Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Staub 12612806

Sauteerpan - Chistera drop structure - diameter 28 cm - kers

Van 249,-Voor 219,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
2 a 4 weken levertijd
   

Staub 12612806

Bij deze winkel heeft u altijd de mooiste artikelen zoals deze Staub Kookgerei. Wij streven er naar dat we de snelste service geven op de door ons verkochte producten. Met deze laagste prijs garantie bieden we de laagste prijs voor deze Staub Kookgerei met model 12612806. Vind u het deze Staub Kookgerei ergens anders goedkoper dan moet u dat ons altijd laten weten.Deze kookgerei van dit merk wordt binnen Belgie gratis geleverd, uiteraard kunt u dit product altijd gratis afhalen in onze showroom. In NL kunt u dit artikel gratis laten bezorgen bij uw verzendadres.

Sauteerpan - Chistera drop structure - diameter 28 cm - kers

Merk
Staub
Model
12612806
uitvoering
gietijzer - 92 alternatieven
functie
sauteuse - 20 alternatieven
diameter
28 cm - 29 alternatieven
kleur
kers - 15 alternatieven
deksel
met - 143 alternatieven
EAN
3272340019852

Staub
Het keukengerei van Staub in geŽmailleerd gietijzer dat in Frankrijk wordt vervaardigd sinds 1974 heeft bij professionele keukenchefs een goede reputatie opgebouwd dankzij zijn uitzonderlijke prestaties, gebruiksgemak, duurzaamheid en kleurrijke vormen die zorgen voor een geslaagde presentatie van de gerechten op tafel. De aandacht voor details maakt van Staub een uitzonderlijk merk: de perfect passende deksels met spikes die zorgen voor een continue besprenkeling, de hittebestendige knoppen in vernikkeld staal en een met kwarts geÔnfuseerde binnenlaag in mat zwart email. De verschillende lagen geglaceerd email aan de buitenkant maken het mogelijk om een glanzend, aantrekkelijk en krasbestendig exterieur te creŽren. Met deze benadering, die functionaliteit en design voorop zet, wordt meteen duidelijk waarom men overal ter wereld de Staub producten aantreft in de keukens van de grootste restaurants en waarom ze perfect geschikt zijn voor zowel in de keuken als op de tafel.
† † † †
Gietijzeren producten
GeŽmailleerd gietijzer is een legering van koolstofrijk ijzer en bedekt met een glazuur dat hoofdzakelijk is samengesteld uit glas.
Het is een van de materialen die het best de hitte vasthoudt, deze langzaam verspreidt en opnieuw laat ontsnappen op een perfect homogene wijze, en dit op alle soorten vuren, inclusief inductie.
GeŽmailleerd gietijzer houdt ook de koude vast, hiervoor volstaat het om uw bereidingen in de koelkast te plaatsen alvorens deze op te dienen
† †
Productbeschrijving
Sauteerpan met "Chistera drop structure" 28 cm - kers
GeŽmailleerd gietijzer: optimaal behoud van warmte†
Zwart, mat email aan de binnenkant: duurzaam, krasbestendig†
Gietijzeren deksel†
Chistera Drop Structureģ onderaan het deksel: continue, natuurlijke besprenkeling†
Gietijzeren handvatten†
Vlakke bodem, geschikt voor alle vuren, inclusief inductie Beperkte levenslange garantie op productiefouten†
Afmetingen
Diameter: 28 cm†
Gewicht: 5100 g
Inhoud: 3,7 liter
Kleur : kers

Staub 12612806(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
De Staub 12612806 kookgerei is bij Electromania te koop voor maar € 219,00

ID: 27754/16133
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA