Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Staub 1202023

ronde grillpan met siliconen handvat - diameter 27 cm - gewicht 2320 g - zwart

Voor 82,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
2 a 4 weken levertijd
   

Staub 1202023

Bij deze shop heeft u altijd de beste artikelen zoals deze Staub Kookgerei. We streven er naar dat we de snelste service bieden op de door ons verkochte artikelen. Met onze laagste prijs garantie bieden we de laagste prijs voor deze Staub Kookgerei met model 1202023. Vind u het deze Kookgerei van Staub ergens anders voor een lagere prijs dan moet u dat ons altijd verwittigen.Dit artikel van dit merk wordt binnen Belgie gratis verzonden, uiteraard kunt u de 1202023 altijd kosteloos afhalen in onze showroom. Voor Nederland kunt u dit artikel gratis laten leveren bij uw woning.

ronde grillpan met siliconen handvat - diameter 27 cm - gewicht 2320 g - zwart

Merk
Staub
Model
1202023
uitvoering
gietijzer - 92 alternatieven
functie
grill - 4 alternatieven
kleur
zwart - 45 alternatieven
deksel
zonder - 89 alternatieven
EAN
3272342020238

 

Staub
Het keukengerei van Staub in geëmailleerd gietijzer dat in Frankrijk wordt vervaardigd sinds 1974 heeft bij professionele keukenchefs een goede reputatie opgebouwd dankzij zijn uitzonderlijke prestaties, gebruiksgemak, duurzaamheid en kleurrijke vormen die zorgen voor een geslaagde presentatie van de gerechten op tafel. De aandacht voor details maakt van Staub een uitzonderlijk merk: de perfect passende deksels met spikes die zorgen voor een continue besprenkeling, de hittebestendige knoppen in vernikkeld staal en een met kwarts geïnfuseerde binnenlaag in mat zwart email. De verschillende lagen geglaceerd email aan de buitenkant maken het mogelijk om een glanzend, aantrekkelijk en krasbestendig exterieur te creëren. Met deze benadering, die functionaliteit en design voorop zet, wordt meteen duidelijk waarom men overal ter wereld de Staub producten aantreft in de keukens van de grootste restaurants en waarom ze perfect geschikt zijn voor zowel in de keuken als op de tafel.
       
Gietijzeren producten
Geëmailleerd gietijzer is een legering van koolstofrijk ijzer en bedekt met een glazuur dat hoofdzakelijk is samengesteld uit glas.
Het is een van de materialen die het best de hitte vasthoudt, deze langzaam verspreidt en opnieuw laat ontsnappen op een perfect homogene wijze, en dit op alle soorten vuren, inclusief inductie.
Geëmailleerd gietijzer houdt ook de koude vast, hiervoor volstaat het om uw bereidingen in de koelkast te plaatsen alvorens deze op te dienen
        
Ronde grill met siliconen handvat
De producten van het speciaal “voor op tafel” ontwikkeld assortiment van Staub kunnen rechtstreeks vanuit de oven of vanop het kookvuur op tafel gezet worden.
Het assortiment bevat mini-cocottes, slakkenpannen en stapelbare ronde en ovale borden die de juiste temperatuur en de kwaliteit van de gerechten waarborgen. 
Deze polyvalente producten van gietijzer maken zowel de keukenchefs als de hobbykoks blij. 
Ze werden ontworpen met een oog voor functionaliteit in de keuken en culinair design op tafel. 
Ze kunnen gebruikt worden voor individuele porties van bijvoorbeeld soufflés, stoofgerechtjes, kaas of desserts
         
Afmetingen
diameter 27 cm
gewicht 23230 g
kleur zwart

Staub 1202023(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Staub 1202023 kookgerei is bij ons te koop voor slechts € 82,00

ID: 20280/3300
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA