Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Staub 1102685

ronde braadpan - diameter 26 cm - inhoud 4600 ml - gewicht 6450 g - basilicum

Van 299,-Voor 259,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
Op voorraad | Voor 15u00 besteld, morgen in huis | De volgende werkdag afhalen
   

Staub 1102685

Bij deze shop heeft u altijd de mooiste artikelen zoals deze Staub Kookgerei. We streven er naar dat wij de beste service bieden op de door ons verkochte producten. Met onze laagste prijs garantie bieden we de voordeligste prijs voor deze Staub Kookgerei met type 1102685. Ontdekt u het deze Staub Kookgerei elders met een betere deal dan kunt u dat ons altijd verwittigen.Deze kookgerei van dit merk wordt voor Belgie gratis bezorgt, uiteraard kunt u de 1102685 altijd kosteloos ophalen in onze showroom. Voor NL kunt u de Staub kookgerei gratis laten leveren bij u thuis.

ronde braadpan - diameter 26 cm - inhoud 4600 ml - gewicht 6450 g - basilicum

Merk
Staub
Model
1102685
uitvoering
gietijzer - 93 alternatieven
functie
ronde kookpot / braadpan - 72 alternatieven
diameter
26 cm - 10 alternatieven
kleur
basilicum - 4 alternatieven
deksel
met - 143 alternatieven
EAN
3272341026859

 

Staub
Het keukengerei van Staub in geëmailleerd gietijzer dat in Frankrijk wordt vervaardigd sinds 1974 heeft bij professionele keukenchefs een goede reputatie opgebouwd dankzij zijn uitzonderlijke prestaties, gebruiksgemak, duurzaamheid en kleurrijke vormen die zorgen voor een geslaagde presentatie van de gerechten op tafel. De aandacht voor details maakt van Staub een uitzonderlijk merk: de perfect passende deksels met spikes die zorgen voor een continue besprenkeling, de hittebestendige knoppen in vernikkeld staal en een met kwarts geïnfuseerde binnenlaag in mat zwart email. De verschillende lagen geglaceerd email aan de buitenkant maken het mogelijk om een glanzend, aantrekkelijk en krasbestendig exterieur te creëren. Met deze benadering, die functionaliteit en design voorop zet, wordt meteen duidelijk waarom men overal ter wereld de Staub producten aantreft in de keukens van de grootste restaurants en waarom ze perfect geschikt zijn voor zowel in de keuken als op de tafel.
       
Gietijzeren producten
Geëmailleerd gietijzer is een legering van koolstofrijk ijzer en bedekt met een glazuur dat hoofdzakelijk is samengesteld uit glas.
Het is een van de materialen die het best de hitte vasthoudt, deze langzaam verspreidt en opnieuw laat ontsnappen op een perfect homogene wijze, en dit op alle soorten vuren, inclusief inductie.
Geëmailleerd gietijzer houdt ook de koude vast, hiervoor volstaat het om uw bereidingen in de koelkast te plaatsen alvorens deze op te dienen
        
Ronde braadpan
De producten van het speciaal “voor op tafel” ontwikkeld assortiment van Staub kunnen rechtstreeks vanuit de oven of vanop het kookvuur op tafel gezet worden.
Het assortiment bevat mini-cocottes, slakkenpannen en stapelbare ronde en ovale borden die de juiste temperatuur en de kwaliteit van de gerechten waarborgen. 
Deze polyvalente producten van gietijzer maken zowel de keukenchefs als de hobbykoks blij. 
Ze werden ontworpen met een oog voor functionaliteit in de keuken en culinair design op tafel. 
Ze kunnen gebruikt worden voor individuele porties van bijvoorbeeld soufflés, stoofgerechtjes, kaas of desserts
         
Afmetingen
diameter 26 cm
inhoud 4600 ml
gewicht 6450 g
kleur basilicum

Staub 1102685



(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))




Deze Staub 1102685 kookgerei is bij Electromania te koop voor maar € 259,00

ID: 20204/11792
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA