Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Staub 1202223

rechthoekige grillpan met siliconen handvat - 34 x 21 cm - gewicht 2650 g - zwart

Van 99,-Voor 85,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
2 a 4 weken levertijd
   

Staub 1202223

Bij deze site heeft u altijd de beste producten zoals deze Kookgerei. We streven er naar dat wij de beste ondersteuning bieden op de door ons verkochte artikelen. Met onze laagste prijs garantie bieden we de voordeligste prijs voor deze Kookgerei van Staub met type 1202223. Herkent u het deze Kookgerei elders voor een lagere koopprijs dan dient u dat ons altijd laten weten.Dit product van dit merk wordt in Belgie gratis geleverd, uiteraard kunt u dit product steeds kosteloos afhalen in onze showroom. Voor NL kunt u deze Staub kookgerei gratis laten bezorgen bij uw verzendadres.

rechthoekige grillpan met siliconen handvat - 34 x 21 cm - gewicht 2650 g - zwart

Merk
Staub
Model
1202223
uitvoering
gietijzer - 92 alternatieven
functie
grill - 4 alternatieven
kleur
zwart - 46 alternatieven
deksel
zonder - 89 alternatieven
EAN
3272342022232

 

Staub
Het keukengerei van Staub in geëmailleerd gietijzer dat in Frankrijk wordt vervaardigd sinds 1974 heeft bij professionele keukenchefs een goede reputatie opgebouwd dankzij zijn uitzonderlijke prestaties, gebruiksgemak, duurzaamheid en kleurrijke vormen die zorgen voor een geslaagde presentatie van de gerechten op tafel. De aandacht voor details maakt van Staub een uitzonderlijk merk: de perfect passende deksels met spikes die zorgen voor een continue besprenkeling, de hittebestendige knoppen in vernikkeld staal en een met kwarts geïnfuseerde binnenlaag in mat zwart email. De verschillende lagen geglaceerd email aan de buitenkant maken het mogelijk om een glanzend, aantrekkelijk en krasbestendig exterieur te creëren. Met deze benadering, die functionaliteit en design voorop zet, wordt meteen duidelijk waarom men overal ter wereld de Staub producten aantreft in de keukens van de grootste restaurants en waarom ze perfect geschikt zijn voor zowel in de keuken als op de tafel.
       
Gietijzeren producten
Geëmailleerd gietijzer is een legering van koolstofrijk ijzer en bedekt met een glazuur dat hoofdzakelijk is samengesteld uit glas.
Het is een van de materialen die het best de hitte vasthoudt, deze langzaam verspreidt en opnieuw laat ontsnappen op een perfect homogene wijze, en dit op alle soorten vuren, inclusief inductie.
Geëmailleerd gietijzer houdt ook de koude vast, hiervoor volstaat het om uw bereidingen in de koelkast te plaatsen alvorens deze op te dienen
        
Rechthoekige grill met siliconen handvat
De producten van het speciaal “voor op tafel” ontwikkeld assortiment van Staub kunnen rechtstreeks vanuit de oven of vanop het kookvuur op tafel gezet worden.
Het assortiment bevat mini-cocottes, slakkenpannen en stapelbare ronde en ovale borden die de juiste temperatuur en de kwaliteit van de gerechten waarborgen. 
Deze polyvalente producten van gietijzer maken zowel de keukenchefs als de hobbykoks blij. 
Ze werden ontworpen met een oog voor functionaliteit in de keuken en culinair design op tafel. 
Ze kunnen gebruikt worden voor individuele porties van bijvoorbeeld soufflés, stoofgerechtjes, kaas of desserts
         
Afmetingen
diameter 34 cm x 21 cm
gewicht 2650 g
kleur zwart

Staub 1202223(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
De Staub 1202223 kookgerei is bij ons verkrijgbaar voor maar € 85,00

ID: 20282/3302
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA