Huishoudtoestellen, keukentoestellen & multimedia

Zanussi ZGG35214XA

Gaskookplaat - 29 cm - 2 zones - inox

Voor 190,- Incl. btw
Incl. recupel
Gratis verzending | Afhalen -€20,- korting
Op bestelling | leverbaar op 1 a 2 weken
   

Zanussi ZGG35214XA

Bij deze shop heeft u altijd de beste artikelen zoals deze Domino elementen van Zanussi. We streven er naar dat wij de goedkoopste ondersteuning bieden op de door ons verkochte producten. Met de laagste prijs garantie geven we de laagste prijs voor deze Zanussi Domino elementen met model ZGG35214XA. Vind u het deze Zanussi Domino elementen ergens anders goedkoper dan moet u dat ons altijd verwittigen.Dit product van Zanussi wordt voor Belgie kosteloos verzonden, uiteraard kunt u dit product altijd gratis afhalen in Sint-Niklaas. Voor NL kunt u deze Zanussi domino elementen gratis laten bezorgen bij u thuis.

Gaskookplaat - 29 cm - 2 zones - inox

Merk
Zanussi
Model
ZGG35214XA
EAN
7332543171071

Belangrijkste functies
CreŽer exact de kooklay-out die u wenst of nodig hebt
Domino-kookplaten zijn ideaal voor kleine keukens, maar u kunt ze ook combineren om uw eigen op maat gemaakte kookcentrum te creŽren.
Het bedieningspaneel dat voor iedereen goed is!
Koken is het makkelijkst wanneer de bedieningsknoppen van een apparaat makkelijk te zien, bereiken en gebruiken zijn. Bij deze kookplaat bevinden het bedieningspaneel en de vermogen-indicator zich op de voorzijde. Zowel rechtshandigen als linkshandigen kunnen ze makkelijk bereiken en gebruiken.
Omdat het bedieningspaneel en de vermogensindicator op de voorkant van deze kookplaat geplaatst zijn, kunnen zowel linkshandige als rechtshandige chefs ze makkelijk gebruiken.
Makkelijk te reinigen pottendragers
Het bereiden van een maaltijd is doorgaans leuker dan de schoonmaak erna - dus maken we de schoonmaak zo eenvoudig mogelijk! Daarom is deze kookplaat uitgerust met slimme, geŽmailleerde pot- en pansteunen. Ze hebben een extreem glad oppervlak zodat u vuil eenvoudig kunt verwijderen met een doek, en uw kookplaat altijd schoon en klaar voor gebruik is.
Deze kookplaat is speciaal ontworpen om het schoonmaken ervan zo snel en eenvoudig mogelijk te maken! U moet enkel de gladde geŽmailleerde pansteunen afvegen met een doek.
Perfecte verwarming van al uw potten en pannen
De twee kookvlakken met verschillende afmetingen van deze kookplaat zijn geschikt voor verschillende maten potten en pannen, voor eenvoudig en flexibel koken.
Nooit meer zoeken naar een aansteker voor het gasfornuis!
De automatische ontstekingsfunctie zorgt ervoor dat u nooit meer op zoek moet naar een aansteker of lucifers wanneer u wilt beginnen met koken. Draai gewoon aan de knop om het gas in ťťn vlotte beweging te laten stromen en te ontsteken. Simpeler en handiger kan niet!
Het ontsteken van de kookplaat kan niet sneller of eenvoudiger dan met de automatische ontsteking. Draai gewoon aan de knop om het gas in ťťn vlotte beweging te laten stromen en te ontsteken.
Ontspan: alles wordt geregeld
Deze gaskookplaat is speciaal ontworpen voor extra veiligheid. Als een vlam op de gasplaat dooft, wordt de gastoevoer onmiddellijk uitgeschakeld, zonder zorgen voor lekken. Ontspan: alles wordt geregeld
Zodra een vlam op de gasplaat dooft, wordt de gastoevoer automatisch uitgeschakeld, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over uw veiligheid.
†††††††
Kenmerken
Type kookplaat: Gas
Bediening met draaiknoppen
Kookzones: 1000W/54mm (vooraan) - 3000W/100mm (achteraan)
Elektrische ontsteking via bedieningsknop
Thermokoppel-beveiliging: gas wordt afgesloten bij de bron als de vlam uitgaat
GeŽmailleerde pottendragers
Gas conversie kit
Hoofdkleur:Inox
††††††
Technische kenmerken
Kookveld† Gas†
Inbouwafmetingen (HxBxD) in mm† x 270 x 490†
Afmetingen (BxD) in mm† 290 x 510†
Kleur† Inox†
Pottendragers† Email|1†
Lengte aansluitsnoer in cm† 1.1†
Totaal vermogen gas (Watt)† 4000†
Netspanning (in volt)† 230-240†
PNC Code† 949 738 188


Zanussi ZGG35214XA Zanussi ZGG35214XA(In welk jaartal zijn we nu? (4 cijfers))
Deze Zanussi ZGG35214XA domino elementen is bij ons te verkrijgen voor slechts € 190,00

ID: 17778/2301
SetkortingSetkorting
© Copyright 2005-2024 - BIT marketing BVBA