID: 20191/11780
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA