Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Staub 1262306

multifunctionele sauteerpan met gietijzeren deksel - diameter 24 cm - inhoud 2400 ml - gewicht 3890 g - kers

Voor 127,- Incl. btw
Afhalen: Gratis | Verzendkosten België: 10,- | Verzendkosten Nederland: 10,-
Gemiddeld leverbaar op 5 werkdagen.
Laagste prijs
   

Staub 1262306

Bij deze site heeft u altijd de mooiste artikelen zoals deze Kookgerei. We streven er naar dat we de snelste hulp geven op de door ons verkochte producten. Met deze laagste prijs garantie bieden we de laagste prijs voor deze Kookgerei van Staub met model 1262306. Herkent u het deze Kookgerei elders met een betere deal dan dient u dat ons altijd laten weten.Dit product van Staub wordt in Belgie voor maar € 10,- bezorgt, uiteraard kunt u dit artikel steeds kosteloos afhalen in Sint-Niklaas. Voor NL kunt u de Staub kookgerei laten bezorgen voor slechtst 10,- bij uw verzendadres.

multifunctionele sauteerpan met gietijzeren deksel - diameter 24 cm - inhoud 2400 ml - gewicht 3890 g - kers

Merk
Staub
Model
1262306
uitvoering
gietijzer - 231 alternatieven
functie
multifunctionele pan - 11 alternatieven
diameter
24 cm - 95 alternatieven
kleur
kers - 34 alternatieven
deksel
met - 294 alternatieven
EAN
3272342623064

Staub
Het keukengerei van Staub in geŽmailleerd gietijzer dat in Frankrijk wordt vervaardigd sinds 1974 heeft bij professionele keukenchefs een goede reputatie opgebouwd dankzij zijn uitzonderlijke prestaties, gebruiksgemak, duurzaamheid en kleurrijke vormen die zorgen voor een geslaagde presentatie van de gerechten op tafel. De aandacht voor details maakt van Staub een uitzonderlijk merk: de perfect passende deksels met spikes die zorgen voor een continue besprenkeling, de hittebestendige knoppen in vernikkeld staal en een met kwarts geÔnfuseerde binnenlaag in mat zwart email. De verschillende lagen geglaceerd email aan de buitenkant maken het mogelijk om een glanzend, aantrekkelijk en krasbestendig exterieur te creŽren. Met deze benadering, die functionaliteit en design voorop zet, wordt meteen duidelijk waarom men overal ter wereld de Staub producten aantreft in de keukens van de grootste restaurants en waarom ze perfect geschikt zijn voor zowel in de keuken als op de tafel.
       
Gietijzeren producten
GeŽmailleerd gietijzer is een legering van koolstofrijk ijzer en bedekt met een glazuur dat hoofdzakelijk is samengesteld uit glas.
Het is een van de materialen die het best de hitte vasthoudt, deze langzaam verspreidt en opnieuw laat ontsnappen op een perfect homogene wijze, en dit op alle soorten vuren, inclusief inductie.
GeŽmailleerd gietijzer houdt ook de koude vast, hiervoor volstaat het om uw bereidingen in de koelkast te plaatsen alvorens deze op te dienen
        
Multifunctionele sauteerpannen
In aanvulling op het assortiment van gietijzeren cocottes biedt Staub hoogwaardige producten aan om in uw keuken dag in dag uit te kunnen variŽren met andere smaken. Ontdek het volledige assortiment van grills, pannen en flensjespannen, maar ook het Hexagon gamma met honingraatstructuur voor het beter aankleuren van de etenswaren. Deze producten met een mat zwart geŽmailleerde binnenkant van hoogwaardige kwaliteit zijn ideaal voor het aanbraden, bakken of grillen van etenswaren. Het gietijzer van Staub zorgt voor een uitstekende, geleidelijke en homogene verdeling van de warmte en behoudt zo optimaal de aroma's en de smaken van uw gerechten. Het assortiment pannen laat u toe gezond en smakelijk te koken.
                      
Afmetingen
diameter 24 cm
inhoud 2400 ml
gewicht 3890 g
met gietijzeren deksel
kleur kers

Staub 1262306(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
De Staub 1262306 kookgerei is bij Electromania verkrijgbaar voor maar € 127,00

ID: 20304/11869
Laagste prijsSetkorting
© Copyright 2005-2010 - BIT marketing BVBA