Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Staub 1200023

verticale roaster - diameter 24 cm - gewicht 3360 g - zwart

Voor 114,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
2 a 4 weken levertijd
   

Staub 1200023

Bij ons heeft u altijd de beste producten zoals deze Kookgerei. We streven er naar dat we de beste hulp bieden op de door ons verkochte artikelen. Met deze laagste prijs garantie bieden we de beste prijs voor deze Staub Kookgerei met model 1200023. Vind u het deze Kookgerei van Staub elders voor een lagere koopprijs dan kunt u dat ons altijd laten weten.Dit artikel van Staub wordt voor Belgie kosteloos verzonden, uiteraard kunt u dit product steeds kosteloos afhalen in onze afhaallocatie. Voor Nederland kunt u dit product gratis laten leveren bij uw woning.

verticale roaster - diameter 24 cm - gewicht 3360 g - zwart

Merk
Staub
Model
1200023
uitvoering
gietijzer - 92 alternatieven
functie
sauteuse - 20 alternatieven
diameter
24 cm - 46 alternatieven
kleur
zwart - 45 alternatieven
deksel
zonder - 89 alternatieven
EAN
3272342000230

Staub
Het keukengerei van Staub in geŽmailleerd gietijzer dat in Frankrijk wordt vervaardigd sinds 1974 heeft bij professionele keukenchefs een goede reputatie opgebouwd dankzij zijn uitzonderlijke prestaties, gebruiksgemak, duurzaamheid en kleurrijke vormen die zorgen voor een geslaagde presentatie van de gerechten op tafel. De aandacht voor details maakt van Staub een uitzonderlijk merk: de perfect passende deksels met spikes die zorgen voor een continue besprenkeling, de hittebestendige knoppen in vernikkeld staal en een met kwarts geÔnfuseerde binnenlaag in mat zwart email. De verschillende lagen geglaceerd email aan de buitenkant maken het mogelijk om een glanzend, aantrekkelijk en krasbestendig exterieur te creŽren. Met deze benadering, die functionaliteit en design voorop zet, wordt meteen duidelijk waarom men overal ter wereld de Staub producten aantreft in de keukens van de grootste restaurants en waarom ze perfect geschikt zijn voor zowel in de keuken als op de tafel.
       
Gietijzeren producten
GeŽmailleerd gietijzer is een legering van koolstofrijk ijzer en bedekt met een glazuur dat hoofdzakelijk is samengesteld uit glas.
Het is een van de materialen die het best de hitte vasthoudt, deze langzaam verspreidt en opnieuw laat ontsnappen op een perfect homogene wijze, en dit op alle soorten vuren, inclusief inductie.
GeŽmailleerd gietijzer houdt ook de koude vast, hiervoor volstaat het om uw bereidingen in de koelkast te plaatsen alvorens deze op te dienen
   
Het droomapparaat voor het braden van gevogelte
De Staub roaster is geÔnspireerd op professionele braadspitten, zoals die in de horeca gebruikt worden en betekent een revolutie in het gezond braden van gevogelte. Het geheim van deze verticale grill zit hem in de middenkegel waarop u gemakkelijk een kip, parelhoen, eend of kalkoen plaatst... Het gevogelte wordt op een regelmatige en gelijkmatige manier gaar waarbij het vlees mals blijft doordat de sappen langs het vlees stromen voordat ze worden opgevangen in de schaal onderaan
                  
Afmetingen
diameter 24 cm
gewicht 3360 g
kleur zwart

Staub 1200023(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Staub 1200023 kookgerei is bij ons aan te schaffen voor slechts € 114,00

ID: 20416/11943
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA