Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Staub 1103706

ovale braadpan - diameter 37 cm - inhoud 8000 ml - gewicht 10030 g - kers

Van 299,-Voor 249,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
2 a 4 weken levertijd
   

Staub 1103706

Bij deze site heeft u altijd de mooiste artikelen zoals deze Kookgerei van Staub. We streven er naar dat wij de goedkoopste hulp geven op de door ons verkochte artikelen. Met de laagste prijs garantie bieden we de laagste prijs voor deze Staub Kookgerei met type 1103706. Ontdekt u het deze Staub Kookgerei elders voor een lagere prijs dan kunt u dat ons altijd laten weten.Deze kookgerei van dit merk wordt in Belgie gratis geleverd, uiteraard kunt u dit artikel altijd kosteloos afhalen in onze showroom. Voor Nederland kunt u deze Staub kookgerei gratis laten leveren bij u thuis.

ovale braadpan - diameter 37 cm - inhoud 8000 ml - gewicht 10030 g - kers

Merk
Staub
Model
1103706
uitvoering
gietijzer - 92 alternatieven
functie
ovale kookpot / braadpan - 19 alternatieven
diameter
37 cm - 2 alternatieven
kleur
kers - 16 alternatieven
deksel
met - 142 alternatieven
EAN
3272341037060

 

Staub
Het keukengerei van Staub in geëmailleerd gietijzer dat in Frankrijk wordt vervaardigd sinds 1974 heeft bij professionele keukenchefs een goede reputatie opgebouwd dankzij zijn uitzonderlijke prestaties, gebruiksgemak, duurzaamheid en kleurrijke vormen die zorgen voor een geslaagde presentatie van de gerechten op tafel. De aandacht voor details maakt van Staub een uitzonderlijk merk: de perfect passende deksels met spikes die zorgen voor een continue besprenkeling, de hittebestendige knoppen in vernikkeld staal en een met kwarts geïnfuseerde binnenlaag in mat zwart email. De verschillende lagen geglaceerd email aan de buitenkant maken het mogelijk om een glanzend, aantrekkelijk en krasbestendig exterieur te creëren. Met deze benadering, die functionaliteit en design voorop zet, wordt meteen duidelijk waarom men overal ter wereld de Staub producten aantreft in de keukens van de grootste restaurants en waarom ze perfect geschikt zijn voor zowel in de keuken als op de tafel.
       
Gietijzeren producten
Geëmailleerd gietijzer is een legering van koolstofrijk ijzer en bedekt met een glazuur dat hoofdzakelijk is samengesteld uit glas.
Het is een van de materialen die het best de hitte vasthoudt, deze langzaam verspreidt en opnieuw laat ontsnappen op een perfect homogene wijze, en dit op alle soorten vuren, inclusief inductie.
Geëmailleerd gietijzer houdt ook de koude vast, hiervoor volstaat het om uw bereidingen in de koelkast te plaatsen alvorens deze op te dienen
                   
Ovale braadpan
De producten van het speciaal “voor op tafel” ontwikkeld assortiment van Staub kunnen rechtstreeks vanuit de oven of vanop het kookvuur op tafel gezet worden.
Het assortiment bevat mini-cocottes, slakkenpannen en stapelbare ronde en ovale borden die de juiste temperatuur en de kwaliteit van de gerechten waarborgen. 
Deze polyvalente producten van gietijzer maken zowel de keukenchefs als de hobbykoks blij. 
Ze werden ontworpen met een oog voor functionaliteit in de keuken en culinair design op tafel. 
Ze kunnen gebruikt worden voor individuele porties van bijvoorbeeld soufflés, stoofgerechtjes, kaas of desserts        
        
Afmetingen
diameter 37 cm
inhoud 8000 ml
gewicht 10030 g
kleur kers

Staub 1103706(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
De Staub 1103706 kookgerei is bij Electromania te koop voor maar € 249,00

ID: 20274/11860
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA