Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Staub 1202123

vierkante grillpan met siliconen handvat - 24 x 24 cm - gewicht 2380 g - zwart

Van 99,-Voor 82,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
2 a 4 weken levertijd
   

Staub 1202123

Bij deze shop heeft u altijd de mooiste producten zoals deze Kookgerei van Staub. Wij streven er naar dat wij de snelste hulp bieden op de door ons verkochte artikelen. Met onze laagste prijs garantie geven we de laagste prijs voor deze Staub Kookgerei met model 1202123. Herkent u het deze Kookgerei elders voor een betere prijs dan kunt u dat ons altijd laten weten.Dit product van Staub wordt binnen Belgie gratis geleverd, uiteraard kunt u dit artikel altijd gratis afhalen in onze winkel. Voor Nederland kunt u dit product gratis laten bezorgen bij u thuis.

vierkante grillpan met siliconen handvat - 24 x 24 cm - gewicht 2380 g - zwart

Merk
Staub
Model
1202123
uitvoering
gietijzer - 92 alternatieven
functie
grill - 4 alternatieven
kleur
zwart - 45 alternatieven
deksel
zonder - 89 alternatieven
EAN
3272342021235

 

Staub
Het keukengerei van Staub in geëmailleerd gietijzer dat in Frankrijk wordt vervaardigd sinds 1974 heeft bij professionele keukenchefs een goede reputatie opgebouwd dankzij zijn uitzonderlijke prestaties, gebruiksgemak, duurzaamheid en kleurrijke vormen die zorgen voor een geslaagde presentatie van de gerechten op tafel. De aandacht voor details maakt van Staub een uitzonderlijk merk: de perfect passende deksels met spikes die zorgen voor een continue besprenkeling, de hittebestendige knoppen in vernikkeld staal en een met kwarts geïnfuseerde binnenlaag in mat zwart email. De verschillende lagen geglaceerd email aan de buitenkant maken het mogelijk om een glanzend, aantrekkelijk en krasbestendig exterieur te creëren. Met deze benadering, die functionaliteit en design voorop zet, wordt meteen duidelijk waarom men overal ter wereld de Staub producten aantreft in de keukens van de grootste restaurants en waarom ze perfect geschikt zijn voor zowel in de keuken als op de tafel.
       
Gietijzeren producten
Geëmailleerd gietijzer is een legering van koolstofrijk ijzer en bedekt met een glazuur dat hoofdzakelijk is samengesteld uit glas.
Het is een van de materialen die het best de hitte vasthoudt, deze langzaam verspreidt en opnieuw laat ontsnappen op een perfect homogene wijze, en dit op alle soorten vuren, inclusief inductie.
Geëmailleerd gietijzer houdt ook de koude vast, hiervoor volstaat het om uw bereidingen in de koelkast te plaatsen alvorens deze op te dienen
        
Vierkante grill met siliconen handvat
De producten van het speciaal “voor op tafel” ontwikkeld assortiment van Staub kunnen rechtstreeks vanuit de oven of vanop het kookvuur op tafel gezet worden.
Het assortiment bevat mini-cocottes, slakkenpannen en stapelbare ronde en ovale borden die de juiste temperatuur en de kwaliteit van de gerechten waarborgen. 
Deze polyvalente producten van gietijzer maken zowel de keukenchefs als de hobbykoks blij. 
Ze werden ontworpen met een oog voor functionaliteit in de keuken en culinair design op tafel. 
Ze kunnen gebruikt worden voor individuele porties van bijvoorbeeld soufflés, stoofgerechtjes, kaas of desserts
         
Afmetingen
diameter 24 cm x 24 cm
gewicht 23280 g
kleur zwart

Staub 1202123(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Staub 1202123 kookgerei is bij Electromania aan te schaffen voor slechts € 82,00

ID: 20281/3301
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA