Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Staub 1302723

tajine groot met gietijzeren bodem en keramisch deksel - diameter 20 cm - gewicht 1660 g - crème

Voor 77,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
2 a 4 weken levertijd
   

Staub 1302723

Bij deze webwinkel heeft u altijd de mooiste producten zoals deze Staub Kookgerei. Electromania streeft er naar dat we de goedkoopste ondersteuning geven op de door ons verkochte producten. Met de laagste prijs garantie bieden we de beste prijs voor deze Staub Kookgerei met type 1302723. Vind u het deze Kookgerei van Staub ergens anders voor een betere prijs dan dient u dat ons altijd verwittigen.Dit product van Staub wordt binnen Belgie gratis bezorgt, uiteraard kunt u de 1302723 steeds gratis ophalen in onze winkel. In Nederland kunt u deze Staub kookgerei gratis laten leveren bij uw verzendadres.

tajine groot met gietijzeren bodem en keramisch deksel - diameter 20 cm - gewicht 1660 g - crème

Merk
Staub
Model
1302723
uitvoering
gietijzer - 92 alternatieven
functie
specialiteiten - 24 alternatieven
diameter
20 cm - 35 alternatieven
kleur
crème - 2 alternatieven
deksel
zonder - 89 alternatieven
EAN
3272343027236

 

Staub
Het keukengerei van Staub in geëmailleerd gietijzer dat in Frankrijk wordt vervaardigd sinds 1974 heeft bij professionele keukenchefs een goede reputatie opgebouwd dankzij zijn uitzonderlijke prestaties, gebruiksgemak, duurzaamheid en kleurrijke vormen die zorgen voor een geslaagde presentatie van de gerechten op tafel. De aandacht voor details maakt van Staub een uitzonderlijk merk: de perfect passende deksels met spikes die zorgen voor een continue besprenkeling, de hittebestendige knoppen in vernikkeld staal en een met kwarts geïnfuseerde binnenlaag in mat zwart email. De verschillende lagen geglaceerd email aan de buitenkant maken het mogelijk om een glanzend, aantrekkelijk en krasbestendig exterieur te creëren. Met deze benadering, die functionaliteit en design voorop zet, wordt meteen duidelijk waarom men overal ter wereld de Staub producten aantreft in de keukens van de grootste restaurants en waarom ze perfect geschikt zijn voor zowel in de keuken als op de tafel.
       
Gietijzeren producten
Geëmailleerd gietijzer is een legering van koolstofrijk ijzer en bedekt met een glazuur dat hoofdzakelijk is samengesteld uit glas.
Het is een van de materialen die het best de hitte vasthoudt, deze langzaam verspreidt en opnieuw laat ontsnappen op een perfect homogene wijze, en dit op alle soorten vuren, inclusief inductie.
Geëmailleerd gietijzer houdt ook de koude vast, hiervoor volstaat het om uw bereidingen in de koelkast te plaatsen alvorens deze op te dienen
         
Een culinaire reis
De tajine is onmisbaar in de traditionele Marokkaanse keuken, en werd oorspronkelijk gebruikt door de Berbers, de eerste bewoners van de regio. Zij maakten deze platte geglazuurd aardewerken schotels, die hermetisch worden afgesloten door een conisch deksel waardoor stoofschotels van vlees en groentenlangzaam gaar worden terwijl sappen en aroma´s bewaard blijven.                  
            
Afmetingen
diameter 20 cm
gewicht 1660 g
kleur crème

Staub 1302723(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Staub 1302723 kookgerei is bij Electromania verkrijgbaar voor maar € 77,00

ID: 20422/11949
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA