Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Staub 1312906

wok met glazen deksel - diameter 30 cm - inhoud 4400 ml - kers

Voor 151,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
2 a 4 weken levertijd
   

Staub 1312906

Bij ons heeft u altijd de beste producten zoals deze Kookgerei. Wij streven er naar dat we de snelste hulp bieden op de door ons verkochte producten. Met deze laagste prijs garantie geven we de voordeligste prijs voor deze Staub Kookgerei met type 1312906. Herkent u het deze Kookgerei van Staub elders voor een betere prijs dan dient u dat ons altijd laten weten.Dit product van Staub wordt in Belgie gratis geleverd, uiteraard kunt u dit product steeds kosteloos afhalen in onze showroom. Voor NL kunt u deze Staub kookgerei gratis laten leveren bij u thuis.

wok met glazen deksel - diameter 30 cm - inhoud 4400 ml - kers

Merk
Staub
Model
1312906
uitvoering
gietijzer - 92 alternatieven
functie
wok - 7 alternatieven
diameter
30 cm - 13 alternatieven
kleur
kers - 15 alternatieven
deksel
met - 143 alternatieven
EAN
3272340018640

Staub
Het keukengerei van Staub in geŽmailleerd gietijzer dat in Frankrijk wordt vervaardigd sinds 1974 heeft bij professionele keukenchefs een goede reputatie opgebouwd dankzij zijn uitzonderlijke prestaties, gebruiksgemak, duurzaamheid en kleurrijke vormen die zorgen voor een geslaagde presentatie van de gerechten op tafel. De aandacht voor details maakt van Staub een uitzonderlijk merk: de perfect passende deksels met spikes die zorgen voor een continue besprenkeling, de hittebestendige knoppen in vernikkeld staal en een met kwarts geÔnfuseerde binnenlaag in mat zwart email. De verschillende lagen geglaceerd email aan de buitenkant maken het mogelijk om een glanzend, aantrekkelijk en krasbestendig exterieur te creŽren. Met deze benadering, die functionaliteit en design voorop zet, wordt meteen duidelijk waarom men overal ter wereld de Staub producten aantreft in de keukens van de grootste restaurants en waarom ze perfect geschikt zijn voor zowel in de keuken als op de tafel.
       
Gietijzeren producten
GeŽmailleerd gietijzer is een legering van koolstofrijk ijzer en bedekt met een glazuur dat hoofdzakelijk is samengesteld uit glas.
Het is een van de materialen die het best de hitte vasthoudt, deze langzaam verspreidt en opnieuw laat ontsnappen op een perfect homogene wijze, en dit op alle soorten vuren, inclusief inductie.
GeŽmailleerd gietijzer houdt ook de koude vast, hiervoor volstaat het om uw bereidingen in de koelkast te plaatsen alvorens deze op te dienen
      
Wok
De belofte van ervaringen unieke smaakervaringen
De wok is meer dan 2000 jaar geleden ontstaan op het Aziatische platteland. De wok is vooral belangrijk vanwege zijn halfsferische vorm die het mogelijk maakte alle voedingsmiddelen efficiŽnt te koken met behulp van een kleine warmtebron. Tegenwoordig is de wok het onmisbare gerei geworden in alle keukens van de wereld. Dankzij een platte bodem waardoor aanpassing aan alle warmtebronnen inclusief inductie mogelijk is, is het een modelgerei voor een gezonde, aromatische, smakelijke en gevarieerde keuken. Gedurende korte tijd op zeer hoog vuur koken maakt het daadwerkelijk mogelijk snel de groenten, het vlees en de vis aan te braden, terwijl hun smaak en voedingswaarden intact blijven. De wok is eenvoudig in het gebruik en aangepast aan allerlei manieren van koken :
Stoven (gedurende lange tijd op een laag vuur koken), Braden (koken in olie), Sauteren (zeer snel koken, terwijl de ingrediŽnten in een beetje olie worden geroerd), Zachtjes koken (langzaam koken op een laag vuur), Koken (met water of bouillon), Smoren (gestoomd koken)
De wok wordt aangeleverd met stokjes en een bakspatel om te roeren tijdens het koken, en met het bijbehorende tempurarooster om de gekookte of gebakken voedingsmiddelen te scheiden of uit te laten druipen. Dankzij de wijd uitlopende vorm van de pan is voor het koken zeer weinig olie nodig, waardoor meer diŽtistische bereidingen mogelijk worden. De wok is perfect voor de traditionele keuken, en op natuurlijke wijze toont hij al zijn mogelijkheden met exotische kenmerken, en vooral ook de Aziatische ingrediŽnten, zoals : Chinese kolen, bok-choy en bamboe, soja, zwarte champignons
De wok is meer dan 2000 jaar geleden ontstaan op het Aziatische platteland.
De wok is vooral belangrijk vanwege zijn halfsferische vorm die het mogelijk maakte alle voedingsmiddelen efficiŽnt te koken met behulp van een kleine warmtebron. Tegenwoordig is de wok het onmisbare gerei geworden in alle keukens van de wereld. Dankzij een platte bodem waardoor aanpassing aan alle warmtebronnen inclusief inductie mogelijk is, is het een modelgerei voor een gezonde, aromatische, smakelijke en gevarieerde keuken.
Gedurende korte tijd op zeer hoog vuur koken maakt het daadwerkelijk mogelijk snel de groenten, het vlees en de vis aan te braden, terwijl hun smaak en voedingswaarden intact blijven.
          
Afmetingen
diameter 30 cm
inhoud 4400 ml
kleur kers

Staub 1312906(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Staub 1312906 kookgerei is bij ons aan te schaffen voor slechts € 151,00

ID: 23742/10839
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA