Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Staub 1312923

wok met glazen deksel - diameter 30 cm - inhoud 4400 ml - zwart

Voor 151,- Incl. btw
Gratis verzending | Afhalen -€10,- korting
2 a 4 weken levertijd
   

Staub 1312923

Bij ons heeft u altijd de mooiste artikelen zoals deze Staub Kookgerei. Electromania streeft er naar dat wij de goedkoopste service bieden op de door ons verkochte artikelen. Met onze laagste prijs garantie bieden we de beste prijs voor deze Staub Kookgerei met type 1312923. Vind u het deze Kookgerei van Staub ergens anders voor een lagere prijs dan dient u dat ons altijd laten weten.Deze kookgerei van Staub wordt in Belgie kosteloos geleverd, uiteraard kunt u de 1312923 steeds kosteloos ophalen in onze showroom. Voor Nederland kunt u de Staub 1312923 gratis laten bezorgen bij uw verzendadres.

wok met glazen deksel - diameter 30 cm - inhoud 4400 ml - zwart

Merk
Staub
Model
1312923
uitvoering
gietijzer - 92 alternatieven
functie
wok - 7 alternatieven
diameter
30 cm - 13 alternatieven
kleur
zwart - 45 alternatieven
deksel
met - 142 alternatieven
EAN
3272340018626

Staub
Het keukengerei van Staub in geŽmailleerd gietijzer dat in Frankrijk wordt vervaardigd sinds 1974 heeft bij professionele keukenchefs een goede reputatie opgebouwd dankzij zijn uitzonderlijke prestaties, gebruiksgemak, duurzaamheid en kleurrijke vormen die zorgen voor een geslaagde presentatie van de gerechten op tafel. De aandacht voor details maakt van Staub een uitzonderlijk merk: de perfect passende deksels met spikes die zorgen voor een continue besprenkeling, de hittebestendige knoppen in vernikkeld staal en een met kwarts geÔnfuseerde binnenlaag in mat zwart email. De verschillende lagen geglaceerd email aan de buitenkant maken het mogelijk om een glanzend, aantrekkelijk en krasbestendig exterieur te creŽren. Met deze benadering, die functionaliteit en design voorop zet, wordt meteen duidelijk waarom men overal ter wereld de Staub producten aantreft in de keukens van de grootste restaurants en waarom ze perfect geschikt zijn voor zowel in de keuken als op de tafel.
† † † †
Gietijzeren producten
GeŽmailleerd gietijzer is een legering van koolstofrijk ijzer en bedekt met een glazuur dat hoofdzakelijk is samengesteld uit glas.
Het is een van de materialen die het best de hitte vasthoudt, deze langzaam verspreidt en opnieuw laat ontsnappen op een perfect homogene wijze, en dit op alle soorten vuren, inclusief inductie.
GeŽmailleerd gietijzer houdt ook de koude vast, hiervoor volstaat het om uw bereidingen in de koelkast te plaatsen alvorens deze op te dienen
† † ††
Wok
De belofte van ervaringen unieke smaakervaringen
De wok is meer dan 2000 jaar geleden ontstaan op het Aziatische platteland. De wok is vooral belangrijk vanwege zijn halfsferische vorm die het mogelijk maakte alle voedingsmiddelen efficiŽnt te koken met behulp van een kleine warmtebron. Tegenwoordig is de wok het onmisbare gerei geworden in alle keukens van de wereld. Dankzij een platte bodem waardoor aanpassing aan alle warmtebronnen inclusief inductie mogelijk is, is het een modelgerei voor een gezonde, aromatische, smakelijke en gevarieerde keuken. Gedurende korte tijd op zeer hoog vuur koken maakt het daadwerkelijk mogelijk snel de groenten, het vlees en de vis aan te braden, terwijl hun smaak en voedingswaarden intact blijven. De wok is eenvoudig in het gebruik en aangepast aan allerlei manieren van koken :
Stoven (gedurende lange tijd op een laag vuur koken), Braden (koken in olie), Sauteren (zeer snel koken, terwijl de ingrediŽnten in een beetje olie worden geroerd), Zachtjes koken (langzaam koken op een laag vuur), Koken (met water of bouillon), Smoren (gestoomd koken)
De wok wordt aangeleverd met stokjes en een bakspatel om te roeren tijdens het koken, en met het bijbehorende tempurarooster om de gekookte of gebakken voedingsmiddelen te scheiden of uit te laten druipen. Dankzij de wijd uitlopende vorm van de pan is voor het koken zeer weinig olie nodig, waardoor meer diŽtistische bereidingen mogelijk worden. De wok is perfect voor de traditionele keuken, en op natuurlijke wijze toont hij al zijn mogelijkheden met exotische kenmerken, en vooral ook de Aziatische ingrediŽnten, zoals : Chinese kolen, bok-choy en bamboe, soja, zwarte champignons
De wok is meer dan 2000 jaar geleden ontstaan op het Aziatische platteland.
De wok is vooral belangrijk vanwege zijn halfsferische vorm die het mogelijk maakte alle voedingsmiddelen efficiŽnt te koken met behulp van een kleine warmtebron. Tegenwoordig is de wok het onmisbare gerei geworden in alle keukens van de wereld. Dankzij een platte bodem waardoor aanpassing aan alle warmtebronnen inclusief inductie mogelijk is, is het een modelgerei voor een gezonde, aromatische, smakelijke en gevarieerde keuken.
Gedurende korte tijd op zeer hoog vuur koken maakt het daadwerkelijk mogelijk snel de groenten, het vlees en de vis aan te braden, terwijl hun smaak en voedingswaarden intact blijven.
† † † † ††
Afmetingen
diameter 30 cm
inhoud 4400 ml
kleur zwart

Staub 1312923(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Staub 1312923 kookgerei is bij Electromania te verkrijgen voor slechts € 151,00

ID: 23741/10840
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA